След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 50 709
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • По света и в нас.
Добро утро.
Тамън  вчера като видях снимката на Елка си помислих ,че липсва дъртия копой Mr. Green и скоро не съм я виждала  Whistling

# 541
Новата роля на Нергиз:

https://www.youtube.com/watch?v=M1IbqE1xW0I&feature=youtu.be                           

И новата роля на Баръш:

хади бакалъм..............

# 542
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кирчо, ми е много смешен как смени набързо визията с тази на Сайер, отворения  Joy Joy Joy

Много хубаво това Ханде бе
Намери и тя един грозник  ooooh!
Не бил я ревнувал
Ма правилно, то други салаци няма наредени за нея да ги сополиви  hahaha hahaha hahaha

Навсякъде трябва да се отбележи, че е бил 15 години  в Америка и сега се е върнал в Турция  ooooh!
Скоро не бях го нареждала, събирам сили за следващия път на тоя смешко.

# 543
Кирчо, ми е много смешен как смени набързо визията с тази на Сайер, отворения  Joy Joy Joy

Много хубаво това Ханде бе
Намери и тя един грозник  ooooh!
Не бил я ревнувал
Ма правилно, то други салаци няма наредени за нея да ги сополиви  hahaha hahaha hahaha

Навсякъде трябва да се отбележи, че е бил 15 години  в Америка и сега се е върнал в Турция  ooooh!
Скоро не бях го нареждала, събирам сили за следващия път на тоя смешко.
Ирко  Hug Heart Eyes рано, рано го почна ушко  Mr. Green
Този на Ханде не чак толкова грозен, ама тя явно такъв тип мъже харесва  Whistling той и предишния не беше Mr.Свят  Mr. Green

Аууу, Нера ще участва заедно с екс мъжа си в сериала  Laughing

# 544
Ааа,Ирко сменила си си гащите, с нови Heart. Честити да са ти..... Много  харесах Моана

# 545
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ааа,Ирко сменила си си гащите, с нови Heart. Честити да са ти..... Много  харесах Моана
Дидолино  Heart Eyes Hug много забавно филмче  Crazy
Ми аз за нареждане на Кирчо и на ПОСера, съм винаги в готовност  hahaha hahaha hahaha

# 546
https://www.instagram.com/p/BUCEf7Pl3Af/?taken-by=gupseo Нова снимка от Гупсата #2gunfire Горкото дете,не му завиждам в чии ръце е Sad Sad А нея няма какво да я коментирам,все едно се не е къпала цяла седмица,супер мазна #2gunfire #2gunfire

# 547
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма пък е отслабнала 20 и кусур кила  hahaha hahaha hahaha

# 548
Ма пък е отслабнала 20 и кусур кила  hahaha hahaha hahaha
Аз друго не мога да разбера - явно е на 200 процента сигурна в любовта на Баръш, за да му се показва в този си вид и не само на него. Аз че съм никоя, като си слагам снимки във фейса, че ще си избирам коя е най-хубава, на коя изглеждам най-добре, тая имам чувството, че без да ги поглежда си ги слага в инста. И как може Баръш , не ги ли вижда тези неща, имал е досег с красиви жени, не да е нямал, как стои с това чучело, не мога да го разбера и това е.

# 549
 Hug Hug

щё больная эта Г. и давно- в 2014 году была,в прессе отметилась..перевод статьи 2014 году в порыве гнева Г выбросила микроволновку в окно и разбила машину..это говорит о том что человек психически больная и неодекватная
и Г там продемонстрировала себя по полной... ей нужна была трибуна и она её получила. Она так много всего там рассказала о личном и из их с Барышем совместной жизни, стремясь доказать, что живут они вместе

ooooh! Sick #Crazy

болна е, 2014 в пресата имало статия - в порив на гняв Гупса е изхвърлила микровълнова през прозореца и счупила кола....това показва,че е психически болна и неадекватна.....
....имала нужда да се покаже - получила трибуна и разказвала за съвместния си живот с Баръш, искала да докаже, че живечт заедно

# 550
Мераба къзларки  Hug вече се бях притеснила, че ние сме луди, а само пачата е нормална  Joy След тази статия се успокоих за нас, а за лудостта на оная, да му мисли Боце  Mr. Green

# 551

Айде Мюгето падна от генерален директор отива в пенсия .... hahaha
Закри Ашка и сега всеки петък си гледа феновете как подържат спрян сериал отпреди 4 месеца Joy Joy Joy

# 552
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug
Hug Hug

щё больная эта Г. и давно- в 2014 году была,в прессе отметилась..перевод статьи 2014 году в порыве гнева Г выбросила микроволновку в окно и разбила машину..это говорит о том что человек психически больная и неодекватная
и Г там продемонстрировала себя по полной... ей нужна была трибуна и она её получила. Она так много всего там рассказала о личном и из их с Барышем совместной жизни, стремясь доказать, что живут они вместе

ooooh! Sick #Crazy

болна е, 2014 в пресата имало статия - в порив на гняв Гупса е изхвърлила микровълнова през прозореца и счупила кола....това показва,че е психически болна и неадекватна.....
....имала нужда да се покаже - получила трибуна и разказвала за съвместния си живот с Баръш, искала да докаже, че живечт заедно

За мен тази кукувица в момвнта е по-зле   Naughty

# 553
Привет! Hug
От снощи, пишат че са нови

# 554
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет! Hug
От снощи, пишат че са нови

Елини  Hug Heart Eyes
Боре отново без ремарке  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт