Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 62

• 88 783
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря, Та.ра. Пускат ли се хормони?

# 76
Благодаря, Та.ра. Пускат ли се хормони?
На 1-ва стр има линк, там е обяснено подробно  Peace
Предварително нищо не се пуска, лекарят назначава.

# 77
Обадиха ми се ембриолозите, само две ембриончета си имам  Cry ... И предния път стана така - от 11 извадени накрая останаха само двечки (в друга клиника). Защо се получава това?  Tired Дано да имам трансфер...

# 78
Обадиха ми се ембриолозите, само две ембриончета си имам  Cry ... И предния път стана така - от 11 извадени накрая останаха само двечки (в друга клиника). Защо се получава това?  Tired Дано да имам трансфер...
Ели, как са оплодени яйцеклетките - икси или са оставени на класическо?

# 79
Ели, как са оплодени яйцеклетките - икси или са оставени на класическо?

Доколкото разбрах са ИКСИ и ИМСИ?  Не знам кое от двете е. Ембриоложката сигурно ми е казала, но не съм я чула. В главата ми беше само "Останаха само две..". Но със сигурност не е класическо. Ще ми поставят и РВМС, преди малко дадох втора кръв.

# 80
Ели, едничко ти трябва. Знам, че сега си много разочарована, но стискам палци тези ембриончета да са твоите дечица.

# 81
Съгласна съм с Кристи, дано има поне едно детенце в тях  Praynig

# 82
  • Варна
Момичета утре ми е пункцията,и след резултата от нея ще правя PGD тест някоя от вас правила ли е и какво следва след нея?!Ако има инфо в друга тема моля да ме насочите...

# 83
  • Пловдив
Момичета утре ми е пункцията,и след резултата от нея ще правя PGD тест някоя от вас правила ли е и какво следва след нея?!Ако има инфо в друга тема моля да ме насочите...
Здравейте, ние правихме предимплантационна диагностика. Прави се на ембриони в стадии бластоцист - на 5ти ден от развитието им. Моят съвет е да звъннете на тел.на генетиците и да си поговорите с тях, много любезни са и обясняват всичко, аз на д-р Станева бях попаднала. Също така ще ви изпратят по мейл информация. Успех ви желая.

# 84
Здравейте момичета!Да поговорим малко и за моята любима д-р Персенска.През Февруари имах лапароскопия и хистероскопия от които се установи че имам 3-та степен ендометриоза,запушена лява тръба и няколко полипа(един от които в матката).Започнахме втори опит веднага заради ендометриозата,която може отново да се появи.В края на Март ми поставиха блокираща инжекция и сега съм в стимулация по дълъг протокол.За сега имам 13 фоликула ,като утре ще имам Прегнил.Пункцията ще бъде във Вторник.Направена ми бе разширена биопсия и резултата според биолозите е че трансфер трябва да имам на 4-ти или 5-ти ден.Попитах я кога ще е трансфера и тя избра на 5-ти ден.Аз започнах да си попълвам записките и тя ме попита кога е бил трансфера на първият ни опит.Беше на 5-ти ден и тя реши този път да сменим тактиката ,като този път иска трансфера да бъде на 3-ти ден.Имало по-голяма успеваемост и шанс.Направо се шашнах.Ще добавя само че ще слагаме и лепило.Оказа се че биопсията показва едно ,а моята докторка на която винаги вярвам реши да сменя тактиката.Разбира се знам че тя не изпада в подробности ,но някак си искам да разбера каква е причината да се промени схемата.От изненадата не успях да попитам ,а и ще я видя чак на пункция ,където няма как да говорим за това.Моля за мнения

# 85
Защо да няма? Като мине да каже бройките, я питай.

# 86
И това е вариант ,но досието ми няма да е пред нея.Все пак ще я питам

# 87
Припомни с едно изречение резултата от биопсията и какво ти е казала. Тя помни имена и инфо за пациентките си.

# 88
  • София
Напротив, досиетата са там

# 89
И аз съм със смесени чувства след днешния трансфер.Много му учуди решението на доктора да ми върне 3 емб. 2-3ден,1-5 ден   Confused Това ми е втори опит,на първия опит ми върна 1 на 5ти ден и  забременях,но в 21 седмица го загубих.Та по тая логика след като 1 не можах да износя,какво ще правя сега ако се хванат и 3те.Странно  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт