След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -223ღღ

• 50 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Привет  Hug Hug
Елини  Hug  Диде  Hug  Меги  Hug

Изнася се.... с кучето Joy Joy Joy

hahaha hahaha ама и Мюдюр е "усмихнат" като е далеч от чучелото   Naughty Whistling

Диме  Hug, за това пък стопанина му сякаш живи жаби е ял  Mr. Green

Меги  Hug, аз тия не ги чета от доста време, откак бяха писали за прекрасната телом и духом и талантлива мърла  Stop

Еми  Hug, ако Баръш иска наистина да провери нагласите на феновете си, да отговори на писаниците за предстоящата си сватба. Сигурна съм, че ако потвърди новината, почитателите му ще намалеят поне на половина  Wink

Ели  Hug

Точно като излязоха по медиите обявите, че ще се женят, бях тръшната с някакъв вирус, имах време да погледна коментариите в техните турски издания / някои имат  - мисля даже CNN turk/ , а там пишат само турци - успокоих се, че не сме само ние дето не харесваме Каката.
Днес набързо погледнах постовете в инста с новата снимка на Баръш - а там положението е международно...... hahaha нехаресване Joy
Така е, за слава и извесност се плаща , и обикновенно цената е много висока - особено ако гаджето ти е леко употребявана и позахабена треторазрядна клоунеса, дето не знае кога да си затвори устата #Cussing out

# 616

Извинявам се, предният ми пост е много груб относно Каката, обикновено не плюя така по хората,колкото и да ме е яд - не е възпитано Crazy Blush

А аз съм вежлива, добре възпитана, обичам децата и животните, никога не излизам извън къщи с мазна коса и винаги, ама винаги си затварям устата на сникми Embarassed

# 617
Гупсата пък си турила у инстаграма снимка на новата книга на Оя Доган , тя нали е журналистка, как няма да й рекламира книгата, нали после ще чака да напише нещо хубаво за нея. Mr. Green

# 618
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Охххх бе тая няма ли да се скрие нейде в гори тилилейски, че ми омръзна  Whistling Whistling

# 619
Elçin Sangu 'nun yazın çekilecek sinema filmindeki partneri için İlker Kaleli ile imza aşamasına gelinmiş. K/medyatava

СМИ: партнёром Эльчин Сангу в фильме "Дело девушки" будет Илькер Калели...

#elcinsangu
#ilkerkaleli
#kizmeselesi

Илкер ще партнира на Елчин във филма. Добър артист, харесвам го много

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 18:40 от eliNIM

# 620

Илкер ще партнира на Елчин във филма. Добър артист, харесвам го много

Аууу супер  Party Party

Глава 101

Скрит текст:
Йомер настоя да запишат Дениз в частна детска градина, която беше близо до фирмата. Така щяха да водят малката, докато отиват на работа, а ако се случеше нещо можеха да я стигнат до там за 20 мин.
Въпреки всичко изчакаха до пролетта, преди да го направят. Дениз беше вече по- голяма и разбираше повече неща. Макар все още да не обичаше да се отделя от тях, беше по- общителна и си играеше с децата в парка.
Първият ден Дефне остана с нея. Отидоха сутринта по- рано, за да може малката да посвикне първо с обстановката. Когато започнаха да идват другите деца Дениз се сви до майка си, оглеждайки се страхливо. Скоро обаче ѝ станаха интересни играчките на другите и сама пожела да отиде да си играе. Час по- късно дори бе забравила за Дефне.
Втората сутрин Дефне остана, докато се захласне Дениз с игри. Учителката обеща да ѝ звънне, ако има проблем, но дъщеря ѝ изглеждаше толкова щастлива, че надали щеше да се наложи. С неспокойно сърце Дефне отиде на работа, посрещната като спасителка на всички. Явно Йомер отново бе във вихъра си.
Дефне влезе в стария си кабинет, където всичко бе точно така, както го бе оставила. Скицника ѝ, моливите, тефтерите. Всички дрънкулки по масата, заедно със сватбената им снимка и снимка на Дениз, която явно Йомер бе донесъл. Обърна се към неговия кабинет, но той беше празен. Озадачена, тя излезе да го потърси. Не ѝ отне много време да се ориентира- виковете му се чуваха от кабинета на Синан.
-   Какво означава, ако намалим цената ще се съгласят?! Ултиматум ли ни поставят?!
-   Йомер, не можем да си позволим да ги загубим! Ако отидат при конкурентите с нас е свършено!
-   Няма да стане! Качеството зависи от цената, Синан! Ако намалим цената, или ще развалим стоката, или ще работим на загуба! Не съм съгласен с никой от двата варианта!
-   Трябва да стане!- Синан явно губеше търпение.- Няма друг начин!
-   Винаги има начин!- Отсече Йомер точно преди тя да почука и влезе.
-   Може ли?- Попита тихо, макар вече да бе пристъпила прага.
-   Ела, скъпа, ела!- Протегна ръце към нея Йомер, сякаш бе спасителната му лодка.- Имам нужда да се успокоя!
-   Така е!- Синан седна, въздишайки дълбоко.- Трябва да се успокоим и да обмислим всичко!
-   Не може да няма решение, Синан! Ще поговоря отново с тях!
-   Добре, но моля те, само не избухвай! Спокойно, уверено, опитай се да ги убедиш така, както само ти го умееш.
-   Трябва да се съгласят, от тях зависи бъдещето на Пасионис!- Звучеше ядосан, но поне гласът му беше нормален.
-   Дефне, добре дошла!- Стана да я прегърне Синан.- Извинявай, не уцели най- добрият момент.
-   Няма проблем! Случило ли се е нещо?
-   Случи се, но Йомер ще ти обясни. Аз съм на края на силите си.- Разкърши рамене, сякаш се бе схванал. Сега тя видя и кръговете под очите му.
-   Май не си спал много тази нощ?!- Засмя се тя.- Джан пак ли капризничи?
-   Не питай!- Седеммесечният му син беше спокойно бебе, но понякога плачеше по цяла нощ, просто защото не иска да спи.- Ясемин задрямала с него следобед и вместо два часа, проспали цели пет. Заварих ги сгушени на спалнята снощи, а след това Джан просто отказа да заспи отново!
-   Горкото!
-   Вашата принцеса как е? Свикна ли?
-   Ще видим, днес беше спокойна и я оставих да си играе. Надявам се да не побърка учителките.
Явно на Дениз ѝ харесваше, защото денят премина спокойно. Йомер и Дефне отидоха да я вземат след работа, но се наложи да изчакат малката госпожица, докато каже „довиждане” на новите си приятелки. По пътя към вкъщи Дениз не спря да бърбори, опитвайки си да им обясни колко добре е прекарала и колко много неща са нарисували с Елиф, Мелек, Джансу, Йозге, Мелиса и Аху.
Дефне се опитваше да занимава малката, за да не притеснява тя Йомер, но не успяваше. Той беше все още изнервен заради проблемите във фирмата, но Дениз това въобще не я интересуваше. Протегна ръце към него и не позволи на майка ѝ да я вземе от столчето ѝ в колата. Йомер я гушна и внесе вкъщи, докато тя го уговаряше да ѝ прочете приказка преди сън.
Дефне се зае с вечерята, докато Дениз гледаше някакво филмче по телевизията. Йомер имаше да проведе още няколко разговора, поради което се затвори почти веднага в кабинета. Беше тежък ден, а утрешният се очертаваше същия.
Масата беше сервирана, когато Дефне почука на вратата. Влезе и завари Йомер да довършва поредният разговор с Англия. „Beauty” бяха отворили вратите на Пасионис за международния пазар. Приближи се внимателно и го прегърна през раменете, допирайки лице до неговото. Той затвори, след което въздъхна уморено.
-   Защо винаги трябва да има някакъв проблем?!
-   Защото иначе няма да е интересно!- Засмя се тя, докато той слагаше ръце върху нейните.- Трудният път носи по- сладка победа, а ние можем да се справим с всеки проблем!
-   Щастливец съм, че си до мен!- Целуна дланите ѝ, след което тя се отдръпна.
-   Вечерята е готова, имаш нужда от сили.
-   Дениз къде е?
-   Изяде си вечерята и сега си играе в хола. Решила е да премести детската градина вкъщи, като тя ще е Зайо, а другите играчки ще са нейните нови приятелчета. Наредила е всички в кръг около себе си, играейки госпожата.
-   Там явно наистина ѝ харесва!
Вечеряха спокойно, докато слушаха как мечето и зайо си говорят, докато рисуват. Дениз също рисуваше, показвайки им как правилно да направят цвете. Беше умно дете и явно се забавляваше, което много зарадва майка ѝ.
Дефне изкъпа дъщеря си и я предаде в ръцете на Йомер. Той ѝ прочете цели две приказки, преди умората да я надвие и тя да заспи. Доволен, той се промъкна в леглото при Дефне.
-   Ти искаш ли да чуеш приказка преди сън?!- Попита усмихнат, докато я придърпваше за целувка.
-   Имам по- добра идея!- Засмя се тя, покатервайки се върху него. Устните им се срещнаха, докато ръцете вече търсеха краищата на дрехите.
Страстта избухна като пожар, разпалвайки кръвта им за секунди. Търсещите пръсти изследваха, галеха, дразнеха. Целувката се задълбочаваше все повече, оставяйки ги без дъх. Дрехите изчезнаха, а Дефне и Йомер се сляха в едно. Преплетените им тела бяха просто физическото доказателство за обединените им души.

https://www.youtube.com/watch?v=QdOjvtMktrs

# 621
И Сечо е започнал снимки
Seçkin Ö. ve Nilay Deniz' ın başrolündeki "Ateşböceği" çekimleri başladı, haydi hayırlısı

началото

# 622
Ели по-горе го е сложила, но да го има и на руски за такива като мен, дето са на Ви с турския  Wink
Някой иска ли превод на български  newsm78

