С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 537
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Ама ти рак ли си

# 481
# 482
И аз съм рак  Tired
Съчувствам ти изцяло  Tired
Ама па какви свекърви ще сме, а  ooooh!

# 483
И аз съм рак  Tired
Съчувствам ти изцяло  Tired
Ама па какви свекърви ще сме, а  ooooh!

Уха! И сме най-хубави, и сме най-добри, и сме най-неразбрани от околните. Laughing

# 484
За раците съм чувала , че сутрин се сърдят на себе си , а следобяд -на другите Laughing
Ей , тук темата е пълна с мераклийки да се отърват от стоката и да станат обект на нови теми.
Аз уж да се уча как да не стана лоша свека , а сега се зачудих мой златен на коя да предложа. То се начифтосахте вече Joy
На Роа е чудно момченцето Hug

# 485
  • София

И какво им е на рачките? Имам една приятелка-рак. Ами тя ще е най-милата свекърва на света! Аз друг такъв деликатен човек не познавам. Виж скорпионката и лъвицата - с тях по-трудно, обаче те поне са интелигентни и от време на време сами си удрят спирачките.

# 486

Аз уж да се уча как да не стана лоша свека , а сега се зачудих мой златен на коя да предложа.

Не се чуди, моята дъщеря (почти на 10 г.) все още е свободна  Whistling. Зодия Близнаци е, ако те устройва. hahaha

# 487

Аз уж да се уча как да не стана лоша свека , а сега се зачудих мой златен на коя да предложа.

Не се чуди, моята дъщеря (почти на 10 г.) все още е свободна  Whistling. Зодия Близнаци е, ако те устройва. hahaha
Е това ме  rotfImao
Мой златен е много гоУем , няма да го фаля още , ще сега чета наред мометата и мамите и дебна за подходяща партия newsm43 newsm43

# 488
  • където ми харесва
За зодии, гледам че драскате.
С мъжа ми сме везни, дъщеря ми е скорпион, сина е лъв.
Ха, познайте сега, кой води парада у дома😂

# 489
За зодии, гледам че драскате.
С мъжа ми сме везни, дъщеря ми е скорпион, сина е лъв.
Ха, познайте сега, кой води парада у дома😂

Със сигърност децата се редуват  Mr. Green

# 490
Според мен скорпито действа токсично и чаровно на баткото / ако е батко/. Пък и да не е-лъв е , великодушен Grinning

# 491
  • където ми харесва
Според мен скорпито действа токсично и чаровно на баткото / ако е батко/. Пък и да не е-лъв е , великодушен Grinning
Тя е каката, но закова-скорпото върти всички на малкия си пръст.😁

# 492
Жълто цвете, понеже и аз съм рак, затова съчувствам ... Вечно неразбрани сме  Joy

# 493
tays,
винаги съм мразила сватосването. Но просто не издържах да се пошегувам. Помня как една приятелка, чийто син е с 1 година по-голям от дъщеря ми, като бяха бебета, той на 1 г. и 6м., дъщеря ми на 3 м. се пошегува, че ще я вземе за снаха, мъжът ми такъв поглед и хвърли, че повече не е проговорила по този въпрос.
За жените раци не знам, ама моя мъж рак, въобще не се чувства не разбран. Всички останали вкъщи сме мирни зодии, та лесно се водим и караме, е поне привидно. hahaha Аз затова и нямам проблеми със свекървата, защото си кимам с "Добре, мамо", пък после си правя, каквото зная.

# 494
  Deni-meni,
То е ясно , че тук върви як майтап . Не снасям много инфо аз , защото и златен , и кандидат снахата , знаят , че пиша в този форум , а мъцнАх нещо в повече , току виж , за зла участ , бъда разпозната  Joy "Златен" имал някакви проблеми , не разбрах точно какви , регнал се в този форум и за нула време получил адекватна помощ. Вика , еййй, страшни са мамите ,  Shocked
Аз с раци не се разбирам , по-точно, не ги разбирам. Добре си общувам с такива , но само в сферата  на професионални контакти. Най-непонятни са ми водолеите.
Темичката е много забавна , напоследък нито една снаха не може да припари, да се оплаче, от окупатори с потенциал Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт