Лежащи мами-39

• 78 102
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!Как сте...всички сте добре надявам се  bouquet

# 76
Здрасти цвете...аз съм добре, освен че ми е тежко въпреки 6-7 които съм качила от началото...но досега не съм тежала толкова и ми е мука страшна, пъшкам като някоя бабичка, а реално имам само корем, никъде другаде не съм мръднала, преди почти 2 седм бебко беше 2546гр, а тогава бях 33-34 седм...сега в сряда ще го видим колко е голям "големия малък " човек...ти как си?

# 77
Тъкмо ти писах в отчетната  Sunglasses добре съм....продължавам да се шашкам....бях на тонове днес и бебето почти спеше...тоновете едни равни...като се размърда и те играят...доктора каза,че са ок...ама сърце не вярва.36+3 вече...но толкова не ме е било страх никога.Ти багажа събираш....аз още не съм почнала.

# 78
На мен ми каза докт още в 28ма като тругнах по спешност ааха да родя ама увладяхме и каза от тогава да си събера нещата са са ми готови, но налинсе оказа че ще се местим и днес като ми прибираха багажа викам да си оставя в едно сакче багажа и се оказа че нз какво да оставя в сакчето, засега дъм на 3 нощници(нз защо чак 3) кърпа за коса и за тяло и две тениски, къси гащи и риза за изписването...и до тук опрях хахаха, ти за тонове не се шашкай, и нашия почти винаги спи на тонове и чак последния път няква вибрация му пуснаха да го будят и той се развилня...

# 79
Ами включвам се в темта......
 Здравейте момичета.От днес съм на леглови режим. 3×2 Магнерот и Утрогестан 2х2 вагинално.Скъсена шийка,  контракции неболезнени,Няма разкритие.
 Дано се овладее положението при мен така... 20+3г.с  Бебката е добре,правилно растем,активни сме,вървим и си отговаряме на седм.
 Дано се намери някаква утеха и за мен тук..защото определено се побърквам,а това Не е добре да детето!

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 18:25 от Agredecida

# 80
Ами включвам се в темта......
 Здравейте момичета.От днес съм на леглови режим. 3×2 Магнерот и Утрогестан 2х2 вагинално.Скъсена шийка,  контракции неболезнени,Няма разкритие.
 Дано се овладее положението при мен така... 20+3г.с  Бебката е добре,правилно растем,активни сме,вървим и си отговаряме на седм.
 Дано се намери някаква утеха и за мен тук..защото определено се побърквам,а това Не е добре да детето!

Всичко ще е наред!Правиш всичко необходимо,така че само спокойствие  bouquet

От презнощта усещам леки менструални болки заедно с втвърдяването.Засега се ослушвам и си лежа...ама май трябва да събера багажа вече.Но си нямам никаква представа дали са истински контракции.Аз от 5 месец съм така  Joy

# 81
  • Варна
Хелоу дами,как я карате?
Аз си полежавам повечко ,имам яки болки в слабините(симфизата),имах и гнойна ангина ...почерпих бебеоците с Аб.Освен тва от два дена съм разстроена и не мога да разбера червата ли ме болят или имам контракции.Шашкам си се....щот ми е бая раничко за раждане,дано устискам и този път...
Цвети,ти вече виждаш финала,благородно ти завиждам

# 82
аз вчера ходих до бачковският манмастир и оттам се катерих до един водопад, много се изморих и от вчера имам леки бодежи ниско и отдолу. Вчера за миг си помислих че момента е дошъл  Joy Joy

# 83
Сега аз да се оплача😊Като се движа имам едни болки ниско долу и дори като се размърдам в леглото също ме боли.Много се притеснявам и за капак свекърва ми каза , че корема ми започнал да слиза надолу и още повече се шашнах.Още съм 33г.с+ 5 , до 9 месец имам още две седмици и много ме е страх, дано устискам докрая.Стискайте ми палци😊

# 84
Стискаме, ще устискаш. Майка ми казва ти пък искаш нищо да не те боли ами ей така само да го изтърсиш 😂. Хайде успех и да напредва времето та да се успокоим вече Simple Smile

# 85
Честино детенце на Gnikolova ! Да сте здрави и щастливи  bouquet

# 86
Честито и от мен Gnikolova , да сте живи и здрави.

# 87
Честито бебенце, нека расте здраво и щастливо  Simple Smile

# 88
Благодаряяяя ви много! Леко доносване на вас и щастлив финал!

# 89
Честито бебче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт