,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 356
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
Четейки повечето коментари за Луиза, се чудя как е модел/манекен това момиче? Тя е направо анорексична, с рядка коса, опулен поглед. Като актриса изобщо не я харесвам нито тук, нито в Стъклен дом, нито в Дървото на живота. В театъра не съм я гледала. Явно успехът и' се дължи на амбициозната и' майка, която според мен е много красива и поддържана жена, но Луиза е като бяло платно без никакъв живец. Защо не са избрали за ролята на Добрева Радина Карджилова? По' би се вписала.

+1 Напълно съгласна,Л.Григорова е отвращаваща визуално! Sick Sick Бледа,анорексична и много безлична-като героиня от сем.Адамс. Радина Кърджилова е с неподправена естествена красота,с много харизма,а и много талантлива ! Луиза изобщо не  е за тази роля.Много по-добре би се вписала,ако беше наркозависима,нуждаеща се от лечение.Ето идея за изчерпалите се сценаристи  Joy

# 181
Това с химикала на Борко го повтарят. В първи епизод, Сашко и той прави такава манипулация, нали после Бибито си запази за спомен химикала.

# 182
Скрит текст:
Четейки повечето коментари за Луиза, се чудя как е модел/манекен това момиче? Тя е направо анорексична, с рядка коса, опулен поглед. Като актриса изобщо не я харесвам нито тук, нито в Стъклен дом, нито в Дървото на живота. В театъра не съм я гледала. Явно успехът и' се дължи на амбициозната и' майка, която според мен е много красива и поддържана жена, но Луиза е като бяло платно без никакъв живец. Защо не са избрали за ролята на Добрева Радина Карджилова? По' би се вписала.
+1 Напълно съгласна,Л.Григорова е отвращаваща визуално! Sick Sick Бледа,анорексична и много безлична-като героиня от сем.Адамс. Радина Кърджилова е с неподправена естествена красота,с много харизма,а и много талантлива ! Луиза изобщо не  е за тази роля.Много по-добре би се вписала,ако беше наркозависима,нуждаеща се от лечение.Ето идея за изчерпалите се сценаристи  Joy
Айде по-полека. Чак пък толкова. Аз пък Нищо по-красиво не виждам в Радина Кърджилова, невзрачна е, никога няма да я забележа, ако я видя някъде. Дори Луиза е по-хубава. Да не си е избирала косата? Какво му е на момичето? Сладка е.

# 183
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Това е мой коментар от Тема 15

Скрит текст:

Жива да не бях! Някой помни ли Луиза колко дебела беше.  Joy Аман от глупости!

заглавието е Вижте жертвата на Луиза, заради серила...

Ееее, па нЕма що, голЕма жертва е направИла Луизчето..... hahaha hahaha hahaha

Аз пък що си мисля, че жертвите сме ние, зрителите?   newsm78

За мен проблема е в нездравият  вид на актрисата..... ooooh!

С тая снага дето я е "изваяла" има да подсмърча пред асансьора
и да чака някой да се качи с нея..... Joy Joy Joy
че той едва ли ще тръгне с нейните 30 кг.....  tooth
Или да си носи поне две бутилки от по 10 литра с минерална вода.... Mr. Green

ГолЕмо тЕло, голЕма работа! С този анорексичен вид и тъмни кръгове под очите
хич не  е за показване г-ца Луиза. Друг е въпросът, ако сценаристите са имали
за цел да наблегнат на  темата за анорексията и тя е поканена  в главната роля.....

Това в рамките на шегата.
Проблемът, анорексия, е твърде актуален за немалка  част от девойките-тийнове 
и не е за пренебрегване и омаловажаване. Касае се за здравето на тези деца.

И какво им предлагаме ние ???????
Диети, диети, диети......
А.....после..... Cry    Cry     Cry                                                                                                                                                                                                                                            

А това е мнението на hrs

Скрит текст:
Значи да говорим за анорексия у Луйза Григорова е даже не пресилено, ами изобщо няма смисъл. Ако беше за Надя от Елит - да. Григорова си е просто слабичка и доста прилично стегната. Имаше даже някакво клипче снимано - съвсем нормална фигура на младо момиче. За мен играе малко лигаво, но то дори това е част от чара, защото те на тази възраст така си се държат. По-добре ми стои от предиханията и рецитациите на други "утвърдени" актриси. В сравнение с Елен Колева - ми далеч по-приятно е да се гледа ЛГ, отколкото ЕК. Да не говорим, че самият образ не е такъв натоварващ. При останалите - все са някакви драми, все е чудо. Опитаха се, верно, да я "драматизират" и нея при онази сцена със затворника, според мен напълно излишна, ама нали трябва да се върти нещо всяка вечер и да се ронят сълзи.
Хубава е госпожицата и мисля, че добре си партнира с д-р Тасев. На мен добре ми стоят като екранна двойка и  при обикновени обстоятелства, маркетинг машината би могла да пренесе тази двойка и извън филма Simple Smile

Тогава ми стана кофти,че ако Луизка чете тук може да се обиди.... newsm78

Сега вече съм спокойна, след като и вие сте на същото мнение.   Hug

За мен последните серии са си чист "пълнеж" за
достигане на 50 серии и чиста мъка за нас зрителите.
За 50 минутна серия, не повече от петнадесетина минути
следим "развитието" / или не / на героите от заглавието на
серила "Откраднат живот", а за  "Възмездието" ???... май ще гадаем само... Mr. Green

# 184
Луиза не си е избрала косата. И моята е естествено права и много слепена в корените, но има достатъчно козметика за коса, която оправя това. Да не говорим, че те разполагат с доооста добър арсенал от фризьори, стилисти и т.н. Или поне се предполага да е така. А и има екстеншъни, които биха свършили работа. А и на модни снимки как я правят перфектна, пък в сериала не става?
Последното, което целя е да обидя Луиза. Коментирам това, което виждам на екран. Тя е публична личност и се предполага, че ще бъде коментирана. Няма как всички да я харесват или да не я.

# 185
На мен ми е смешно и жалко да чета от толкова хора колко била рядка косата на Луиза. Много тъпо.

# 186
  • Разпиляна във въображението

Коса като коса, просто не се стараят да я оправят.

# 187
Сценаристите в торбата,торбата в реката...басиии простите драскачи ...
Това с химикала на" фитнес инструктора с дерящия глас" го повтарят. Нали така започна сеира Mr. Green

# 188
Да бе, нищо ново не могат да измислят, та пак трахеотомия с химикалка. Та и Боби да е герой, бе. Laughing

# 189
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
На мен ми е смешно и жалко да чета от толкова хора колко била рядка косата на Луиза. Много тъпо.
Ензим, не можем да не отбележим очевидното, нали?
А Луизка е актриса и би следвало да полага много
повече грижи за цялата си визия.

То и по моята глава разстителността е много слаба,
ама като се погледна в огледалото си се харесвам и си
викам "Бреееейй че красУтааа".... hahaha hahaha hahaha
Аз не съм публична личност, но полагам грижи 
така че за моите 50 + 20 да се чувствам пИрфектнУ    tooth tooth tooth

hahaha hahaha :"Та и Боби да е герой, бе."  според Ензим-чето  smile3501

# 190
Предпочитам в сериала Луиза да е с такава коса, вместо с обемчи или букли, дет се вика, косата да и е проблема. Според мен играе някак вяло, репликите ги мрънка монотонно.

# 191
  • Разпиляна във въображението
В сцената в ресторанта очаквах ефектно изхвръкнала ядка, но уви Crossing Arms

# 192
В сцената в ресторанта очаквах ефектно изхвръкнала ядка, но уви Crossing Arms
И аз през цялото време това очаквах. Но  не дочакахме  Laughing

# 193
По-добре да няма иктеншъньи Луиза, добре си е и така, нали показват "нещата от живота", е, в живота има и лекарки с рядка коса. Не й е проблемът външният вид. А па за модел си става момето, те там точно анорексични тела със странни физиономии се търсят.

Отделно, харесвам Радина Кърджилова, но не мисля, че излъчването й е кой знае колко различно от това на Луиза, и двете гледат на рев, аман от драми, братче, в българското кино. Предпочитам една... една Ева Тепавичарова да вкарат, една, ако щете Сашка Сърчаджиева, малко по-бодри образи някакси.

# 194
Сакън, само не Сърчаджиева, че е голяма лигла Naughty

Общи условия

Активация на акаунт