Лежащи мами-39

• 78 117
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Хелоу дами,как я карате?
Аз си полежавам повечко ,имам яки болки в слабините(симфизата),имах и гнойна ангина ...почерпих бебеоците с Аб.Освен тва от два дена съм разстроена и не мога да разбера червата ли ме болят или имам контракции.Шашкам си се....щот ми е бая раничко за раждане,дано устискам и този път...
Цвети,ти вече виждаш финала,благородно ти завиждам

И аз съм така от днес, болки в слабините и не знам газове ли имам, от червата ли е, контракции ли са, мисля утре да ида да видя ... Sad

# 91
Здравейте на всички! Включвам се и аз в темата. В 28 г.с. съм със скъсена шийка и съм на легло от вече месец. Очертава се май до края да съм така. Чакам с нетърпение последната ФМ след 2 седмициии  Grinning

# 92
Здравейте на всички! Включвам се и аз в темата. В 28 г.с. съм със скъсена шийка и съм на легло от вече месец. Очертава се май до края да съм така. Чакам с нетърпение последната ФМ след 2 седмициии  Grinning
Здравей! И аз съм от пазещите се...лежа вече месец.В 22гс.Какво пиеш? Какви медикаменти са ти изписани?Имаш ли болки? Мн въпроси станаха нооо... пусти мисли.В коя седмица разбраха за шийката и колко е скъсена?

# 93
От 18 г.с. ми установиха, че шийката е скъсена. Беше 23мм. В 22г.с. вече беше 19мм и директно ми казаха лягам и ставане само до тоалетна и за хапване естествено. Wink Пия магнерот. В началото 3*2 сега съм на 2*2 и  но шпа. Изписаха ми и Утрогестан вагинално, но получих ужасен сърбеж и вече не ги слагам. Нооо така или иначе контракции получавам дори и да лежа, важното е да няма болка. Надявам се да устискам, че ми е и първа бременност и малко се стресирах   Sad

# 94
От 18 г.с. ми установиха, че шийката е скъсена. Беше 23мм. В 22г.с. вече беше 19мм и директно ми казаха лягам и ставане само до тоалетна и за хапване естествено. Wink Пия магнерот. В началото 3*2 сега съм на 2*2 и  но шпа. Изписаха ми и Утрогестан вагинално, но получих ужасен сърбеж и вече не ги слагам. Нооо така или иначе контракции получавам дори и да лежа, важното е да няма болка. Надявам се да устискам, че ми е и първа бременност и малко се стресирах   Sad
Ще се справим.Аз съм на 3х2 и Утрогестан.Имам но вече са значително по малко от преди.На мен също ще ми е първо бебче.Аз си ставам...но стегне ли ме дядам,лягам...Обко взето имам 1 час активност и 23 лежане...Но това е.Успех на теб и пиши да се следим!
Как сте другите??

# 95
Кураж момичета!!Ще се справите  bouquet пийте си хаповете,почивайте.....аз съм вече 38+2....от 5 месец цях на 4×2 магнерот и 4×1 салбутамол заради втвърдяване на корема.Бъдете спокойни и слушайте докторите.Тези със скъсени шийки да почиват  bouquet

# 96
Цветенце благодарим за куража!

# 97
И аз си полежавам от 24г.с , сега съм в 34г.с.Скъсена шийка , контракции.Днес бях на лекар и ми каза да лягам и да не ставам докрая(не , че досега правех друго 😃 )това ме стресира малко.Аз също невярвах , че ще стигна до тук, колко пъти съм се отчайвала и съм плакала, но щом съм стигнала дотук трябва да устискам още месец.Кураж момичета и всичко ще е наред.Цвети , а ти имаше ли доста контракции.

# 98
И аз от 16г.с. съм на легло със скъсена шийка, вече съм 35г.с., не си почивам чак толкова дори си обикалям по екскурзиики, благодаря на господ че стигнах до тук, почивайте си повече и ще гушката здрави и пухкави бебенца  Simple Smile

# 99
Колко е хубаво да чуеш окуражаващи думи и да имаш светли примери! Успех момичета! Бутаме,бутаме..седмичките една по една..И така до края пожелавам на всички от сърце!!!  Heart Eyes Hug

# 100
Вчера със секцио се роди дъщеричката ми в 38+2- 2690/47 .....доста боли,но си струва.Прегръщам ви  bouquet

# 101
ЕЕЕЕЕ, Цвете, браво на теб - голям герой излезе. Да ти е жива и здрава!

# 102
Честито Цветенце, всичко си заслужава. Това е сладка болка Simple Smile Бъдете живи и здрави и бързо възстановяване 😘🌹🍾

# 103
  • Варна
Цветенце,точно за теб си мислех  Hug
Да ти е живо и здраво бебето,ти бързо да се възтановиш от това дълго лежано
 преживяване. Hug
Ей като прочета такава новина започвам да си вярвам ,че ще докарам нещата до края.....за порееден път.
По този повод,помолих ММ това да ни е за последно.....искам след това раждане да изляза в пенсия

# 104
Честито Цветенце, да ви е жива и здрава малката принцеса.Много се радвам за вас.Живи и здрави и аз след месец да се похваля със същото.Мммного се зарадвах😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт