"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 79 846
  • 840
  •   1
Отговори
# 615
да, гледах го това интервю, но тогава  още не беше започнало излъчването на сериала, само даваха репортажи с цел реклама. т. е. беше отдавна. А в последното си интервю , изобщо не спомена.

Буковска е родена 8 април 1977 г. (възраст 39), София.
За възрастта си изглежда прекрасно!

# 616
  • Луната ни пази
Ето я тук в последното и интервю за "На кафе". Доста по- млада изглежда, отколкото в сериала.

# 617
  • София
Изглежда си прекрасно, без оглед на възрастта. Шапка й свалям, че се е съгласила да играе доста по-възрастна жена.

# 618
тя уж е модел, а има ужасна визия. Косата рядка, веждите почти ги няма, зъбките като на зайче....На снимки бива горедолу, но там има възможност за голяма поправка. В движение обаче е страшна.

А защо е модел според теб, благодарение на майка си.  Mr. Green

Питайте мъжете си дали е хубава Simple Smile ММ я харесва, каза, че сега тъкмо такива са вървежни, каквото и да значи това Simple Smile Тя на колко години е ?
Моят не я харесва. Shocked Луиза е на 26 г., на колкото е и Дария (Наталия), а ако не се бъркам и Радина Думанян е на толкова.

# 619
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Не ви ли омръзна този нелеп спор! Stop
Нося една новина

http://bgistinite.com/read/11394-chutoven_skandal_s_yoana_bukovs … radnat_jivot.html

Аз съм склонна да вярвам, че Буковска има претенции за заплащането, и с право, защото тя им прави сериала.  Crossing Arms

Ами като искат голи сцени да си ги платят! А и не вярвам на някои точки, като например че Буковска завижда на Думанян.  newsm78 Не виждам за какво, публиката пасе трева и харесва повече играта на Радина - дрън, дрън!  #2gunfire

Подкрепям мнението на Билян@ и  Алфея

А като прочетох това, което е постнала Билян@ се
нервирах не на шега и ми падна пердето....невероятно нелепо звучи
написаното в bgistinite.com!  smile3555    smile3555     smile3555

Буковска да завижда на Думанян, еееее по-голям виц не съм чувала наскоро.  tooth tooth
И за какво по-точно? Тъп и безизразен поглед, мънкане на реплики и т.н....... за това ли?
Лелееее, майкоооо! ГолЕмата актриса Радина!!!!!!!  ooooh!
Бая хляб трябва да изяде още, че да стигне кака си Йоана Буковска!!!!!!!    yes

Истината / според мен / е , че Буковска, Димо Алексиев, Мазов, Наталия / не си спомням
имената им/ и още няколко техни колеги изнасят целия сериал на плещите си.
Иначе няма кой да  гледа тъпите измислици и нелепите, недоразвити сюжетни линии.
Сценаристите  са жива скръб, констатирам го за пореден път.    Wink
Какво стана напр.с продажбата на бебетата.....отговора остава за зрителите,
а Миро още ли учи, или той ще е новия коремен хирург в 235-та серия на N-ти сезон?  no

Тия новите Наум и Луиза с какво блестят.... newsm78 и защо са в сериала /"Откраднат живот"/,
заради визия, актьорски умения или ни очакват някакви апокалиптични събития,
на които ще станем свидетели..... Mr. Green   благодарение на техните герои?   smile3556

Видяхме как завърши историята с откраднатите бебета - благодатен сюжет,
калпави сценаристи, вложени "едни" големи пари,
резултат.....хайде да не е НУЛА, ама там някъде..... newsm19

За Биби и Сашето само мога да благодаря на сценаристите, че ги изпратиха в Лондон.
Да не коментирам нелепия им  подбор да са двойка.....а любовните им сцени бяха без
всякаква  емоция!!! По-скоро бих казала, че демонстрираха успешно  какъв е темперамента
на умряла котка...... Много  трудно вървеше тяхната "голяма лИбоФ".  rotfImao
ГолЕм тормоз беше!   doh

Извинете, ама яко подпуших......

За вас, че ме изтърпяхте  Hug     Hug    Hug

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 20:04 от tutulina

# 620
  • тук, на мястото си
Тути,  smile3501 smile3501 smile3501

# 621

Алфея    smile3525

Съжалявам за дългата ми "изповед"   мацки и мъжки такива,
ноооо като запаля...... гаССССС, дълъг път  и
ми гледайте сеира....нИ сЪ удържам!    rotfImbo    tooth     bash   

# 622
А Тути, напълнИ ми душата! Бра'О! smile3521

Жива да не бях! Някой помни ли Луиза колко дебела беше.  Joy Аман от глупости!

http://www./node/7187
заглавието е Вижте жертвата на Луиза, заради серила...

Скрит текст:
Цитат
Звездата от „Откраднат живот” Луиза Григорова мина на тежка диета. Причината да се подложи на нов хранителен режим е фактът, че не иска да напълнява, докато играе, пише столичен ежедневник. Стройната актриса винаги е имала манекенски пропорции, но в последно време е още по-стриктна по отношение на режима си.

Така например, преди дни тя бе засечена да обикаля из щандовете на столичен мол и да гледа... витрините с храни. След като буквално напълни очи с оглед на всички щандове, Луиза си похапна... сладоледче. И то доста малко, за да си осигури допълнителна енергия. Григорова, освен това явно смята, че само с гледане не може да се напълнее.

Актрисата продължава да си партнира с Наум Шопов–младши в „Откраднат живот”. По ирония на съдбата, двамата колеги и приятели, споделят обща съдба. Заради актьорската кариера Луиза навремето се отказва от медицината и влиза в НАТФИЗ, а заради желанието да лекува и да стане последовател на Хипократ, Наум Шопов се отказва от актьорството, макар то да е в кръвта му.

Звездата от „Откраднат живот” Луиза Григорова мина на тежка диета. Причината, една от водещите актриси в сериала да се подложи на нов хранителен режим е фактът, че не иска да напълнява, докато играе, пише столичен ежедневник. Стройната актриса винаги е имала манекенски пропорции, но в последно време е още по-стриктна по отношение на режима си. Така например, преди дни тя бе засечена да обикаля из щандовете на столичен мол и да гледа... витрините с храни. След като буквално напълни очи с оглед на всички щандове, Луиза си похапна... сладоледче. И то доста малко, за да си осигури допълнителна енергия. Григорова, освен това явно смята, че само с гледане не може да се напълнее. Актрисата продължава да си партнира с Наум Шопов–младши в „Откраднат живот”, където играят едни от водещите роли. По ирония на съдбата, двамата колеги и приятели, споделят обща съдба. Заради актьорската кариера Луиза навремето се отказва от медицината и влиза в НАТФИЗ, а заради желанието да лекува и да стане последовател на Хипократ, Наум Шопов се отказва от актьорството, макар то да е в кръвта му.

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/layfstayl/svetski/otkradnat-zhivot-ssipva-lu … e_news496631.html
Звездата от „Откраднат живот” Луиза Григорова мина на тежка диета. Причината, една от водещите актриси в сериала да се подложи на нов хранителен режим е фактът, че не иска да напълнява, докато играе, пише столичен ежедневник. Стройната актриса винаги е имала манекенски пропорции, но в последно време е още по-стриктна по отношение на режима си. Така например, преди дни тя бе засечена да обикаля из щандовете на столичен мол и да гледа... витрините с храни. След като буквално напълни очи с оглед на всички щандове, Луиза си похапна... сладоледче. И то доста малко, за да си осигури допълнителна енергия. Григорова, освен това явно смята, че само с гледане не може да се напълнее. Актрисата продължава да си партнира с Наум Шопов–младши в „Откраднат живот”, където играят едни от водещите роли. По ирония на съдбата, двамата колеги и приятели, споделят обща съдба. Заради актьорската кариера Луиза навремето се отказва от медицината и влиза в НАТФИЗ, а заради желанието да лекува и да стане последовател на Хипократ, Наум Шопов се отказва от актьорството, макар то да е в кръвта му.

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/layfstayl/svetski/otkradnat-zhivot-ssipva-lu … e_news496631.html
среден рейтинг

(0 гласа)
гласувай:
Cancel Rating

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 20:55 от Билян@

# 623
На живо Буковска е като кукличка, изобщо не изглежда възрастна.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 21:17 от papi6

# 624

Жива да не бях! Някой помни ли Луиза колко дебела беше.  Joy Аман от глупости!

заглавието е Вижте жертвата на Луиза, заради серила...

Ееее, па нЕма що, голЕма жертва е направИла Луизчето..... hahaha hahaha hahaha

Аз пък що си мисля, че жертвите сме ние, зрителите?   newsm78

За мен проблема е в нездравият  вид на актрисата..... ooooh!

С тая снага дето я е "изваяла" има да подсмърча пред асансьора
и да чака някой да се качи с нея..... Joy Joy Joy
че той едва ли ще тръгне с нейните 30 кг.....  tooth
Или да си носи поне две бутилки от по 10 литра с минерална вода.... Mr. Green

ГолЕмо тЕло, голЕма работа! С този анорексичен вид и тъмни кръгове под очите
хич не  е за показване г-ца Луиза. Друг е въпросът, ако сценаристите са имали
за цел да наблегнат на  темата за анорексията и тя е поканена  в главната роля.....

Това в рамките на шегата.
Проблемът, анорексия, е твърде актуален за немалка  част от девойките-тийнове 
и не е за пренебрегване и омаловажаване. Касае се за здравето на тези деца.

И какво им предлагаме ние ???????
Диети, диети, диети......
А.....после..... Cry    Cry     Cry                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

# 625
  • София
Чета и рева...То жертви, то чудо. Ами да беше станала лекарка, да не се жертва толкова.

# 626
 newsm78 Може умишлено /но едва ли   Joy / да са търсили ефекта  на изморената  и гладна  специализантка , която гребе със зъби и ности да пробие в живота ...
Буковска е като  кукличка и много младее без тежкия грим  .Аз затова ви  казах ,че 40-45 годишните около мен  си изглеждат доста  младички и добре .

# 627
Значи да говорим за анорексия у Луйза Григорова е даже не пресилено, ами изобщо няма смисъл. Ако беше за Надя от Елит - да. Григорова си е просто слабичка и доста прилично стегната. Имаше даже някакво клипче снимано - съвсем нормална фигура на младо момиче. За мен играе малко лигаво, но то дори това е част от чара, защото те на тази възраст така си се държат. По-добре ми стои от предиханията и рецитациите на други "утвърдени" актриси. В сравнение с Елен Колева - ми далеч по-приятно е да се гледа ЛГ, отколкото ЕК. Да не говорим, че самият образ не е такъв натоварващ. При останалите - все са някакви драми, все е чудо. Опитаха се, верно, да я "драматизират" и нея при онази сцена със затворника, според мен напълно излишна, ама нали трябва да се върти нещо всяка вечер и да се ронят сълзи.
Хубава е госпожицата и мисля, че добре си партнира с д-р Тасев. На мен добре ми стоят като екранна двойка и  при обикновени обстоятелства, маркетинг машината би могла да пренесе тази двойка и извън филма Simple Smile

# 628
  • Там,където се събуждам щастлива.
На страницата на Радина Думанян във Фейсбук  има снимка поздрав от Лондон. С кого? С Василев, разбира се.

# 629
Офф, и синът на Рачков, и другият син Алексиев щели да участват в сериала, толкова ли няма други хора?!

Добре, че спрях да го гледам - следя само промотата и ви чета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт