Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 62

• 88 795
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета,каква е цената на ЕТ?
само ет ли?

Ако е зет е 600, иначе май беше 450.

# 556
Размразяването е 250, ет 350.

# 557
Да само трансфер, ако се доразвие ембриончето, че  днес 4ти ден малко се е забавило.Някой от вас чувал ли е за трансфер на морула? Чудя се?!

# 558
  • София
Чували сме, даже и за успешни такива  Rolling Eyes
То зависи защо изостава.

# 559
Чували сме, даже и за успешни такива  Rolling Eyes
То зависи защо изостава.
Благодаря!Имам нужда от положителни мисли 🤗 .Проблема е в мен, ММ е отличник.На ец съм, с изчерпващ се резерв.

# 560
  • София
Най вероятно, при трансфера ще ти включат и оплождането, ако не сте го платили самостоятелно

# 561
Най вероятно, при трансфера ще ти включат и оплождането, ако не сте го платили самостоятелно
Да, за оплождането дължим 250лв., за трансфера се колебаех.Благодаря!

# 562
Бамба, нали ти събираше я на ец, колко ти струваше съхранението.Може и на лични.

# 563
  • София
съхранението е 150лв за 6месеца, за всеки ембрион се плаща и замразяване, ама дали беше 200 или 250лв.
като дадат информираното съгласие за попълване има една страничка с цените и е обяснено и с примери кое колко струва.

# 564
Момичета, моят трасфер ще се състои,обадиха се че е наваксало развитието си.Зная, че шансът е минимален при 1 ембрионче, моля се  да е моето.🤗 Някакви съвети за след трасфера, различни от тези на сайта? Ще съм много благодарна!За първи път ми е.

# 565
Не знам какви са съветите в сайта. Почивай си повече, бъди спокойна, не взимай горещи душове и не яж и пий вредни неща Simple Smile

# 566
Пух, ако прогестерона скочи над 1.5, най-разумно е да се отложи трансфера, защото лигавицата презрява.

# 567
Бракодаря  Електра!
Добре, че ви има.Сега се обадих да питам дали имам назначени изследвания имала съм.Нито вчера, нито днес ми казаха елате сва часа по рано......сега караме като луди.Момичета при транферите има ли забавяне като при пункциите?Там ми е надеждата да ми излезе прогестерона.

# 568
  • Пловдив
Момичета, ето ме , отново с въпрос.
При дълъг протокол, след поставяне на блокираща инжекция и след като цикъла е дошъл , на кой ден е най подходящо да се започне стимулацията?

# 569
Прогестеронът трябва да е < 1.5 преди пункция. В деня на трансфера е добре да бъде на горна граница, даже над нея.
Трансферите при д-р Стаменов вече са преди обяд: моят беше в 11:30ч. В 11:28 влязох последна и в стаята чаках не повече от 20 минути. Прогестерон пуснах след трансфера, но имай предвид да отидеш с пълен мехур, че вече няма време да се пие вода на място. Ако прогестеронът е нисък, от манипулационна се обаждат да кажат как ще се процедира. Докторът не го вижда преди да върне ембрионите.

Общи условия

Активация на акаунт