На море в България 2017г. - 2

• 119 512
  • 712
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
Аз отново се включвам с малко по конкретен въпрос. ОИ нещо ще ни се опре тая година, та търсим апартхотел или някакъв приличен апартамент /студио , подходящо за 4-ма (2възрастни и дете на 7 и 2). Единствено условие да е близо до плажа, защото ходя следобед като приспя останалата част от семейството  Joy

Притеснявам се как стои въпроса с паркирането по Черноморието, така че ако може да е удобно да се спира, най добре да има паркинг макар и платен.

Ако може поне да препоръчате сайт с повече оферти за подобно настаняване?  bouquet

Ами аз бих предложила това, което аз избрах хотелче на брега на Харманите в Созопол. И на мен нещо ол инклузива тази година ми се вижда твърде скъпо. Безплатен паркинг има, но трябва да се обадиш, за да попиташ за апартаменти. Студиа за трима имат. Въпросът е за апартаментите как стоят нещата.

# 211
На мен не ми се отваря линкът с хотела на Харманите

# 212
На мен не ми се отваря линкът с хотела на Харманите
При мен се отваря и е през ФБ. Няма нито цени, нито описание на апартаментите и студията. Или поне аз не ги виждам, защото нямам регистрация във ФБ. Така, както го гледам на картата е на баира и не е много близо до южния край на плаж Хармани. Освен това трябва да се пресича доста натоварен път Созопол - Каваци! Иначе хотелчето изглежда добре.

# 213
  • Русе
Пробвай с maps.google.com
https://www.google.bg/maps/@42.409862,27.7029262,3a,75y,256.78h,84.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1sMAmpdpcF_YJ1Ci5-EFTr6w!2e0!7i13312!8i6656

Това е гледка на хотела, ако се завъртиш надясно се вижда плажа.

# 214
  • В.Търново
Да побутнем темата, която не е толкова изостанала все пак, защото се пише в по-старите теми. Simple Smile
Как е в момента времето по морето?

# 215
Като за човек никога не ходил в Несебър , някакви конкретни отзиви за плаж , паркиране и заведения...?Ще съм благодарна на всички за мнения.

# 216
В Несебър съм била в новата част, плажа при дюните беше уникален.  Peace
Искам да питам от южното черноморие къде е най-хубавия плаж? По снимки, които видях май е в Лозенец.  newsm78

# 217
В Несебър съм била в новата част, плажа при дюните беше уникален.  Peace
Искам да питам от южното черноморие къде е най-хубавия плаж? По снимки, които видях май е в Лозенец.  newsm78

Това с уникалните дюни кога е било?! Най-прекрасният плаж изобщо не само на южното Черноморие е този на Слънчев бряг.

# 218
  • Сф
Също и Царския на Созопол , от Зл. Рибка до Градина.  Peace

# 219
  • при моите любими
За мен е плажът на Каваци

# 220
А за мен Перла в Приморско Heart Eyes

# 221
И за мен е плажът на Слънчев бряг!

# 222
  • There I was on a July morning
Всички плажове, които сте изброили дотук са хубави като природни дадености, а има и други подобни. Но като включа и критерии като брой туристи на кв. м, поддръжка и чистота на плажа и морето - мисля, че плажната ивица на Дюни печели класацията. Peace

# 223
Всички плажове, които сте изброили дотук са хубави като природни дадености, а има и други подобни. Но като включа и критерии като брой туристи на кв. м, поддръжка и чистота на плажа и морето - мисля, че плажната ивица на Дюни печели класацията. Peace
А до плажната ивица на Дюни има ли свободен достъп, в случай че не си гост на комплекса?

# 224
А там може ли да ходиш, ако не почиваш на Дюни? писала съм едновременно с fatalina

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 17:38 от Nil desperandum!

Общи условия

Активация на акаунт