След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 51 318
  • 743
  •   1
Отговори
# 435

Hug Hug
Жалко, много ми заприлича на Елчин  ooooh! Blush

То и вчера дето се занимавахме да гласуваме за двойка, сега излезе нагласена работа:

Гюпсе подключила хакеров!!!
За вчарашний день проголосовали всего 15 раз, зато ночью, за час у нее прибавилась 1000 голосов... теперь 2,700 - ОТКУДАААА?
Прошлой ночью - было то же самое... было 200-стало 1,200...
В общем, мне добавить нечего, Г теперь перескочила с 9го места на 3е....
Я думаю, всем всё ясно...

Бе тая Гупса май наистина ще излезе боле мозък  Outta Joint Thinking

То и каква двойка е тя:

# 436
Почерпете се за мое здраве, че имам рд.  Heart Eyes

# 437
  • near Sofia, Bulgaria
Тери  Hug Heart Eyes честит рожден ден!  bouquet
Желая ти да си здрава, щастлива, усмихната, обичана и обгрижвана, много красиви изживявания и незабравими емоции!  Party

Наздраве! 🎂🎁🎉🎊🎆🍷🍹🍻🍸🍺
За твое здраве  Wink

# 438
ТЕРИ  Hug     

С пожелание за много здраве, да си винаги усмихната, все така позитивна, да не спираш да мечтаеш и да си много, много обичана  Heart Eyes  

# 439
За да няма съмнения, че е с Баръш.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

https://www.instagram.com/p/BTysq7HFxgi/?taken-by=gupseo

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 18:05 от Лудата Меги

# 440

ЧРД Да си жива, здрава и много щастлива bouquetВсеки нов ден да ти носи само усмивки bouquet

# 441

Меги не се ядосвай с тая ненормалната.Не виждаш ли колко зле изглежда, не знаем какви хапчета пие, но явно не и помагат......Отстрани в коментариите има постове, че изглежда зле и нещастна.Отделно и казват ,че вънка е пролет и животинките трябва да са навън...
Абе щастливите хора не пускат такива снимки в СМИ - а тя какво, вижте ме колко съм нещастна.....интригантка.Мисля че тези циркове ще и изиграят лоша шега.........жалко че чете книги по психология - явно са на китайски - не и влиза нищо в главата. hahaha hahaha hahaha

# 442

Меги не се ядосвай с тая ненормалната.Не виждаш ли колко зле изглежда, не знаем какви хапчета пие, но явно не и помагат......Отстрани в коментариите има постове, че изглежда зле и нещастна.Отделно и казват ,че вънка е пролет и животинките трябва да са навън...
Абе щастливите хора не пускат такива снимки в СМИ - а тя какво, вижте ме колко съм нещастна.....интригантка.Мисля че тези циркове ще и изиграят лоша шега.........жалко че чете книги по психология - явно са на китайски - не и влиза нищо в главата. hahaha hahaha hahaha

Ами и аз мисля ,че това са пози от нейна страна , особено с показването на кучето на Баръш, хайде да идва времето, когато всичко ще й се върне, че вече не мога да я дишам тая двулична пача. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 443
  • Керодиспансера
Тери  Hug Честит рожден ден! Желая ти да си здрава , весела , романтична , влюбена и много, много щастлива !  love001

За всички момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 444
Ели  Hug, отдавна не си се отбивала, липсваш  Laughing

# 445

Уф, тая пък, и на кучетата вече е омръзнала, и те не я щат  Joy  Joy  Joy  Не е за чудене, че Боре не излиза от залата, сигурно предпочита да тренира 24 часа в денонощието, от колкото да се прибира при това нещо  Mr. Green

# 446

Hug Hug
Жалко, много ми заприлича на Елчин  ooooh! Blush

То и вчера дето се занимавахме да гласуваме за двойка, сега излезе нагласена работа:

Гюпсе подключила хакеров!!!
За вчарашний день проголосовали всего 15 раз, зато ночью, за час у нее прибавилась 1000 голосов... теперь 2,700 - ОТКУДАААА?
Прошлой ночью - было то же самое... было 200-стало 1,200...
В общем, мне добавить нечего, Г теперь перескочила с 9го места на 3е....
Я думаю, всем всё ясно...

Бе тая Гупса май наистина ще излезе боле мозък  Outta Joint Thinking

То и каква двойка е тя:

ами не гласувайте всичко е фалш гласувате за някого, а те наслагват гласовете на когото си искат,горката много и се иска да бъде двойка на годината

# 447

Уф, тая пък, и на кучетата вече е омръзнала, и те не я щат  Joy  Joy  Joy  Не е за чудене, че Боре не излиза от залата, сигурно предпочита да тренира 24 часа в денонощието, от колкото да се прибира при това нещо  Mr. Green
отврат изглежда и в леглото е с него вместо севгилито.

# 448
  • София
Тери, Hug

Момичета, здравейте и поздрави от мен. Hug
Чета ви сравнително редовно и получавам информация основно от вас за Елбар. За съжаление нямам време да започна да следя нов проект и на този етап тайничко надничам в темата по късни доби. Blush Wink

# 449
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug
Тери  Hug Heart Eyes Честит Рожден Ден с малко закъснение  Blush. Да си здрава, щастлива, усмихната, позитивна и безкрайно обичана  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт