След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 50 735
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Здрасти, сладурани  Hug  Hug  Hug

Лелеее, цял ден никой няма, това не е било  Rolling Eyes

Темпи  Hug, май всички са тръгнали сватбени тоалети да избират  newsm78
Аз не разбрах, значи, ние като какви ще се явяваме на сватбата - от страната на булката или на младоженеца  newsm78 Та от сега да си знам чий срам ще бера  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Ей на, Боре  е извикал Елка да му помага за организацията  Mr. Green

Ето и аз имам вече тоалет - това бялото от Рутик - щото сме от групата Elbar VAR  Joy

# 511
Скрит текст:
Да ти кажа аз ще се наредя на самата пътека- хем да се опитам да спъна булката, хем за да не вземам точно ничия страна  Mr. Green Mr. Green

Нова  Whistling ooooh!

Значи сега чакаме цялата снимка  Mr. Green Или поне Круела със същата фенка  Wink

Сакън...  Crossing Arms Crossing Arms Пишеше, че е бил сам  Whistling Whistling

# 512
Скрит текст:
Да ти кажа аз ще се наредя на самата пътека- хем да се опитам да спъна булката, хем за да не вземам точно ничия страна  Mr. Green Mr. Green

Нова  Whistling ooooh!

Значи сега чакаме цялата снимка  Mr. Green Или поне Круела със същата фенка  Wink

Tempi не е сам , води ни Мине , да ни вари резене..... hahaha

hahaha hahaha hahaha

а рускините нали нямат умора, показали последните снимки на Кака на НЕВРОПАТПЛОГ  ooooh!
и той веднага установил, че се тъпче с нещо по силно от антидепресанти hahaha hahaha hahaha

# 513
Скрит текст:
Скрит текст:

Нова  Whistling ooooh!

Tempi не е сам , води ни Мине , да ни вари резене..... hahaha

hahaha hahaha hahaha

а рускините нали нямат умора, показали последните снимки на Кака на НЕВРОПАТПЛОГ  ooooh!
и той веднага установил, че се тъпче с нещо по силно от антидепресанти hahaha hahaha hahaha

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Бързи са в диагнозите, те нали само чай пият  Stop

# 514
Подпись на фото "Вместе едем в Италию"

Heart Eyes Сладурана  Laughing

# 515
Здравейте! В руските групи пишат, че снимките на Баръш са от хотел в Кипър, където е с брат си и свой приятел. Ама не пише, дали оная е там. Питали са човекът, с когото е на снимката.  Mr. Green

# 516
# 517
Меги, рускините го търсиха Баръш в Измир, Истанбул, Италия, Кипър и най-накрая го намериха при Елка - както обикновено  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 00:41 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 518
# 519
Меги, рускините го търсиха Баръш в Измир, Истанбул, Италия, Кипър и най-накрая го намериха при Елка - като обикновено  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Абе сега се сетих, нали Баръш ще се жени, да не са отишли по мъжки да му правят ергенска вечер, ако оная наистина я няма с тях? Joy Twisted Evil newsm78 #2gunfire

# 520
Меги, рускините го търсиха Баръш в Измир, Истанбул, Италия, Кипър и най-накрая го намериха при Елка - като обикновено  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Абе сега се сетих, нали Баръш ще се жени, да не са отишли по мъжки да му правят ергенска вечер, ако оная наистина я няма с тях? Joy Twisted Evil newsm78 #2gunfire

А сакън  Mr. Green
 Нали в края на лятото ще се жени, много дълго ще е това прощаване с ергенството  Joy  Joy  Joy

# 521
 Hug Hug Hug
Добро утро

А сега де , вече се включиха и арабските фенове :
"1. Фото Эльчин из аэропорта. Она летит в Италию.
2. Фото Барыша из торгового центра.
Информация от арабов: и Эльчин, и Барыш, они оба находятся в Италии сейчас.

Според арабските фенове, и двамата са в Италия - да не се срещнат "случайно" на сватбата на Сарп - тя нали щяла да бъде в тесен семеен кръг newsm78

# 522

разликата 2015 - 2017 Heart Eyes

# 523
  • near Sofia, Bulgaria
Габи най-добре ги е изловила!  Wink

# 524
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug
Габи най-добре ги е изловила!  Wink

Гале  Hug, Габи винаги успява да ги ловне  Heart Eyes

Еми, то не бяха рускини, гърци, араби и кой знае още кой да го търсят Боре къде се е скрил  ooooh! Най-добре да го обявят да международно издирване, пък ако не стане - и за междупланетно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт