На море в България 2017г. - 2

• 119 512
  • 712
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте

Някой бил ли е в хотел Елмар в Китен? Каква са впечатленията ви?

И Мирамар, Каваци? Не знам дали изобщо може да се прави сравнение между двата, но все пак кое бихте препоръчали?

Ние ще сме с бебе на 1г.
Мой колега лято 2016 г. беше в Мирамар - Каваци. Като цяло беше доволен от хотела и от плажа, но сподели, че за всичко допълнително се доплаща - паркинг 5 лв. на ден, интернет и други. Хранене навън за обяд, кафета, сладоледи, напитки и т.н. Така му излезнало по-скъпо от ОИ в Блу Ориндж до Созопол/къмпинг Златна рибка/ през 2015 г.

# 196
И аз чакам някой да каже нещо за Поморие, че натам сме се ориентирали.

# 197
Да, 160 звучи доста по-приемливо. Както и да е, ще търся нещо друго.

# 198
Ето сега пусках запитване за началото на август 6 дни 3ма възрастни ОИ 2777лв  Mr. Green айде мерси!С отстъпка 2700лв ,нещо такова,изтрих го мейла  #2gunfire  говоря за Виа понтика

# 199
Е много са си повярвали.....

# 200
Ето сега пусках запитване за началото на август 6 дни 3ма възрастни ОИ 2777лв  Mr. Green айде мерси!С отстъпка 2700лв ,нещо такова,изтрих го мейла  #2gunfire  говоря за Виа понтика
Като се има предвид, че става въпрос за Поморие. Не че нещо, но като влязохме с вирус от морето в инфекциозно, самите лекари казаха, че е много мръсно в Поморие. Това потвърдиха и много от приятелите, които почиват там. На мен лично не ми харесва и за това, че на всяка крачка срещах познати и, че беше фраш(вярно, че бяхме август месец, но никога няма да забравя как на центъра вечер се чувствах като на  манифестация и в един момент се замислих- "това ли е почивката, за която съм платила?"Народ, народ и пак народ и селяния.(може и да има чар Поморие, но самата аз така и не го усетих) Оттогава никога не почивам август месец)

# 201
Не съм била в Поморие от 22 години,последно съм била там като дете  newsm78 като те чета почти ме отказа  newsm78 Сестра ми ходят всяка година ,редовно само там и нямат такива впечатления.Отделно сестрата на ММ и те.Никога до сега не са се прибирали с инфекции.Може би малките деца са склонни ?На златна рибка преди 3 години бяхме и чистичко и морето и хотела 5 звезди и дъщерята лепна такова повръщане ,че не е истина  Hug никой от нас не се разболя ! Обаче то чисто море дали има въобще не съм много сигурна?!След това което видях миналата година на Нестинарка.....още съм в потрес  Sick

# 202
  • В.Търново
https://www.blitz.bg/goreshtite-novini/prelestite-na-ol-inkluziv … i_news442681.html

Някой беше питал за хотел Мурите в Черноморец.Скандала е от септември 2016г.Аз бях чула за него, но не съм разбрала, че е за хотел Мурите.Има го коментирано и в темата за Черноморец.

# 203
Не съм била в Поморие от 22 години,последно съм била там като дете  newsm78 като те чета почти ме отказа  newsm78 Сестра ми ходят всяка година ,редовно само там и нямат такива впечатления.Отделно сестрата на ММ и те.Никога до сега не са се прибирали с инфекции.Може би малките деца са склонни ?На златна рибка преди 3 години бяхме и чистичко и морето и хотела 5 звезди и дъщерята лепна такова повръщане ,че не е истина  Hug никой от нас не се разболя ! Обаче то чисто море дали има въобще не съм много сигурна?!След това което видях миналата година на Нестинарка.....още съм в потрес  Sick
И аз това се питам. В тази връзка някой има ли представа от хотелите(къщите за гости) в село Резово? Барем на Силистар (като е резерват, пък макар и платен, да е чисто) На Синеморец вече бяхме и се оказа, че нямат пречиствателна станция(и Синеморец, и Ахтопол)! От там(Синеморец)едвам се прибрахме и щяхме да се избием за тоалетната у нас.  Sick И, де факто, се получава, че в повечето случаи в Бг си плащаш, за да се разболееш. Блазя им на тези, които нито веднъж не са се прибрали с повръщане и разстройство. (понеже сега ще започнат да пишат bowuu) Аз буквално давам последни шансове и тая жалки надежди, че има читави места по Бг морето....след това патриотизмът ще ми се изпари трайно. И не само заради вирусите, ами, заради това, че винаги правиш компрмис с нещо- ако обслужването е перфектно, ще бъде мръсно; ако е чисто, храната няма да става; ако всичко друго е ок- ще бъде дълбоко или няма да има осигурени шезлонги; ако пък има- ще си изхабиш нервите да ги запазиш сутринта;или пък всичко ще е наред, но анимацията ще се води на чужд език и ще се чувстваш неудобно, че си българин в България!;ако  намериш свястно, по всички критерии място (де го?), то престоят ще бъде на цената на почивка в Гърция или Турция и дори по-скъпо..

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 14:58 от Nil desperandum!

# 204
Здравейте! Някой може ли да ми даде по-актуални отзиви за хотел Хермес в Царево? Резервирахме за там от 17 юни! Малко бяхме резервирани. Много искахме да отидем в Серенити бей, защото сме ходили там и много ни харесва, обаче нямаше места за желания от нас период и резервирахме в ХЕРМЕС.

# 205
  • В.Търново
Nil desperandum!, за съжаление си абсолютно права!

# 206
Ето сега пусках запитване за началото на август 6 дни 3ма възрастни ОИ 2777лв  Mr. Green айде мерси!С отстъпка 2700лв ,нещо такова,изтрих го мейла  #2gunfire  говоря за Виа понтика
Като се има предвид, че става въпрос за Поморие. Не че нещо, но като влязохме с вирус от морето в инфекциозно, самите лекари казаха, че е много мръсно в Поморие. Това потвърдиха и много от приятелите, които почиват там. На мен лично не ми харесва и за това, че на всяка крачка срещах познати и, че беше фраш(вярно, че бяхме август месец, но никога няма да забравя как на центъра вечер се чувствах като на  манифестация и в един момент се замислих- "това ли е почивката, за която съм платила?"Народ, народ и пак народ и селяния.(може и да има чар Поморие, но самата аз така и не го усетих) Оттогава никога не почивам август месец)
Не, че съм адвокат на Помарие още по-малко на Виа Понтика, но  искам да поясня, че Вия Понтика, Сънсет Резорт и Феста са далеч от центъра и от старата част на град Поморие, както и от лудницата и гъчканата по иначе малките "къпрички" парчета плажчета от източната и северната част на града.

# 207
Аз отново се включвам с малко по конкретен въпрос. ОИ нещо ще ни се опре тая година, та търсим апартхотел или някакъв приличен апартамент /студио , подходящо за 4-ма (2възрастни и дете на 7 и 2). Единствено условие да е близо до плажа, защото ходя следобед като приспя останалата част от семейството  Joy

Притеснявам се как стои въпроса с паркирането по Черноморието, така че ако може да е удобно да се спира, най добре да има паркинг макар и платен.

Ако може поне да препоръчате сайт с повече оферти за подобно настаняване?  bouquet

# 208
Нестинарка е наистина най-ужасния плаж, на който съм ходила. Миналата година бях в Томас резидънс. Хубави апартаменти, но посредствена храна, лошо почистване и плаж.....мръсен и целия в камъни.

# 209
Аз отново се включвам с малко по конкретен въпрос. ОИ нещо ще ни се опре тая година, та търсим апартхотел или някакъв приличен апартамент /студио , подходящо за 4-ма (2възрастни и дете на 7 и 2). Единствено условие да е близо до плажа, защото ходя следобед като приспя останалата част от семейството  Joy

Притеснявам се как стои въпроса с паркирането по Черноморието, така че ако може да е удобно да се спира, най добре да има паркинг макар и платен.

Ако може поне да препоръчате сайт с повече оферти за подобно настаняване?  bouquet
Тук има оферти за апартаменти и студиа
Например в Приморско
https://pochivka.bg/apartamenti-primorsko-t50
Южно черноморие
https://oferti.pochivka.bg/pochivka-yuzhnoto-chernomorie-p6
и още апартаменти
https://pochivka.bg/apartamenti-a4

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 08:25 от Ая

Общи условия

Активация на акаунт