"Oткраднат Живот"- сезон 3 -ТЕМА 15

• 78 966
  • 840
  •   1
Отговори
# 555
Аз да ви питам нещо, дето ме тормози Mr. Green - има ли барове, в които се пуши, откак забраниха на обществени места пушенето?
 Стилянова лъже, че ѝ станáло лошо в бара, че било задимено. Thinking tooth Още вчера се канех да питам, ама забравѝх, щото това ми е най-важното нещо в момента. tooth

# 556
  • София
Да, в голяма част от заведенията се пуши, раздават чашки с мокри салфетки вътре, вместо пепелници. Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 19:10 от ~Étoile~

# 557
О, супер! Значи хуквам по барове, тъй като съм почти почти на 30, прилично изглеждаща, даже повече от прилично. Нямам среда, приятели, време ми е. tooth

# 558
О, супер! Значи хуквам по барове, тъй като съм почти почти на 30, прилично изглеждаща, даже повече от прилично. Нямам среда, приятели, време ми е. tooth

Ако ти стане лошо, ...не отговаряме  Wink

# 559
  • София

Ако ти стане лошо, ...не отговаряме  Wink

нищо, чай от джинджифил си вземи, за всеки случай Joy

# 560
  • София
А ако ти стане лошо, да имаш един Тасев близо до себе си.

# 561
А чаят от джинджифил колко е гаден, че и разхлабващ... Не можаха да измислят друг чай.

# 562
А чаят от джинджифил колко е гаден, че и разхлабващ... Не можаха да измислят друг чай.
Друго си е чай от кардамон  Joy

# 563
Доцентът определено имаше нужда от каркаде😜

# 564
  • София
Джинджифилът помага при гадене.
Сега Калинчо да не го пратят в отпуска 3 месеца?

# 565
 Laughing Laughing
Казах ви, че сценаристите са идоти, нали?!
Laughing Laughing
токущо го изпръска кръвта и вместо да се дръпне леко от масата той си маха очилата..и 5 мин търсят други очила.

Болниците най-големите клюкарници, почти се доближават до фриз.салони. още докато малкия доктор е прекрачил прага сетри и санитари, че и  други специализанти са му разказали кой кой е и с кого е...камо ли такава пикантерия като доктор зарязал колежка заради друга колежка. ама тука, в таз огрооомна болница и 10-те и доктора няма кой да каже... ooooh!

# 566
Доц. Петър Захариев ще опознава новите колеж... ъъъъ извинявам се, новите колеги  Wink

Налетя на Добрева старият коцкар  #Cussing out Мно'о ме дразни тоя дъртак!!!

# 567
  • София
Ох, Захариев е Бог на подаръците  Joy hahaha Joy

# 568
Тази перука беше като на куклите "Барби" косата Laughing

# 569
Той наистина направо я обиди с тази перука.
И все още не вярвам,че го е нямало 10 дни. Ако е била на 6 вливки хииотерапия е трябвло да го няма поне 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт