След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 50 725
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Привет! Hug
От снощи, пишат че са нови

Елини  Hug Heart Eyes
Боре отново без ремарке  Thinking
Mr. Green не  се знае,може тя да е фотографа

# 556
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма какъв е убав пък. Щом излиза така, значи оная я няма с вътрешната красота  hahaha hahaha hahaha

# 557
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ма какъв е убав пък. Щом излиза така, значи оная я няма с вътрешната красота  hahaha hahaha hahaha
Ирче  Hug Heart Eyes тя депресираната се утешава с кучеъата в къщи  Naughty Mr. Green Борко я къв е доволен и свеж без нея  Crazy Peace
Ели, ако Гупата беше фотографа, нямаше да пропусне се покаже  Naughty ooooh!

# 558
Ирче  Hug Heart Eyes тя депресираната се утешава с кучеъата в къщи  Naughty Mr. Green

А Коте, според мамашите е бременна и затова се крие от хората Crazy

# 559
Ирче  Hug Heart Eyes тя депресираната се утешава с кучеъата в къщи  Naughty Mr. Green

Тоя път чая им май е бил от мухоморки  Mr. Green Mr. Green

# 560
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Я Борко как се е превел в ред, не е раздърпан като е с крокодила и изцяло в коч компания си се весели човека

# 561

Славенче  Hug тя ако е бременна цял свят щеше да разбере  Mr. Green за една котка що писаници се изписаха,цели предавания посветиха на това та нямаше да пропусне да се поФали  Joy

А за статията за Кюса и микровълновата печка явно Борко я е пропуснал иначе нямаше да се захване с такава нестабилна психически личност  Whistling

# 562
Здрасти, банда  Hug  Hug  Hug
Нагласихте ли вече сватбарските тоалети  Joy  Joy  Joy Аз викам да не бързаме много, че Боре да не забегне някъде по-далеч от Кипър  ooooh!

Ди  Hug, спри да скубеш папагалите, кога му дойде времето, ще ти подаря пауново перо, на мен ми артиса едно още от времето, кога се готвех за сватбата на Зъбла  hahaha  hahaha  hahaha

# 563
Ма пък е отслабнала 20 и кусур кила  hahaha hahaha hahaha

Ирко  Hug, страхотни гащи, честито  Laughing

Пък за отслабването  newsm78 Ми спортува жената - тласкане на печки по неподвижни мишени  hahaha  hahaha  hahaha

# 564
Здрасти, банда  Hug  Hug  Hug
Нагласихте ли вече сватбарските тоалети  Joy  Joy  Joy Аз викам да не бързаме много, че Боре да не забегне някъде по-далеч от Кипър  ooooh!

Ди  Hug, спри да скубеш папагалите, кога му дойде времето, ще ти подаря пауново перо, на мен ми артиса едно още от времето, кога се готвех за сватбата на Зъбла  hahaha  hahaha  hahaha
Диди  Hug има сделка Mr. Green че те не останаха не оскубани папагали от толкова фалшиви хабери за звездната сватба  Whistling

# 565
Глава 99
Скрит текст:

Поръчаха вечеря отвън. Дефне нямаше настроение да готви, а и Йомер бе кисел, щом разбра, че Корай е изял сърмите. Хапнаха, след което решиха да гледат филм. Малката вече спеше в стаята си и се надяваха да е така поне до сутринта. В последните седмици се беше будила няколко нощи, но това бяха единични случаи.
Дефне направи пуканки и свити на дивана в хола, избраха филм на ужасите. Намалиха звука, за да не събудят писъците Дениз, но се оказа, че Дефне я е страх. Макар тя да бе настоявала за този жанр, сега бе свита в Йомер и трепереше, докато героите във филма загиваха един по един. Йомер се смееше, притискайки я към себе си всеки път, когато тя понечваше да изпищи. На няколко пъти предложи да сменят филма, но ѝ се искаше да разбере кой е убиеца. Сложила ръка пред очите си и надничайки между пръстите си, тя потръпваше всеки път, щом някой извикаше.
Когато най- после филмът свърши Дефне бе седнала в Йомер, скрила лице в извивката на врата му. Все още трепереше, докато се чудеше на глас как така точно този се е оказал убиеца. Той изгаси телевизора и я взе на ръце, отправяйки се нагоре. Тъкмо бяха легнали, когато Дениз заплака. Дефне стана да я успокои, но след малко се върна с нея на ръце и притеснено лице.
-   Йомер, тя цялата гори!- Малката все още плачеше жално, а не с обичайните си инатливи писъци.- Явно ѝ избива зъбче.
-   Лекарят нали ти даде гел, за да я мажем?!
-   Да, ей сега ще го донеса. Но дали да не се обадим и на лекаря?
-   Няма нужда.- Йомер легна до плачещото мъниче, говорейки му успокояващо. Дефне се върна с лекарството.- Венците ѝ са надути, явно наистина е време вече.
-   Как тъжно плаче. Миличкото ми!- Йомер гушна малката, докато майка ѝ сложи малко гел на пръста си и го размаза по венците ѝ.- Поне това е приятно на вкус. След малко ще мине, пиленце. Ела при мама!
Дефне прегърна малката, а самата тя се сгуши до Йомер. Бяха седнали, опрели гърбове в таблата на леглото, докато люлееха Дениз. Явно и тази нощ нямаше да спят.
Дефне отвори очи, оглеждайки се сънено. Беше седнала, а дъщеря ѝ спеше в скута ѝ. Йомер, прегърнал я с една ръка през раменете и положил друга до детето, също спеше. Явно по някое време и тримата се бяха унесли, а навън бе все още тъмно. Отпусна глава на рамото на съпруга си и задряма. Макар и в неудобна поза, поне щяха да си починат.
Сутринта станаха късно. Планът беше да се приберат днес от вилата, затова Йомер не бързаше за работа. Малката беше неспокойна и въпреки че температурата ѝ бе спаднала,  Дефне реши все пак да идат до лекаря, просто за всеки случай. Шукрю щеше да ги откара, след като се върне от фирмата.
Оказа се, че няма нищо странно и е нормално детето да е кисело в този период. Йомер и Дефне вече бяха свикнали с инатливия характер на дъщеря си, така че за тях нямаше да е проблем. Обичаха си Дениз такава, каквато е. Докторът препоръча да продължава да я маже с гела, а ако отново вдигне температура ѝ изписа прахчета.
Тъй като им беше скучно сами вкъщи, Дефне реши да отидат във фирмата. Не беше виждала Ясемин от няколко дни, заради работата, и искаше да провери как е. За разлика от нея приятелката ѝ имаше сутрешно гадене, което направо я побъркваше. Приготвила Дениз в сладко костюмче, в което приличаше на малка ягодка, тя се отправи към Пасионис.
Всички ги посрещнаха много радостно- липсваше им Дефне, защото само тя можеше да успокои нервните изблици на Йомер. А и малката бе толкова сладка, че всички искаха да я гушнат. Но нали бе с характера на баща си, Дениз се вкопчи във врата на майка си и не пожела да отиде в никои от протегнатите към нея ръце.
Чул суматохата отвън, Йомер излезе да провери какво става. Устните му разтегнаха в усмивка, когато видя двете гостенки.
-   Я да видим кой е дошъл да ни посети?!- Приближи се и малката веднага протегна ръце към него.- На някого май му е домъчняло за тати!
-   Не ни се стоеше вкъщи и решихме да проверим какво правите.- Дефне пооправи къдричките на дъщеря си.- Свободен ли си да я вземеш, искам да видя Ясемин за малко?
-   Няма проблем, в кабинета сме.- Кимна ѝ той и отнесе малката, докато майка ѝ се отправяше към вътрешността на фирмата.
-   Влез!- Извика Ясемин, щом почука.
-   Може ли?- Дефне влезе и се огледа.- Имаш ли пет минути?
-   Дефне! Ела, за теб винаги съм свободна. Какво правиш тук?- Прегърна я приятелката ѝ.- Къде е Дениз?
-   При баща си. Знаеш, че двамата са неразделни.- Засмя се тя.- Ти как си?
-   Добре съм. Днес дори не съм повръщала!- Похвали се Ясемин, слагайки ръце на корема си.- Лекарката ми предписа витамини и някакви други хапчета, които щели да ми успокоят стомаха.
-   Дениз, колкото и да бе капризна, поне не ми е създавала такива проблеми. Първите четири месеца бе тиха като вода. Ако не изключим всички гадости, които изядох.
-   Аз ям солено. Като луда съм, колкото по- солено, толкова по- добре. И кисело- Синан чак не иска да приближи до мен, когато реша да ям салата.
-   Знам. Странно е, но ще свикнеш. Аз пиех дори зеленчуковите сокове на Йомер, представи си! Сега Дениз не иска и да ги опита, но докато бях бременна ги пиех почти всяка сутрин.
-   Ама че съм разсеяна! Ще пиещ ли нещо, чай, кафе?
-   Не, не, исках само да се уверя, че си добре. Елате на вечеря, липсвате на малкото дяволче.
-   По- скоро Синан, мен не ме харесва особено!- Засмя се Ясемин, припомняйки си как Дениз я оповръща последния път.
-   Не говори така, според мен просто ревнува чичо си.- Усмихна се Дефне, ставайки.- Ще ви чакаме тогава утре вечер. Сега отивам да видя какво правят калпазанката и Йомер.
-   Бих дошла и аз да я видя, но имам да довършвам тези доклади.- Целуна я Яса, изпращайки я до вратата.- Ще ти звънна да се уговорим за утре.
Дефне завари Синан да гука на Дениз, плезеща му се в прегръдките му, докато Йомер почистваше сакото си.
-   Какво е станало?
-   Дениз реши да си почеше венците в костюма на Йомер.- Засмя се Синан, докато тя отиваше до съпруга си.
-   Няма нищо, не се тревожи. Разсеях се за секунда и тя е решила да ме изяде!- Усмихна се той на дъщеря си, гледаща го невинно.
-   Лекарят предупреди, че сега ще се лигави доста. Такъв е процесът.- Протегна ръце към малката, но тя се вкопчи в Синан.- Ела, миличка, чичо ти трябва да работи. Не прави така!
-   И аз те обичам, сладурано, но мама е права!- Отдръпна я леко Синан, но тя се хвана за брадата му.- Ако не ме пуснеш, няма да ти донеса подарък следващия път.
-   При Дениз не действа, знае, че винаги ще има нещо за нея!- Засмя се Дефне, докато вземаше внимателно дъщеря си.- Тъкмо бях при Ясемин и се разбрахме утре да дойдете на вечеря.
-   Добре! Оставям ви, Йомер, ще дойда после да уточним всичко. Чао, принцесо!- Целуна малката, после Дефне и излезе.
-   Нали няма нищо фатално по сакото?- Притеснено попита Дефне.
-   Не се тревожи, дори вече не си личи! Дай ми я тази малка пакостница, не можах да ѝ се порадвам!- Взе малката и я залюля във въздуха, докато Дефне въздишаше.
-   Само не я подхвърляй, преди малко яде в колата. Тогава няма да си спасиш сакото.- Малката пищеше от удоволствие, докато Йомер я въртеше около себе си.- Внимателно!
-   Мама е твърде предпазлива!- Прошепна той на детето.- Стига толкова за сега. Хайде да се прибираме.
-   Не е ли твърде рано?! А и Синан искаше...
-   Той може да се оправи и сам! Вие сте по- важни, хайде!
Гушнал малката и прегърнал Дефне, Йомер мина покрай Дериа, носеща му нещо за подпис, все едно е невидима. Точно в момента не го интересуваше нищо друго, освен двете съкровища в ръцете му.

https://www.youtube.com/watch?v=1ZYwad-hZUk

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 18:56 от tempestad

# 566
# 567

Здравейте! Просто е прекрасна Елчин! Думи нямам! А оня галмук да стои и да дреме до оная неизкъпана и нагла овца!

# 568
 Hug Hug

Сравняват ги с новият френски президент Макрон, дето жена му била много по-голяма от него, и доста го подиграват из Европа...... Не знам в кои точно арабски страни въртят сега ЛН , то и в Европа има много араби от бившите колонии, но четох, че те са издигнали в култ Бурак Оздживит например, канили са го в Дубай.Много големи хонорари от реклами за арабските страни получил , и Туба например също.Рускините предупреждават,че арабите най-страшните фенове относно кариерата на турски актьор.
Та си мисля, че Каката с последните си изцепки ще предизвика лавина , която ще я затрупа.....
А като видях снимката от старата публикация , дето мятала микровълновата през прозореца, си помислих,че Баръш доста късно е разбрал на какви пачи яйца се е насадил  Naughty

# 569
Добър вечер! Хайде на раззиналата паст на тая прекрасница! Някой сигурно й е казал, че така е много чаровна, затова все така се снима. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
https://www.instagram.com/p/BUFMXNLlS73/?taken-by=gupseo
  Нищо общо с нежната и фина Елчин!

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 21:52 от Лудата Меги

Общи условия

Активация на акаунт