Партнером Эльчин Сангу по фильму стал Илькер Калели?
  Мы уже писали,что Эльчин Сангу,которая стала популярной с ролью Дефне в сериале "Любовь напрокат " ,продолжавшегося два сезона,собирается предстать перед зрителями сначала в фильме,потом в сериале.
Полным ходом ведутся подготовки к фильму "Дело девушки" известной в последнее время продюссерской компании "Лимон фильм" ,с которой Эльчин Сангу подписала контракт.
Заинтересовал вопрос,кто станет партнером Эльчин Сангу в фильме успешного сценариста Мурата Ментеша,съемки которого начнутся летом. Стало известно,что компания и звезда сериала "Пойраз Караэль" Илькер Калели находятся на стадии подписания соглашения.В последний раз говорилось об участии Илькера в фильме "Поезд" с Берен Саат в главной роли,но позже проект был отменен.
Говорится ,что после фильма,Эльчин Сангу исполнит роль в серьезном проекте(сериале) канала D.
А вот бывший партнер Эльчин Сангу Барыш Ардуч,которого поклонники сериала "Любовь напрокат", хотят вновь увидеть в паре с Эльчин в новом проекте,до начала съемок нового сериала для Star Tv, по слухам,готовится снять художественный фильм и ведет переговоры с крупной партнерской иностранной компанией.

# 623
Феновете са пуснали хаштаг "Чудото на 16 май Ардуч и Сангу". И двамата се надяват феновете да ги забравят.
А дано в писането на сценария на Баръш да не е вземала участие каката, че язък за чуждестранната партньорска фирма.

# 624
Какво му става на Боре, от вчера ни глези с нови  фотки newsm78 При това без кака  Rolling Eyes

Подстриган, подкастрен, свеж Tired Нещо много надул бузките, или така ми се струва  Joy  Joy  Joy

# 625

феновете трудно ще ги забравят Joy

да видим как ще се справят с новите проекти newsm78

# 626

Като станат реална двойка, както се случи с Бу и Фахрие. Всеки от Чучулигови гради кариера с безброй фенове.
За съжаление Елбар не успяха да задоволят или по -скоро заблудят феновете, че Дефом е само игра.

# 627

Като станат реална двойка, както се случи с Бу и Фахрие. Всеки гради кариера с безброй фенове.
За съжаление Елбар не успяха да задоволят или по -скоро заблудят феновете, че Дефом е само игра.

Ох, аз така не съм зацикляла на сериал през целия си съзнателен живот. Явно зад играта на Баръш и Елчин е прозирало и нещо друго, за да повярват милиони зрители, че това не е само игра. И не на мен да ми ги разправят, че това значело, че професионално са си свършили работата. Това да го говорят на ремаркетата си, не на нас. Явно и севгилитата са били много притеснени, за да имат такива изцепки по време на излъчване на Ашка.
Абе с две думи -много ми е мъчно и за двамата, защото изглеждат искрени, добри и позитивни млади хора, а половинките им не ги заслужават. Все едно тъжа за близки хора, така го чувствам. И да, знам, че трябва да се развиват, не могат да играят цял живот заедно, но аз специално е почти невъзможно да ги приема с други партньори.

# 628
Видео с Баръш, целува ръка на учителката си Фатма.
https://m.vk.com/video-96725873_456240019?list=9b956037f9e2c61d0 … -96725873_1450003

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 23:51 от eliNIM

# 629
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте сладурки  Hug Hug Hug

Ели по-горе го е сложила, но да го има и на руски за такива като мен, дето са на Ви с турския  Wink
Някой иска ли превод на български  newsm78

Партнером Эльчин Сангу по фильму стал Илькер Калели?
  Мы уже писали,что Эльчин Сангу,которая стала популярной с ролью Дефне в сериале "Любовь напрокат " ,продолжавшегося два сезона,собирается предстать перед зрителями сначала в фильме,потом в сериале.
Полным ходом ведутся подготовки к фильму "Дело девушки" известной в последнее время продюссерской компании "Лимон фильм" ,с которой Эльчин Сангу подписала контракт.
Заинтересовал вопрос,кто станет партнером Эльчин Сангу в фильме успешного сценариста Мурата Ментеша,съемки которого начнутся летом. Стало известно,что компания и звезда сериала "Пойраз Караэль" Илькер Калели находятся на стадии подписания соглашения.В последний раз говорилось об участии Илькера в фильме "Поезд" с Берен Саат в главной роли,но позже проект был отменен.
Говорится ,что после фильма,Эльчин Сангу исполнит роль в серьезном проекте(сериале) канала D.
А вот бывший партнер Эльчин Сангу Барыш Ардуч,которого поклонники сериала "Любовь напрокат", хотят вновь увидеть в паре с Эльчин в новом проекте,до начала съемок нового сериала для Star Tv, по слухам,готовится снять художественный фильм и ведет переговоры с крупной партнерской иностранной компанией.

Диде  Hug Heart Eyes благодаря за отзивчивостта, ама се справих и сама с помощта естествено на чичко Гугъл  Blush Joy

Интересна двойка ще са Елчин и Илкер  Thinking макар да не съм гледала Пойраз  Peace.
Нямам търпение да ги видя и Боре и Елка в новите им проекти  Crazy
Сечо също много ме кефи и с интерес продължавам да си го следя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт