След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 50 693
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Меги мерси
Каквото и да пишат и пишем ние лошото е , че нищо не е променено. Баръш си се влачи с Гупата.
Преди дни по повод нейна снимка, която той естествено е харесал имаше мн. хубав коментар- да се изкъпе, да се среши,  да се приведе в приличен вид. И ако човек , най- вече Баръш прочете само един коментар едва ли ще погледне тая прекрасница на втора снимка, а камо ли да живее с нея.
Много време и отделих.

# 601
Меги мерси
Каквото и да пишат и пишем ние лошото е , че нищо не е променено. Баръш си се влачи с Гупата.
Преди дни по повод нейна снимка, която той естествено е харесал имаше мн. хубав коментар- да се изкъпе, да се среши,  да се приведе в приличен вид. И ако човек , най- вече Баръш прочете само един коментар едва ли ще погледне тая прекрасница на втора снимка, а камо ли да живее с нея.
Много време и отделих.

Ами аз нали затова писах, че недоумявам как е още с това подобие на жена, не може да не чете коментарите, няма начин, и не е да не е държал в ръцете си хубава жена, че да има база за сравнение. Вместо да я накара да се приведе в приличен вид, той се мъкне с тая мръхла и даже и той заприлича на нея по външен вид на моменти, така и неговият имидж страда, ама явно на него му е през оная работа.
Между другото рускините са големи фурнаджийски лопати, сега вече харесват двойката Гупбар и ако някоя от тях лайкне снимка на Елбар, после се скъсват да се извиняват. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 09:52 от Лудата Меги

# 602
Добро утро  Hug
Меги кои рускини newsm78 Не срещам много такива коментари, не че ги чета редовно  Laughing

# 603
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug
Елини  Hug  Диде  Hug  Меги  Hug

Изнася се.... с кучето Joy Joy Joy

hahaha hahaha ама и Мюдюр е "усмихнат" като е далеч от чучелото   Naughty Whistling

# 604
Добро утро  Hug
Меги кои рускини newsm78 Не срещам много такива коментари, не че ги чета редовно  Laughing

Ами в официалната руска група "Любов напрокат вконтакте", има една Айсула и едни други покрай нея, от няколко дена все това си повтарят, че вече са за Гупбар. Дайте и ние като тях да обърнем палачинката и да викаме колко си подхождат с Гупата, белким тогава се разделят, че сега, нали виждате, колкото повече му се казва , че не е за него, той толкова по-упорито стои при нея.

# 605
 Hug Hug Hug

Добро утро

Мисля ,че Баръш е пуснал снимката и е отворил коментариите, за да провери накъде духа вятъра отстрана на феновете - макар че то е ясно - всеки петък в туитър се преброяват  Naughty
Вероятно това е по изискване на продуцентите на това, което ще снима, май месец е наполовина, идва време за снимки. Като му гледам нацупената физиономия, явно не му харесват коменариите - ако си спомняте, беше се карал на феновете, и ако не ме лъже паметта, затвори коментите олоко поздравите за РД на Елчин... Joy
Тя неговата работа стана "Внимавай какво си пожелаваш" - що ми закриват сериалите, сега пък - що съм известен....Избрал си професия, в която за да вървиш напред ТРЯБВА да станеш известен, сега ли разбра , че ще си на показ цял живот.....
Като разрешаваш на онази с голямата уста да те развява ежедневно по жълтата преса, къде ти беше акъла  hahaha
Евала на актьори като Енгин например, нищо за личния му  живот не позволява да се пише, а го имат и за голям професионалист, и е много обичан зад граница....
Даже рускините смятат, че ще е много добре за кариерата на Елчин да играе с Енгин, щяла да се затвърди в лигата на големите актьори.....
И пак повтарят, че Къванч е искал да играе с Елчин, не с Туба....

# 606
Добро утро  Hug

Ами в официалната руска група "Любов напрокат вконтакте", има една Айсула и едни други покрай нея, от няколко дена все това си повтарят, че вече са за Гупбар. Дайте и ние като тях да обърнем палачинката и да викаме колко си подхождат с Гупата, белким тогава се разделят, че сега, нали виждате, колкото повече му се казва , че не е за него, той толкова по-упорито стои при нея.

Joy Joy Joy Joy те ползват метода като при малките деца  hahaha hahaha hahaha като кажеш на дете за нещо "НЕ" и то точно обратно прави  hahaha hahaha

# 607
Hug Hug Hug

Добро утро

Мисля ,че Баръш е пуснал снимката и е отворил коментариите, за да провери накъде духа вятъра отстрана на феновете - макар че то е ясно - всеки петък в туитър се преброяват  Naughty
Вероятно това е по изискване на продуцентите на това, което ще снима, май месец е наполовина, идва време за снимки. Като му гледам нацупената физиономия, явно не му харесват коменариите - ако си спомняте, беше се карал на феновете, и ако не ме лъже паметта, затвори коментите олоко поздравите за РД на Елчин... Joy
Тя неговата работа стана "Внимавай какво си пожелаваш" - що ми закриват сериалите, сега пък - що съм известен....Избрал си професия, в която за да вървиш напред ТРЯБВА да станеш известен, сега ли разбра , че ще си на показ цял живот.....
Като разрешаваш на онази с голямата уста да те развява ежедневно по жълтата преса, къде ти беше акъла  hahaha
Евала на актьори като Енгин например, нищо за личния му  живот не позволява да се пише, а го имат и за голям професионалист, и е много обичан зад граница....
Даже рускините смятат, че ще е много добре за кариерата на Елчин да играе с Енгин, щяла да се затвърди в лигата на големите актьори.....

Еми, и аз като теб си помислих, че затова си е оставил коментарите, за да провери нагласите на феновете, но нали виждаш колко често споменават Елчин в тях и колко оная "прекрасница". Та си мисля,че колкото и да се стараят двамата с Елчин да се забравят и да имат нови проекти, феновете не им дават да стане това. Peace

# 608
Hug Hug Hug

Добро утро

Еми, и аз като теб си помислих, че затова си е оставил коментарите, за да провери нагласите на феновете, но нали виждаш колко често споменават Елчин в тях и колко оная "прекрасница". Та си мисля,че колкото и да се стараят двамата с Елчин да се забравят и да имат нови проекти, феновете не им дават да стане това. Peace

Меги , той Баръш обича да прави забележли и да се сърди на феновете - нали затова си сложи синята точка на Инста и затвори коментите......А сега защо са отворени !?!? Писах по-горе  newsm78

Много ще му е трудно след ЛН да се докаже като актьор - отново такъв късмет - сценарий, екип, партньорка и  т.н едва ли ще се случи.Сега вече трябва талант да покаже - ама докато поства в инста загубената котка на Гупса, вместо нещо за себе си - толкова милиона почитатели са се подписали там - ми прояви малко уважение Sad
Виж постовете на Елчин - винаги усмихната и лъчезарна , никой не и развява "бельото" из жълтите предавания......освен когато Кака не ги поръча, разбира се....

оф, днес не ми е ден , битовизми с медицински привкус, та Баръш и Кака ще го отнасят Crossing Arms Whistling                                                         

# 609
Привет  Hug Hug
Елини  Hug  Диде  Hug  Меги  Hug

hahaha hahaha ама и Мюдюр е "усмихнат" като е далеч от чучелото   Naughty Whistling

Диме  Hug, за това пък стопанина му сякаш живи жаби е ял  Mr. Green

Меги  Hug, аз тия не ги чета от доста време, откак бяха писали за прекрасната телом и духом и талантлива мърла  Stop

Еми  Hug, ако Баръш иска наистина да провери нагласите на феновете си, да отговори на писаниците за предстоящата си сватба. Сигурна съм, че ако потвърди новината, почитателите му ще намалеят поне на половина  Wink

Ели  Hug

# 610
Привет  Hug Hug
Елини  Hug  Диде  Hug  Меги  Hug

hahaha hahaha ама и Мюдюр е "усмихнат" като е далеч от чучелото   Naughty Whistling

Диме  Hug, за това пък стопанина му сякаш живи жаби е ял  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha ами Диде ако и Боре беше толкоз ухилен много щастливци на едно място  Stop Mr. Green Joy Joy не могат се изтраят  hahaha hahaha

# 611
Запис:)
Чак не мога да повярвам, че е решил да се жени за тая грозница...не е за вярване...

# 612
Някой може ли да преведе

# 613
  • near Sofia, Bulgaria
След като любимата му Гюпсе Озай е заминала за Измир послучай деня на майката, останалият сам в Истанбул Баръш Ардуч, бил забелязан миналия ден в ТЦ Зорлу. Дошъл сам и докато се разкарвал и си пазарувал в магазините на AVM, предизвикал интереса на феновете.

# 614
След като любимата му Гюпсе Озай е заминала за Измир послучай деня на майката, останалият сам в Истанбул Баръш Ардуч, бил забелязан миналия ден в ТЦ Зорлу. Дошъл сам и докато се разкарвал и си пазарувал в магазините на AVM, предизвикал интереса на феновете.

Благодаря, голяма статия, няма що!

Общи условия

Активация на акаунт