След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 51 011
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Глава 76

Скрит текст:
Йомер освободи Шукрю и сам седна зад волана. Обикаля из тихите улици на Истанбул, опитващ се да се успокои. Отдавна беше нощ и Дефне сигурно умираше от притеснение за него, но не можеше да се прибере такъв. Не искаше.
Отключи си и влезе тихо, надяващ се тя да си е легнала, На сутринта щеше да ѝ разкаже какво е станало и да я попита защо е мълчала. Сега бе прекалено изморен.
Приготвената маса с догарящите свещи му подейства като удар. Дефне му бе обещала романтична вечеря. Какъв глупак беше! Оглеждайки се я видя заспала на дивана, стиснала телефона в ръка. Идеше му да си удари главата някъде.
-   Любима, събуди се!- Приклекна пред нея той.- Дефне, отвори очи! Съжалявам, че закъснях! Аз съм глупак!
-   Йомер!- Дефне го погледна сънено, опитвайки се да разбере какво става.
-   Хайде да си легнем, утре ще поговорим!- Уморено каза Йомер, докато я вземаше на ръце.- Утрото е по- мъдро от вечерта.
Дефне се стресна в съня си. Огледа се, незнаейки къде е. Беше заспала на дивана, но сега бе в спалнята. Йомер спеше кротко до нея, скрил лице във възглавницата. Гърлото ѝ бе пресъхнало, явно бе сънувала нещо, но не помнеше. Стана и се отправи към банята, за да си налее чаша вода. Изпи я на един дъх, припомняйки си вечерта. Тревожеше се къде е бил Йомер, но реши да го попита на сутринта. Сега просто се върна в леглото и повдигайки ръката му, се сгуши до него. Ясно усетил присъствието ѝ, той я притисна силно до себе си, промърморвайки нещо в съня си.
Йомер отвори очи, когато ръката на Дефне случайно се спусна под корема му. Тя все още спеше, въртейки се в ръцете му, явно сънувайки нещо. Той я разтърси леко, опитвайки да я събуди. Когато очите им се срещнаха, нейните бяха изпълнени със страх.
-   Къде беше снощи?!- Попита тя, отдръпвайки се от него.- Умрях от притеснение, докато те чаках. Не си вдигаше телефона, батко Шукрю също. Какво е станало?!
-   Бях при г-жа Нериман!- Виждайки как само името ѝ накара Дефне да настръхне отново побесня.- Защо не ми каза, че е идвала?!
-   Не исках да те тревожа!- Призна си Дефне, макар да знаеше колко глупав е доводът ѝ.- Не исках да се карате допълнително!
-   Да ме тревожиш?! Вместо да ми признаеш всичко, ти предпочете да се измъчваш цяла седмица! Аз имах право да знам, Дефне! За да взема мерки това никога повече да не се повтори!
-   Какво си направил?!- Изплашено попита тя, надявайки се Йомер да не е преминал границата.- Защо си ходил при нея?
-   Поговорихме си! Тя имаше нужда някой да я постави на място. Щом чичо не може, ще го направя аз! Трябваше да чуе някои истини, които дълго ѝ бяха спестявани! Но не ме притеснява тя, Дефне, с нея мога да се справя! Тревожа се за теб!
-   За мен?! Но аз съм добре!- Опита се да се усмихне тя, но усмивката не стигна до очите ѝ.
-   Не си! Защо не ми каза, че е идвала?! Какво искаше от теб?!
-   Тя не ти ли каза?!
-   Не я попитах. Питам теб.
-   Искаше да те убедя да ѝ простиш.- Тихо изрече Дефне, избягвайки погледа му.- Обвини ме за всичко случило се и каза, че щом аз съм ви разделила аз и трябва да ви сдобря. Но аз не можех и затова реших да премълча.
-   Любов моя!- Привлече я до себе си Йомер и тя скри лице в гърдите му. Сълзите ѝ намокриха тениската му, докато той галеше гърба ѝ.- Нищо от това, което е казала, не е истина! Знаеш го, нали?!
-   Да, но…
-   Няма но, Дефне! Това, което тя направи, е непростимо! И няма никакво право да стоварва вината за нещо, което тя е сторила, върху теб! Ти си най- чистото и истински нещо в моя живот.
Думите му само засилиха плачът ѝ, но бяха истина и той нямаше да се извини за тях. Просто продължи да я държи в обятията си, докато не се успокои. Отмятайки косата ѝ, той прекара палци по бузите ѝ. Мразеше да вижда очите ѝ пълни със сълзи.
-   Обещай ми, че това е последният път, в който плачеш!- Сериозно каза той.- Не мога да понасям да те гледам така и да съм напълно безпомощен, за да ти помогна. Особено като знам защо плачеш. Не си заслужава, скъпа, тя не заслужава дори една твоя сълза.- Целуна носа ѝ, а след това попи и последната влага по лицето ѝ с устни.
-   Толкова ме беше срам от всичко, което тя каза. От това, че имаше истина в думите ѝ. Макар да не исках се страхувах от нея.
-   Тя не може да ти направи нищо. Абсолютно нищо!- Целуна я нежно той, за да я успокои.- Нека затворим вече тази тема. Нека остане в миналото, а ние да гледаме само напред. Към нашето бъдеще!
-   Към нашето щастие!
Йомер я целуна и тя се притисна към него. Имаше нужда да го усети, да почувства любовта му. Ръцете ѝ галеха тялото му, докато езикът му предизвикваше нейния. Страстната им игра премина в разразяваща се буря, в която нямаше да има победител и победен. Освободиха се от дрехите и Дефне се надвеси над Йомер, обхващайки с крака талията му и приплъзвайки се бавно надолу. Устните ѝ изследваха всеки сантиметър от гърдите му, докато пръстите ѝ се преплитаха с неговите. Пое го в себе си бавно, сантиметър по сантиметър, затаявайки дъх. Усещаше как се напрягат мускулите на Йомер под устните и ръцете ѝ, които сега лежаха на раменете му. Впивайки нокти в тях тя се размърда. Първоначално нежния и лек ритъм се ускори, понасяйки ги на вълната на удоволствието. Финалът им бе бурен и главозамайващ, оставяйки без сили за друго, освен да дишат. Поемайки си трудно въздух, Йомер я претърколи и прегръщайки я плътно до себе си, отново потъна в сладък сън.

https://www.youtube.com/watch?v=Co0vbD7gbqA

# 76
  • near Sofia, Bulgaria
 Hug Hug Hug
Не знам какво трябва да се случи, че да се откажат!  Peace Heart Eyes

# 77
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug
Гале  Hug Heart Eyes феновете нямат отказване  Crazy

Аууу като видях как сте се разписали снощи и си викам, че Гупин котьо се завърнал  Whistling па то на Темпито забегнал  ooooh!. Джанъм  Wink питай кака как се подема такава кампания за издриване на котето  Naughty тя е запозната детайлно  Mr. Green

# 78
Добро утро  Hug

Слава Богу моя котьо сам се върна - няма да имам нужда от услугите на кака  Whistling Че като я гледам как е открита нейния  Mr. Green Mr. Green

# 79
Hug Hug Hug
Не знам какво трябва да се случи, че да се откажат!  Peace Heart Eyes

Hug Embarassed Embarassed Embarassed Няма да се откажат според мен.Ако може някой да изчисли кой месец се пада последната 69 серия / че аз съм още почерпена и ме боли главата/  Joy..............и после да не почнат пак от първа серия.
Говорило се ,че на канал Д / Мюге Туралъ Пак / здраво им падат сериалите hahaha

# 80

То да бяха само техните  Whistling Whistling

# 81
мераба  Hug

само една сватба ба Боре и Куки в петък мисля,че може да ги откаже  hahaha hahaha hahaha
и Елка отишла на сватбата им  hahaha

# 82
мераба  Hug

само една сватба ба Боре и Куки в петък мисля,че може да ги откаже  hahaha hahaha hahaha

Shocked Shocked Йок артък  Naughty Naughty

Съмнявам се и за това.. по- скоро само ще засили желанието им да натрият носа на булката... и да ѝ поднесат перфектния подарък  Mr. Green Mr. Green

Представям си ако стане колко фотошопа после ще има със сменена булка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 83
мераба  Hug

Съмнявам се и за това.. по- скоро само ще засили желанието им да натрият носа на булката... и да ѝ поднесат перфектния подарък  Mr. Green Mr. Green

Представям си ако стане колко фотошопа после ще има със сменена булка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha 100%  Peace

# 84
мераба  Hug

хахаха това ще си е гадничко вече  Joy Joy да искаш да си видиш сватбените снимки и на всичките да те няма  Joy Joy

# 85
Верко  Hug, Диме  Hug, Темпи  Hug, Гале  Hug, Еми  Hug

Така им се пада  Joy  Joy  Joy Особено с-во  Пак  Mr. Green

хахаха това ще си е гадничко вече  Joy Joy да искаш да си видиш сватбените снимки и на всичките да те няма  Joy Joy

Joy  Joy  Joy Те трябва са луди да се женят в петък  Tired Не че Гупа не е  Stop

# 86
мераба  Hug

Верче  Hug това ми прозвуча като сватбено пожелание  hahaha hahaha hahaha
Диде  Hug направо си е лудост сватба в петък  Joy Joy Joy ми то феномете ще гледат Ашка  Joy Joy кой ще иде тогава да гледа сеира на кака  newsm78 newsm78 ужасТ ще изпадне в депресия в сватбения си ден  Mr. Green

# 87
Диме, тя ще е съгласна и на това, само да се докопа до сватбата с Боре  Mr. Green

# 88
Диме, тя ще е съгласна и на това, само да се докопа до сватбата с Боре  Mr. Green

Диде  Wink на всичко ще е съгласна само да му надене брачната халка  Naughty

# 89
е по цигански в делничен ден  Joy Joy Joy на нея Петък й е любим  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт