"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 877
  • 840
  •   1
Отговори
# 600
Новата докторка /май Луиза Григорова, не им знам имената/ е много зле като актриса.

# 601
тя уж е модел, а има ужасна визия. Косата рядка, веждите почти ги няма, зъбките като на зайче....На снимки бива горедолу, но там има възможност за голяма поправка. В движение обаче е страшна.

# 602
  • София
тя уж е модел, а има ужасна визия. Косата рядка, веждите почти ги няма, зъбките като на зайче....На снимки бива горедолу, но там има възможност за голяма поправка. В движение обаче е страшна.

А защо е модел според теб, благодарение на майка си.  Mr. Green

# 603
  • тук, на мястото си
Не ви ли омръзна този нелеп спор! Stop
Нося една новина

http://bgistinite.com/read/11394-chutoven_skandal_s_yoana_bukovs … radnat_jivot.html

Аз съм склонна да вярвам, че Буковска има претенции за заплащането, и с право, защото тя им прави сериала.  Crossing Arms

Ами като искат голи сцени да си ги платят! А и не вярвам на някои точки, като например че Буковска завижда на Думанян.  newsm78 Не виждам за какво, публиката пасе трева и харесва повече играта на Радина - дрън, дрън!  #2gunfire

# 604
Йоанна Буковска всеки момент ще навърши 40 г. Имам спомен, че е родена през пролетта на 1977 г. Изглежда доста добре за възрастта си.

# 605
Не бих казала, че изглежда добре за възрастта си. 40г. не е и кой знае каква възраст, де, но Буковска си изглежда точно на толкова. Даже + две-три Peace

# 606
Не бих казала, че изглежда добре за възрастта си. 40г. не е и кой знае каква възраст, де, но Буковска си изглежда точно на толкова. Даже + две-три Peace
Не знам колко  40 годишни познавате , но около мен почти всички  на 40-45  младеят повече от  нея , хем без грим ,специални прически и  облекла .
Дамата просто играе добре и си изглежда на  неопределена възраст  40-50 г.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 16:45 от Ели-фен

# 607
  • София
Може да изглежда и по-млада, просто ролята й е на жена над 40.

# 608
  • Берлин
Аз съм почти на 42. Скоро коментирахме Буковска и предположихме,че е около 50-тте... Странно. Не знам всъщност заради визията й или заради факта,че филмовата й дъщеря изглеждаше като 30+-годишен бизон, опаа...диван май беше определението й в темата

# 609
Не знам колко  40 годишни познавате , но около мен почти всички  на 40-45  младеят повече от  нея , хем без грим ,специални прически и  облекла .
Дамата просто играе добре и си изглежда на  неопределена възраст  40-50 г.

Аз нали това казвам. Никак не ми изглежда добре за 40 годишна. Бих й дала няколко отгоре. И не, не е заради ролята.
Ето тук даже и 5-6 отгоре  Peace

# 610
Тя е в роля, затова Simple Smile
Чудесно изглежда.

# 611
  • ту тук, ту там
Последно видях Буковска миналата година в кукления театър - изглеждаше като момиченце.  Peace

# 612

А защо е модел според теб, благодарение на майка си.  Mr. Green

Питайте мъжете си дали е хубава Simple Smile ММ я харесва, каза, че сега тъкмо такива са вървежни, каквото и да значи това Simple Smile Тя на колко години е ?

# 613
  • София
Тази новина е супер измислена, според мен. Преди време имаше интервю с Буковска и тя твърдеше обратното - че много са се сближили с Радина и много се разбират.
И в същност на живо изглежда доста по-млада отколкото в сериала. Питала съм я лично защо са я избрали за роля, която е доста над нейната възраст. Затова й я състаряват умишлено - с грим, прически и дрехи.

# 614
  • Разпиляна във въображението
Леле, сега погледнах, че е с година по-голяма от мен Shocked Изобщо не ми изглежда на 40.

Общи условия

Активация на акаунт