"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 893
  • 840
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А Хинова припадна ли на тавана като бяха?
Добре, че моя мъж има усет за подаръци, и не е като Захариев  Tired

# 586
А аз искам да са достоверни. Показва уважение към зрителя. А и грешките им са елементарни, не изискват много напъване

# 587
Този Пецан адски ме напряга. Радвах се, че го няма. Още с връщането си започна да крещи. Ужасен е. Като човек актьора мисля, че не е такъв. Образът е ужасен!

# 588
Калин  още в предишния сезон му бяха вдигнали мерника , защото Димо бил безкрайно капризен и го гонела звездоманията .
Може и да го гони. Съвсем оправдано. Ами, да го махнат. Да махнат всички, които играят добре. Мънкащите, с нетрепващи мускулчета, заспалите актьори- няма опасност да ги хване звездомания и сигурно се работи идеално с тях. Но пък ние искаме да гледаме добра игра.

# 589
Може и той самият да иска да се махне.

# 590
Когото и да махнат, когото и да вкарат, все тая. Сериалът е страшна боза, ама по-страшна и отколкото беше в предишните сезони. Cry Mr. Green

# 591
  • Бургас
На мен пък този сезон ми е по-интересен от миналите два. Повече действие има сега, повече неща се случват, има различни герои, връзки.
Алекс и Биби ми бяха досадни, сега не са ми интересни Жени и Иван, добре че по-малко ги дават.

# 592
На мен също сега ми е по-интересно. Още от самото начало не можаха да заформят добра интрига с разменените бебета и дори тогава страничните линии ми бяха по-интригуващи, отколкото основната история.

# 593
Изгледах 6 епизода наведнъж. Връщам си всички лоши думи за Елен Колева. Още ми е пред очите сцената как докато се напишка подаде ограничителната заповвд на мъжа си. Беше много истинско!
Буковска, ах, Буковска...уникална е за мен. Много силна игра!

# 594
 Peace И на мен този сезон ми върви по-леко . Даже  все по-често започвам да  си гледам  епизодите , без да  правя нещо друго през това време  Joy
Новото  дуо  докторчета  ме кефят повече от титулярите  Биби и Сашко , добре ,че ги разкараха  Party
В последния епизод  Виолетка май си намери  супер подходящ  партньор  мръсник и мошеник , а тъкмо беше решила да става  "бяла и добра"  Twisted Evil
Пецан пък така  се увива около Галя в опитите си да я целуне , а тя с отвращение  стои като истукан . Явно е започнал да и   мирише на дърто  Sick

# 595
Тъкмо реших, че темата с "напишкването" отмина Laughing

# 596
  • Варна
Ми няма как да отмине, щото не се постигна консенсус. И според мен си беше напишкване...
Абе, какво стана с Миро? Къде се затри тоя човек?  newsm78

# 597
И според мен си беше напишкване...
Joy може би е нужна анкета?

# 598
И според мен си беше напишкване...
Joy може би е нужна анкета?
Praynig Дано някой да се наа-ка в следващия епизод и да го почнем него.... Joy hahaha

# 599
Не ви ли омръзна този нелеп спор! Stop
Нося една новина

http://bgistinite.com/read/11394-chutoven_skandal_s_yoana_bukovs … radnat_jivot.html

Аз съм склонна да вярвам, че Буковска има претенции за заплащането, и с право, защото тя им прави сериала.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт