,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 379
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
И аз смятам че Луйза много добре се справя с образа на Добрева. Наум според мен е този който е с по-слабата игра от двамата нови, но пък той не е актьор така че не мога да очаквам голяма прецизност в детайлите на актьорското му майсторство.

# 211
  • There I was on a July morning
И аз харесвам играта на Луиза и мисля, че пасва на образа в който се въплъщава. Същото мога да кажа и за Ралица и Дария. За актьорските способности на Наум съм с резерви, но както казахте - не е професионалист и е разбираемо.

# 212
Добре играе Луиза.Четох,че е отслабнала много специално за ролята. И аз имам такава тънка коса, какво да го правиш ген  Peace Да и намерят един готин, самоуверен мъж на Добрева и ще разцъфне и физически, и душевно Simple Smile

# 213
И аз харесвам играта на Луиза и мисля, че пасва на образа в който се въплъщава. Същото мога да кажа и за Ралица и Дария. За актьорските способности на Наум съм с резерви, но както казахте - не е професионалист и е разбираемо.
Предпочитам да не е разбираемо, а професионално  Peace Много млади хора учат медицина, но не играят в лекарски сериали. Има достатъчно завършили НАТФИЗ, които заслужават да се изявят и биха го направили добре.

Спирам да коментирам Наум и Луиза, че хейтът ще им дойде в повече. Laughing

# 214
То може да не са завършили НАТФИЗ, но поне да са се посветили на тази професия, щото... айде, лекар да работи като актьор бива, ама я си представете обратното... Twisted Evil

# 215
Сега нали Врабчев мрънка, че са назначили двама хирурзи, а анестезиолог - не. Да вземат да вземат Laughing и другия внук на Наум Шопов - Асен Мутафчиев. Да го вземат за анестезиолог, поне е актьор. Да видим кой от двамата се справя с актьорството по-добре. Laughing
Не съм гледала Асен никъде, засега, но ми е много симпатичен, защото много прилича на дядо си Наум. Heart Eyes

Тук даже е с жената на Калин, Кристина Янева:

# 216
Асен на Христо Мутафчиев ли е син или?

# 217
# 218
Ензимче, тази жена нали играеше майката на Галя? За коя жена на Калин става въпрос?

# 219
Явно ги бъркам двете, приличат си. Joy

# 220
  • Варна
Нищо чудно в 4я сезон да ги вкарат... Мисля че трябва няква кардинала промяна вече то всеки епизод едно и също.. Някои женски бои Галка и Вяра да си спретнат в асансьора.. Захариев и Тасев да отидат да пииинат по едно да по бъбрят коя как е..Генадиев старши да подхване майката на Наталия.. Ненева със тоз клошара санитар... Да направят една обща сватба.. После няколко развода после пак размени 😂😂😂😂
Да го преименуват на Откраднати мъже
Незнам но всички епизоди ми стават все по еднакви...

# 221
Наум ще бъде в Комбина днес.

# 222
Момичета, извинявайте, че така нахлувам в темата, но кой е актьорът, играещ анестезиолога Врабчев?

# 223
Гледах Наум в Комбина днес. Водещата го издаде обаче.  Laughing Говориха с него и приятелката му как ѝ се отразяват любовните му сцени във филма и т.н. и после каза - чух че ще имате много страстна сцена с Луиза... При което той леко се смути, не заради въпроса, ами заради това че подсказа за филма. И отговори - предстои да видим.

# 224
Оная на тавана не беше ли страстна??

Общи условия

Активация на акаунт