,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 354
  • 779
  •   1
Отговори
# 195
  • София
E, тя нали беше младата Кръстева. Появи се за половин серия.

# 196
На мен и двамата нови  са ми  почти приятни .
Щеше да е слабоумно  ако  Луизка  я контеха  като за ревю  преди влизане в операционната  Naughty

Коса като коса, просто не се стараят да я оправят.  

Тука показват ,че може да е фръцла . На мен пък ми стои добре в ролята - едно  смачкано от учене и работа момиче , което се опитва само да изплува /а до скоро имаше и психологически проблем /. Пред камерата  като не сложиш повечко грим , така изглеждаш  . Като тичаше в гората изглеждаше супер - спортно стегнато  маце , в никакъв случай  не като анорексичка . Де и аз да имах като нейната "анорексия "  hahaha .
Наумчо си го харесвам от началото още - той пък бил "фитнес-инструктор" , а защо да няма право едно докторче да тренира , още повече ,че той е показан  и като доста добре материално и може да си позволи разни глезотийки - плуване , масажчета и т.н.
Много повече ме дразнят  старите пушки - рецитират  като за последно ...Да вземат да ги дублират  професионалните  дубльори , поне ще усетим и някакво чувство ...

# 197
Да, с Дарин Ангелов и бяха добре.

# 198
  • Разпиляна във въображението
Не казвам да е такава, а очевидно на косата й може да бъде предаван обем и нищо й няма на момичето.

# 199
Много е бледа, милата. Чак прозрачна.

# 200
  • София
Да, с Дарин Ангелов и бяха добре.

Да, и на мен ми харесаха. И младия Янко (Будинов мисля, че беше) игра много добре, много истинско беше.

# 201
Говорим за прилично направен обем, подходящ за работа, не за вечерен грим и прическа. Как на Дария и Ралица косите са направени, пък не са като фолк певици от близкото минало? По-скоро опреквам стилистите и фризьорите, отколкото Луиза. Ясно е, че тя сама едва ли би се направила за пред камера.

# 202
Как на Дария и Ралица косите са направени

Как, ами просто всяка от тях има три пъти повече коса от Луиза. На Дария не ѝ правят кой знае какви прически. Но пак е готина.
В Луиза няма живец, проблемът не е нито в косата, нито във фигурата, просто има нещо вяло в нея. Дария също е слаба като клечица, но има живец, много я харесвам.

# 203
Не ви ли идва на ум, че Луиза може да има здравословен проблем и затова да е толкова слаба и с оредяла коса... Айде стига с тоя хейт!

# 204
Отделно може да й сплитат косата доста хубаво и ще е интересна. Последният път беше с вързана и май сплетена коса. Мисля, че така няма да си личи колко е малко.
Идва ни на акъл,че може да има здравословен пробелм и точно това казваме и ние. Няма здрав вид девойчето.

# 205
  • Разпиляна във въображението
А може просто да е ген. Не ми пука как изглежда. Пука ми за това как играе. 

# 206
 newsm78 Само аз ли намирам ,че Луиза прави добре  образа на Верчето - уморено от учене и  работа момиче , което няма  щастлив личен живот .

# 207
И аз мисля като теб Ели. Много добре играе ролята си. Много по-добра от скучната Биляна.

# 208
newsm78 Само аз ли намирам ,че Луиза прави добре  образа на Верчето - уморено от учене и  работа момиче , което няма  щастлив личен живот .
На мене ми допада как играе. Но защо изморена? Според мен е нахъсана, има желание за работа.

# 209
  • тук, на мястото си

+1   newsm10
Нито Дария, нито Ралица биха изиграли образа на Вяра по-добре от Луиза. 

Общи условия

Активация на акаунт