Лежащи мами-39

• 78 126
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Честито бебче,  Цвете, да е все така борбено и успешно в живота!

# 106
Цвете,честита радост!Да расте здрава и щастлива Simple Smile Относно болката,утре ше е по-добре...с всеки изминал ден ще намаляват болките.До седмица ще си пушка Simple Smile

# 107
Честито Мило Цветенце!! Бъдете здрави и щастливи!Винаги борбени и усмихнати.Много радост да ви носи вашето малко съкровище!! Бързо възстановяване и се върни да разкажеш😊😙

# 108
на 23 май се роди моята Александра - 2950гр. - 52см. в 36г.с., нормално раждане, отидох на преглед с 4см разкритие, пуснаха една системка и всичко стана за 3 часа  Heart Eyes Heart Eyes

# 109
  • Варна
 Честито,да сте живи и здрави,пожелавам ти прекрасно майчинство ,а на нея прекрасно детсво. bouquet bouquet bouquet
Идея си нямате тези новини колко позитивно и зареждащо ми действат Hug

# 110
alisya123, честито бебче и от мен!
На теб бързо възстановяване, а на Александра много здраве, щастие и весело детство.

Аз също много се радвам и се зареждам положително като прочета за поредното новородено бебче. Бавно, но сигурно всяка от нас се приближава към това многоочаквано събитие Simple Smile.

# 111
на 23 май се роди моята Александра - 2950гр. - 52см. в 36г.с., нормално раждане, отидох на преглед с 4см разкритие, пуснаха една системка и всичко стана за 3 часа  Heart Eyes Heart Eyes

Алисия,честито миличка!!Да сте много здрави!Много се радвам...от сърце  bouquet

# 112
Честито и от мен😊Много се радвам , да сте живи и здрави.

# 113
Честито, бъдете здрави, много щастливи и нека всички трудности да останат зад гърба ви 🍾🌹🍾

# 114
Здравейте на всички! Включвам се и аз в темата. В 28 г.с. съм със скъсена шийка и съм на легло от вече месец. Очертава се май до края да съм така. Чакам с нетърпение последната ФМ след 2 седмициии  Grinning
Здравей! И аз съм от пазещите се...лежа вече месец.В 22гс.Какво пиеш? Какви медикаменти са ти изписани?Имаш ли болки? Мн въпроси станаха нооо... пусти мисли.В коя седмица разбраха за шийката и колко е скъсена?
Честито на Цветенце и Алисия! Да са живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване.
Моята шийка я откриха в 20г.с имах и разкритие. С лежане, пиене на магнерот, папаверин докарах до 40г.с, родих нормално за два часа-4 кг бебче. Повече позитивни мисли и вяра. Мен ме чакаха във всеки момент да родя, но уви!

# 115
Благодаря ви, имайте вяра и нещата ще се наредят  Simple Smile

# 116
Здравейте, момичета. От време на време сядам и ви чета. Колко е хубаво да видя, че някоя от вас се е преборила успешно с лежането и сега гушка своето/ своите бебе/ та. Преди пет- шест месеца бях във вашето положение. Бях с болки и контракции още от момента, в който разбрах, че съм бременна. В третия месец получих отлепване на плацентата, а от петия месец периодично прокървявах. В края на шестия месец се оказа, че имам скъсена шийка, а в осмия месец имах и разкритие. Пиша всичко това не, за да ви плаша и притеснявам, а защото искам да вдъхна кураж на всички вас. Имайте вяра и търпение и ден след ден, седмица след седмица ще достигнете до заветната цел. Ето сега, гушкайки своето бебе, искам да ви кажа: стискайте здраво зъби, има защо!
Извинявайте за дългия пост. Много ще се зарадвам ако съм помогнала с думите си на някоя от вас. Късмет, ще се моля за вас  Praynig
Не забравяйте, че групичката ни е късметлийска и всяка "лежаща мама" рано или късно гушва своята рожба. Да сте живи и здрави вие и вашите бебчета. Целувки  bouquet

# 117
Здравейте, момичета. От време на време сядам и ви чета. Колко е хубаво да видя, че някоя от вас се е преборила успешно с лежането и сега гушка своето/ своите бебе/ та. Преди пет- шест месеца бях във вашето положение. Бях с болки и контракции още от момента, в който разбрах, че съм бременна. В третия месец получих отлепване на плацентата, а от петия месец периодично прокървявах. В края на шестия месец се оказа, че имам скъсена шийка, а в осмия месец имах и разкритие. Пиша всичко това не, за да ви плаша и притеснявам, а защото искам да вдъхна кураж на всички вас. Имайте вяра и търпение и ден след ден, седмица след седмица ще достигнете до заветната цел. Ето сега, гушкайки своето бебе, искам да ви кажа: стискайте здраво зъби, има защо!
Извинявайте за дългия пост. Много ще се зарадвам ако съм помогнала с думите си на някоя от вас. Късмет, ще се моля за вас  Praynig
Не забравяйте, че групичката ни е късметлийска и всяка "лежаща мама" рано или късно гушва своята рожба. Да сте живи и здрави вие и вашите бебчета. Целувки  bouquet

Напълно подкрепям!Трудно е и психически и физически,но всички знаем,че си струва!Успех на всички,имайте вяра,всичко ще е наред  Hug

# 118

Все едно описващ моята бременност, отлепване на плацентата, кървене, скъсена шийка, разкритие, установена тромбофилиа и терапия с инжекции всеки ден, в крайна сметка лежането и всичко си заслужава , когато видя бебенцето си.

# 119
  • София
Момичета, чета ви от скоро! Страхотна темичка си имате. От 5 дни съм на системи с Гринипрал, и исках да ви попитам откъде да си го набавя на таблетки? Моля ви, ако някоя от вас знае да каже. Мерси предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт