Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 62

• 88 795
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Нормално ли е да спрат да ме болят гърдите.В 6 г.с. съм и до сега бяха болезнени ,но втора сутрин нищо не усещам.
При мен беше същото. Бях се отреперила, защото и не ми се гадеше, ама грам  Simple Smile

# 466
  • Burgas, Bulgaria
Закъснението при д-р Тихомирова е над час и половина.

# 467
Момичета, ако Пурегон писалка е празна, ще иска ли да зарежда над нулата? Дадоха ми две - едната с две дози, едната с една. Обаче аз не знам коя коя е. Сложих веднъж и сега не знам дали имам една празна и една двойна или две с по една доза  Cry Ох, така го обясних... Ама дано, който е ползвал, да се сети. Притеснението ми е дали няма да попадна на празната, тя да си зареди дпзата, пък да няма нищо  newsm78

# 468
  • София
Ако я отвориш ще видиш стъкленото контейнерче (не знам как се казва точно) дали е пълно и колко.

# 469
Ако я отвориш ще видиш стъкленото контейнерче (не знам как се казва точно) дали е пълно и колко.
Правилно, благодаря ти, ориентирах се  Hug bouquet Heart Eyes

# 470
  • София
Мацки,след пункция без трансфер кога да чакам цикъл.Нормално ли трябва да ми дойде или може да подрани?

# 471
  • София
може и нормално, може и да подрани.

# 472
  • София
На мен си ми идва в зависимост от лутеалната фаза - моята е 11-12 дни и след толкова си настъпва цикъл, ако нямаш някакви лекарства след пункцията  Peace.

# 473
AА на мен ми закъснява...5 ден..без лекарства Sad

# 474
  • София
Това на ЕЦ ли? Колко дни след пункция ти идва  newsm78?

# 475
Ами -не с лека стимулация от 3-ти ден...иначе на 14 дни..Първия път ми избърза..6 дни,но сега не знам какво се случва..

# 476
Момичета има ли някой в клиниката. Колко е закъснението при док. Стаменов. Благодаря ви...

# 477
  • София
Момичета има ли някой в клиниката. Колко е закъснението при док. Стаменов. Благодаря ви...
той май почва от 13 часа, ама може и да не е почнал още, иначе смс изпращат.
и аз съм за днес и се чудя дали да не ида по-късно  Rolling Eyes

# 478
В четвъртък съм при Персенска да видим кога ще почваме опита. Аз искам да е от септември/октомври, да видим дали ще се съгласи с мен. Но и дали ще иска някакви изследвания предварително да правя.

# 479
Има ли някой с час утре следобед? Да чакаме заедно  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт