Лежащи мами-39

• 78 091
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! За съжаление и аз ще се присъединя в темата Sad. На 25 години съм, първа бременност ми е, много желана, с моя съпруг разбрахме на третия месец опити Simple Smile. Само че от началото на бременността се случват хиляди проблеми. Първо имах цистит доста остър от бременността и АГто ми изписа антибиотик преди 12 седмица, отделно за повръщането инжекции още хапчета. Както и да е- в 14 седмица ме приеха в патология с болка около пъпа. Болката изчезна, но се появиха ниско долу, никой не каза от какво. Пиех спазмалгон, но-шпа и магнерот по предписание на следящия ме доктор. Всичко беше добре и в 24 седмица ме заболя ужасно много кръста, както никога. Отидох при доктора- сега за първи път се сети да види шийката и щях да припадна- била се отворила. Закачиха ме на система магнерот, за да се успокои и така два денА. Каза да пия спазмалгон, но-шпа и магнерот. Аз обаче избягвам ношпа то, защото четох лоши неща за него- че размеква ли шийката и т.н. В сряда ще питам доктора, сигурно ще ми се скара, че чета, но ме е страх да рискувам с тая отворена шийка да пия но-шпа. За серклаж сигурно няма да иска да ме шие, въпреки че се води светило в града. Много ми е мъчно, как сме изпуснали положението- със съпруга ми толкова искаме това малко съкровище... извинявам се за обърканото ми писане, просто не знам откъде да подхвана всичко. Надявам се, че ще ме приемете при вас и ще си износим успешно бебунките Simple Smile))

# 646
Здравей Ива,
в 24 г.с. ли си сега? Доколкото разбрах имаш разкритие. Чувала съм за доста случаи на успешно износили мами с разкритие почти от началото на бременността. Дръж се, малко остана до безопасните седмици.

# 647
Здравей Ива,
в 24 г.с. ли си сега? Доколкото разбрах имаш разкритие. Чувала съм за доста случаи на успешно износили мами с разкритие почти от началото на бременността. Дръж се, малко остана до безопасните седмици.
здравей, катс Simple Smile! В 25г.с. съм от вчера,  а разкритието откриха в 24 седмица. Благодаря ти много за отговора! Само лежа и се моля- в сряда ще видим има ли промяна- ако се наложи и 2 месеца на системи ще лежа и ще ви чета тук Simple Smile

# 648
Ох,аз съм в болница.Имам два аборта.Сега уж хванахме проблема и ми правиха на 7ми серклаж при шийка 1.7см.След това два пъти бях при доки шийката беше 3см,днес шийката е 1см с отворена фуния.Нз какво ще стане,страх ме е много.Има ли някои с мойта съдба?

# 649
Мариелка...нямала съм такъв проблем.Но се опитай да си спокойна колкото може.Лежи и си пий лекарствата.Има много момичета износили даже с разкритие.

П.С. и аз имам два аборта,но в първите седмици(май тогава е по-леко),знам колко те е страх....няма да те лъжа-до край ще е така и после пак отначало.Бъди смела и всичко ще е наред.Коя седмица си

# 650
20седмица и 3 дни.Мъчиме да изкарам до 25 седмица.

# 651
Здравейте и от мен!

Първо да кажа, че изчетох тази и предишните теми и се почувствах много по-добре. Моля ви не спирайте да пишете, аз лично смятам да влизам всеки ден.

В края на 19-та седмица съм, скъсена шийка и ежедневни контракции (10/15 на брой). В момента съм на Магнерот 3х2, Нош-па 3х2 и Утрогестан 2х2.
Не ми действат изобщо, което страшно много ме притеснява. Така съм от 17-та седмица.
Звъня през няколко дни на доктора си с надежда, че ще вляза за няколко дни в болница, но засега неговата преценка е да задържим с тази терапия поне още около две седмици, после според шийката.

Ако има някой с подобен проблем (лекарствата не действат изобщо), ще съм благодарна ако пише. Другият вторник съм на преглед и стискам палци шийката да "държи фронта".

При мен противно на всичко, което пише - когато съм права или седнала нямам контракции, легна ли се почва веднага. През нощта също се будя по няколко пъти.

Чакахме това бебе 8 дълги години и просто трябва да успеем, не искам и да мисля, че няма да се случи. Засега съм се доверила на доктор, на който имам доверие, ако сте се следили при него с подобни проблеми, също ще съм благодарна за мнение - доктор Дяволов от МД.
Вътрешното ми усещане за него е много добро, дано съм права и стигнем заедно докрая след няколко месеца.

Желая ви много късмет и доносени бебета!

# 652
Скрит текст:
Здравейте и от мен!

Първо да кажа, че изчетох тази и предишните теми и се почувствах много по-добре. Моля ви не спирайте да пишете, аз лично смятам да влизам всеки ден.

В края на 19-та седмица съм, скъсена шийка и ежедневни контракции (10/15 на брой). В момента съм на Магнерот 3х2, Нош-па 3х2 и Утрогестан 2х2.
Не ми действат изобщо, което страшно много ме притеснява. Така съм от 17-та седмица.
Звъня през няколко дни на доктора си с надежда, че ще вляза за няколко дни в болница, но засега неговата преценка е да задържим с тази терапия поне още около две седмици, после според шийката.

Ако има някой с подобен проблем (лекарствата не действат изобщо), ще съм благодарна ако пише. Другият вторник съм на преглед и стискам палци шийката да "държи фронта".

При мен противно на всичко, което пише - когато съм права или седнала нямам контракции, легна ли се почва веднага. През нощта също се будя по няколко пъти.

Чакахме това бебе 8 дълги години и просто трябва да успеем, не искам и да мисля, че няма да се случи. Засега съм се доверила на доктор, на който имам доверие, ако сте се следили при него с подобни проблеми, също ще съм благодарна за мнение - доктор Дяволов от МД.
Вътрешното ми усещане за него е много добро, дано съм права и стигнем заедно докрая след няколко месеца.

Здравей! Аз мога да ти помогна със стиснати палци и късмет! И при мен усещам болки понякога въпреки лекарствата, което според доктора не следва да е нормално, но уви ето случва се...и аз ще пиша всеки ден, за да се подкрепяме! Прочетох темата още от първата й част. Има доста успели мами, силно се надявам и пожелавам на всички ни да се преместим в тема за родени живи и здрави бебчета, когато трябва! Simple Smile))

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 22:18 от AnMary

# 653
Всичко ще е наред Kissing Heart бях на 4х2 магнерот....салбутамол 4х1 ...утрогестан х 2 .Имах контракции до края....секцио в 38г.с.Така че горе главите.Следете често шийките и почивайте.

# 654
Скрит текст:
Здравейте и от мен!

Звравей,аз също съм на терапия с мн лекарства и явно не ми действат.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 22:18 от AnMary

# 655
Аз имах час за утре и няма как да стигна май, май. Изпадам в паника направо нямам думи- да пометна заради сняг. Докторът ми е в Русе, а ние живеем в едно село в близост. В близост ама откъснато от света, мъжът ми до бензиностанцията дори закъса, а какво остава за по-голямо разстояние....плаче ми се😢 За това влизайте ,милички, по-добре в болница на сигурно, отколкото сега като мен да треперя дали Бебуна ще одържи още Sad

# 656
И аз да ви дам малко кураж 😀. В темата съм от 4г.с. Имам един ранен аборт. Изкарах си цялата бременност с много контракции и лежах през цялото време. Лекарства- магнерот 4*2, но-шпа 3*2, дуфастон 3*2. Накрая преносих с две седмици 😂, дори се наложи да извадят бебето в 42 г.с., защото не искаше да се ражда 😀.
Пишете в темата, ако трябва всеки ден, подкрепяйте се и така лека-полека ще мине времето. Успех на всички.

# 657
Много благодарим за куража, мами!
Аз за съжаление дойдох до спешното днес след много силна и много болезнена контракция - досега беше само стягане без болка.
С такива контракции има ли някой?

# 658
Много благодарим за куража, мами!
Аз за съжаление дойдох до спешното днес след много силна и много болезнена контракция - досега беше само стягане без болка.
С такива контракции има ли някой?

Аз отидох при доктора миналия понеделник с такава и то в кръста и продължителна на интервали. Мислех, че е от гърба, но след като ми се стегна и котема за тоалетна се досетих. Какво стана при теб? Дано не е нищо застрашаващо. Стискам ти и аз палци! 💋
ПС - не се тревожи, че и това влияе! Мисли позитивно, знам, че е почти невъзможно в такъв момент, но помага.

# 659
  • Велико Търново
Хей, бъдещи мами, бъдете позитивни и почивайте! Стискам палци на всички! Аз бях с отлепяне в началото, после 2 пъти лежах за задържане, контракции постоянно. Честно казано не знам шийката ми как е била, понеже така и не са я гледали, но родих 2 дена преди термин естествено

Общи условия

Активация на акаунт