И статията на Оя Доган с този ироничен стил, и репортерът от онова клюкарско предаване, дето търсеше уж котарака в парка с пряко включване
И за две седмици толкова статии по вестниците, колкото някои личности от шоубизнеса им не виждат за два месеца!
Като че я взимат на подбив Кюса, ама тя или не се усеща, или не ѝ пука, важното е да се говори за нея, пък ако ще и черен пиар да е! 
в това клюкарско предаване се говорело 1. защо е махнато името на Г.О. от обявите за филама на Джем
2.Джем бил дал ролята на Г.О на бившата си съпруга
3. Джем Йълмаз не взел Г.О даже и чай да им носи
ОХА - какво става с журналистите ?
А рускините продължават да твърдят, че Tatlim е провал, прожектирал се на празни салони.Бил проект на приятелка на Г.О , Бушра някаква / ако не бъркам името/, голяма приятелка, дето Г.О не и отишла на някаква премиера.Ма то Г.О ходела само на нейните си премиери
нали е на Джем Йълмаз
тя Бюшра като цяло и тя не е кой знае каква актриса с голяма филмография,но пък от Гупата е в пъти по добра от към комедия 
А доколкото помня за миналото лято,те май се запознаха малко преди снимките в Бодрум
ми виж я моля ти се, Сера й харесала, ресмен още от шока за котака не съм се съвзела и тя айде нов ми докара