На море в България 2017г. - 2

• 119 348
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
"....Ние резервирахме в Казабланка в Обзор. Само морето ме притеснява, затова се ослушвам и не съм го платила още...."
Морето пред плажа с чадъри и шезлонги на Казабланка е малко по-дълбоко. Ако искате може да плажувате малко по-вдясно, където е централния плаж. Там е насипван пясък и морето по-плавно става дълбоко и става за малки деца. Само, че там трябва да си носите чадър или пък да ползвате ако има платени чад. и шезлонги.
Хубавото е, че там платените чадъри вървят по 3 - 4 лв.  

# 151
  • София
"....Ние резервирахме в Казабланка в Обзор. Само морето ме притеснява, затова се ослушвам и не съм го платила още...."
Морето пред плажа с чадъри и шезлонги на Казабланка е малко по-дълбоко. Ако искате може да плажувате малко по-вдясно, където е централния плаж. Там е насипван пясък и морето по-плавно става дълбоко и става за малки деца. Само, че там трябва да си носите чадър или пък да ползвате ако има платени чад. и шезлонги.
Хубавото е, че там платените чадъри вървят по 3 - 4 лв.  
Благодаря за идеята! Най-вероятно така ще направим. Simple Smile

# 152
Здравейте, много ще се радвам,ако някой сподели впечатленията си за хотел Съни Касъл в Кранево..получх оферта за там и се чудя дали да я приема..
Аз почивах там миналата година. Най-хубавото на хотела е, че е нов и близо до плажа. Храната беше прясна, но не много разнообразна. Собствениците са се постарали доста за интериора, но не са случили на персонал. За 5 дни ни изчистиха стаята веднъж. В ресторанта също работеха много неопитни и некомпетентни младежи. Но това важи за почти всички бг хотели.
Самото Кранево също е много мръсно и запуснато. Не ми хареса въобще. А и има много комари. Хубавото е че можете да ходите на разходка в Албена, Балчик или Златните, които са близо.

# 153
За пръв път още се мотаем, а ще ходим на море първата половина на юли , може би от 7-ми примерно, не сме решили точна дата. Вече всичко е или заето или много скъпо.

Взех да се притеснявам че ще останем без море  Joy Да не говорим , че още не е ясно сали ще ходим всички или  само аз и голямата дъщеря , а мъжа ми и с малкия на селски туризъм, че се опъва нещо за морето  Mr. Green  Изобщо тази година абсолютна неяснота.  Crazy

# 154
Малко странен въпрос ще задам, ама не ми се смейте. Удачно ли е да си наемем кърпи за плажа срещу депозит? Не ми се мъкне цял куфар само с кърпи. Някой има ли такава практика и какви са му впечатленията?

# 155
  • при моите любими
Aко ги предлагат в хотела, разбира се, че бих се възползвала. Не виждам каква може да е причината да не се ползват. Те са същите, каквито дават и в хотела. Освен, ако има хора, които и за там си носят кърпи и не ползват хотелиерски.

# 156
Не всички хотели предлагат кърпи срещу депозит, хубаво е да проверите предварително за съответния хотел.

Много е удобно иначе. Ние си ги сменяхме и до обед, и следобед.

# 157
Благодаря. Предлагат в хотела, в който ще бъдем. Ще се възползваме значи.

# 158
Много е практично, само дано стигат като бройки за всички. Някои хотели в активен сезон не смогват с достатъчно налични хавлии.

# 159
Аз винаги се възползвам, когато има в хотела. Имаш винаги суха хавлия Simple Smile
В големите хотели можеш да ги сменяш и сутрин и следобяд. В по-малки се е случвало да свършват и да има само сутрин..

# 160
  • София
ЗДравейте.Не съм почивала на южното черноморие от дете. Очертава се възможност през юли да пусна детето в Китен с баба и дядо  и оглеждам района.Защо аквапарка в Приморско не става? Какво бихте предложили като туристически местенца за посещение в района? Кои са хубавите  плажове на юг ?

# 161
  • В.Търново
Защо да не става аквапарка в Приморско? Вярно, по-малко са атракциите, но и цената на билета е по-евтина.
Това лвто ще отваря и нов Аквапсрк на Равадиново, ако не искате в Приморско.

# 162
Ние сме в края на юни в Приморско и също се чудихме дали да отскочим до аквапарка...А някой ходил ли е с лодка по Ропотамо? Знаете ли от къде се тръгва? Търсих в интернет, но ми се вижда стара и неактуална информацията...

# 163
След отбивката за Аркутино се продължава към Приморско, не е много. От дясно се пада, има отбивка и табелки. Ще го видите няма как да го пропуснете.

# 164
  • В.Търново
Ние сме в края на юни в Приморско и също се чудихме дали да отскочим до аквапарка...А някой ходил ли е с лодка по Ропотамо? Знаете ли от къде се тръгва? Търсих в интернет, но ми се вижда стара и неактуална информацията...
В момента в Гработо има ваучер за разходка по Ропотамо.

Общи условия

Активация на акаунт