След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 51 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
е по цигански в делничен ден  Joy Joy Joy на нея Петък й е любим  Joy Joy

Особено любим  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:

# 91
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алков ден е как няма й е любим  Joy Joy Joy Joy Joy

# 92

Особено любим  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:
вярно,че Елка няма вкус за обличане,ама тая бие по всякакви точки и Елка и много други личности  Joy Joy

# 93
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Нови снимки на чехльо  Mr. Green

# 94
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Нови снимки на чехльо  Mr. Green

Ди  Hug, от къде ги изкопа  Tired Ми той тука изглежда направо прилично  Rolling Eyes  Пък и кака не виждам  newsm78 Днес да не му е щастливия  ден - без лели, каки и добитък  hahaha  hahaha  hahaha

# 95
Здравейте! Нова снимка на Елчин!

Голям съвпъдък! И двамата - Баръш и Елчин в един ден с нови снимки.

Не знам, явно не разбирам от мода, аз така раздърпана и в къщи не стоя, камо ли да трябва да говоря пред публика, примерно. Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BTMVBtCgcNj/?taken-by=gupiask

# 96
На Елка снимката май е стара  newsm78

А кака цепи мрака просто  hahaha и тази мини чучка на главата просто е черешката на тортата хахаха

# 97
   https://pp.userapi.com/c638123/v638123411/38ece/7iG … sp;    
а виж ти, даже и зад кадър Елчо си държи аслан-пертнера през кръста Joy

мисля че Баръш трупа маса в опит да излезе от образа на Омер Ипликчи Thinking

# 98

А кака цепи мрака просто  hahaha и тази мини чучка на главата просто е черешката на тортата хахаха

Рускините твърдят, че на Елка снимката е нова, от днес, този бил приятел на Юнус Wink
А за обличането на Каката - то просто нямам думи, мисли се за много интересна, увличала се по "хипи" модата - просто няма акъл и уважение към себе си най -вече. #CrazyМислех си,че рускините се майтапят, обаче може и наистина да има някакви психически проблеми жената....

# 99

Ох, кажете ми сега, как е устоял Баръш на тази красота, сравнена с това чучело до него, просто и той е за психиатър, според мен.

# 100

Ох, кажете ми сега, как е устоял Баръш на тази красота, сравнена с това чучело до него, просто и той е за психиатър, според мен.
Ми Меги не се чуди, в едно интервю преди началото на втори сезон , Баръш си каза сам, че ползва услугите на психолог ли е правилно да се каже / шринк - дето си лягаш на едно диванче,и почваш да се жалчаш от всичко и всички  hahaha/ защото не можел да се справи с изведнъж настигналата го слава, и заобикалящия го стрес..........перифразирам, горе-долу това беше. Ама иначе каката, дето се води,че живее с нея, чете книги по психология Joy Joy Joy

айййй нмерих котето Wink Wink Wink

Joy Joy Joy

# 101

Рускините твърдят, че на Елка снимката е нова, от днес, този бил приятел на Юнус Wink
А за обличането на Каката - то просто нямам думи, мисли се за много интересна, увличала се по "хипи" модата - просто няма акъл и уважение към себе си най -вече. #CrazyМислех си,че рускините се майтапят, обаче може и наистина да има някакви психически проблеми жената....
Аз май съм я виждала преди тая снимка Joy

Е то хората без вкус винаги казват,че обичат хипи стила  Joy то с тая безвкусица се измъкват винаги

# 102

Не знам, явно не разбирам от мода, аз така раздърпана и в къщи не стоя, камо ли да трябва да говоря пред публика, примерно. Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BTMVBtCgcNj/?taken-by=gupiask

Гупи Кукуригото  Joy  Joy  Joy
Май се е отказала да изсветлява косата, вече не само корените, половината е тъмна. Поне да беше я потъмнила цялата, да не личи тази изгоряла слама по главата и  Mr. Green

# 103
 Joy Joy Joy
Елка се била подписала в инста на някакви дето правят татуировки и феновете веднага направили:

ама много готино се е получило  hahaha hahaha hahaha

# 104
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Нови снимки на чехльо  Mr. Green

Ди  Hug, от къде ги изкопа  Tired Ми той тука изглежда направо прилично  Rolling Eyes  Пък и кака не виждам  newsm78 Днес да не му е щастливия  ден - без лели, каки и добитък  hahaha  hahaha  hahaha
Диди  Hug мернах я в инстаграм, била от тази сутрин.... Този Бурак където Борко тренирал си празнувал РД там  Laughing

А от снощноти парти по случай РД на Онур са го уважили Сечо,Нергис, Керем, Серкан и още някои други от екипа  Whistling

Снимката на Елка била от март месец

Общи условия

Активация на акаунт