"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 964
  • 840
  •   1
Отговори
# 570
Много са ми сладки Калин и Наталия. Подхождат си и биха били хубава двойка и в реалността, а в сериала се справят блестящо! Heart Eyes

# 571
  • София
Той наистина направо я обиди с тази перука.
И все още не вярвам,че го е нямало 10 дни. Ако е била на 6 вливки хииотерапия е трябвло да го няма поне 3 месеца.

И аз това се замислих, ама сценаристите явно не.

# 572
Много са ми сладки Калин и Наталия. Подхождат си и биха били хубава двойка и в реалността, а в сериала се справят блестящо! Heart Eyes
И аз мисля така. Има някаква хармония между тях. Близост, която личи в докосванията, в погледите. На фона на останалите нескопосани двойки са изключително приятни за гледане.

# 573
Той наистина направо я обиди с тази перука.
И все още не вярвам,че го е нямало 10 дни. Ако е била на 6 вливки хииотерапия е трябвло да го няма поне 3 месеца.

И аз това се замислих, ама сценаристите явно не.

Още не съм гледала серията, но под 6 вливки дали нямат предвид един курс от 6 дни. Rolling Eyes

# 574
  • тук, на мястото си
И аз се учудих като казаха "10 дни". Ами тя Галка много бързо действа щом за десет дена лапна по новичкия.
Това с перуката наистина беше много гадно.  Виолетка дали няма да се залюби с Ангелчо? newsm78

# 575
  • There I was on a July morning
Мисля, че Захариев е бил в Космоса и докато за него са изминали 10 дни, тук и в болница Св. Кирил са изтекли поне 2 месеца.  tooth

# 576
Потресох се аз, Захариев тая перука от ку-ку магазин ли я беше взел, грозна работа, по-добре подправки.

# 577
  • тук, на мястото си
Мисля, че Захариев е бил в Космоса и докато за него са изминали 10 дни, тук и в болница Св. Кирил са изтекли поне 2 месеца.  tooth

Може и да си права!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 578
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Hе съм запозната,но тези вливания не са ли строго индивидуални?
Може на Виолета да са й били нужни 2-3 курса химио през няколко дни и така да навържат 10-те дни...но пак не се връзва сприятеляването c другата,която почина.Останахме с впечление,че са станали близки приятелки,а това няма как да стане от 2-3 виждания. Stop

Въобще сценаристите са толкова бездарни.Измислят сюжетни линии,разработват ги в няколко серии,после ги зарязват и стоят провиснали из въздуха.Любимо им е да уморят някой главен герой или негов роднина.А ако по някакъв начин решат да го пощадят(O,чудо!),то ще стоварят на главата му 100 проблема,само и само да се случва нещо в епизодите.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 23:13 от Beautyholicа

# 579
Аз очаквах, че за Вилито ще има хубав подарък, за има контраст с подправките на Галя... пък то какво излезе  ooooh!

# 580
  • София
Аз като се замисля,те не са ги изкарали най-добри приятелки.
Още на първата  им среща жената разглеждаше рокли, следвващия път Буковска пита къде е жената и те казаха, че е починала. Това може да стане  за 2-3 дни.
Може би са наблегнали на това, че в такъв момент човек се привързва лесно към някой със сходен проблем.

А иначе между Стаменова и Тасев нищо кой знае какво не е станало, 2 пъти излизаха, в 10 дни може да се вмести.

# 581
  • There I was on a July morning
От един разговор не могат да се сближат толкова. А и Виолета попита - къде е жената, с която идвахме заедно на химиотерапия. Значи са били заедно поне няколко дни. Отделно другите събития - операциите и възстановяването на болните, връзката на Стилянова и стажанта, това не би могло да се случи за 10 дни.

# 582
След вливка човек има нужда да се възстанови. След вливка поне три дни спиш като пън и си полуумрял. Няма как на 3тия ден да ти сложат нов коктейл химия. Това е безкрайно недомислено. Косата не пада за 3 дни! Моята почна да капе на 3тата седмица след първата химия. А бях на най- силната терапия.
Изобщо пълна измислица е тоя симпозиум!!!

# 583
Здравейте, само да кажа за бременността на Хинова имаше развръзка. Когато Мазов беше при нея в стаята каза, че било излезнало нещо хубаво от стрелбата, разбрали че не е бременна. Тогава тя се разстрой и му каза, че това е било тест и той се е провалил и тогава го изгони. Иначе и на мен ми се струва, че тяхното денонощие е минимум 48 за да се случат всички тези неща за 10 дни, ама поне действието се развива бързо. Иначе много се надявам Калин и Наталия вече да ги съберат и да им се случат малко хубави неща, че това вече е прекалено. Честно казано Алекс и Биляна изобщо не ми липсват.

# 584
  • Там,където се събуждам щастлива.
След вливка човек има нужда да се възстанови. След вливка поне три дни спиш като пън и си полуумрял. Няма как на 3тия ден да ти сложат нов коктейл химия. Това е безкрайно недомислено. Косата не пада за 3 дни! Моята почна да капе на 3тата седмица след първата химия. А бях на най- силната терапия.
Изобщо пълна измислица е тоя симпозиум!!!

Явно е индивидуално. Познат минава през това. Не спи като пън. Не е полуумрял, а работи на пълни обороти. Косата му почна да оредява на 4-Ят ден след първата химия. И е на най-силната терапия.

Всъщност въобще не искам да са достоверни по отношение на болести, защото не гледам медицинско образователно предаване. Друг канал има за това.

Общи условия

Активация на акаунт