На море в България 2017г. - 2

• 120 069
  • 712
  •   1
Отговори
# 225
Да побутнем темата, която не е толкова изостанала все пак, защото се пише в по-старите теми. Simple Smile
Как е в момента времето по морето?
Довечера ще пиша по темата. Синът ми днес се прибира от Приморско и ще сподели подробности за престоя си в хотел Приморско дел сол от 05.06 до днес. Иначе само в четвъртък след обяд и вечерта е валяло леко,  в петък е било облачно. Вчера и днес топло и то доста. Водата ставала за къпане, но била все още хладна. За по-зиморничави хора не става! Mr. Green bouquet

# 226
  • There I was on a July morning
Всички плажове, които сте изброили дотук са хубави като природни дадености, а има и други подобни. Но като включа и критерии като брой туристи на кв. м, поддръжка и чистота на плажа и морето - мисля, че плажната ивица на Дюни печели класацията. Peace
А до плажната ивица на Дюни има ли свободен достъп, в случай че не си гост на комплекса?
Да, в края на плажа към комплекса има малка платена зона с чадъри и малко свободна зона. Дотам плажът се поддържа и чисти. По-натам започва неохраняем и неподдържан плаж - казват му "шофьорския плаж". Peace

# 227
За моето семейство най-прекрасният плаж е северният плаж на Приморско.Атракцията за моят син са делфините.2 години подред ги виждаме.Перла е супер плаж.

# 228
  • Stuck in a moment
Нещо за Сарафово може ли да кажете, видях тема от преди 10-тина години.

# 229
Нещо за Сарафово може ли да кажете, видях тема от преди 10-тина години.

Не съм посещавала Сарафово, но съм чела следните коментари: малко населено място, коета в последните години е застроено от къщи и вили на бургазлии; не много голям плаж, не поддържан и пренаселен от бугазлии събота и неделя. Скучно място. Ако човек иска развлечения трябва да отиде до Бургас,  Поморие, Несебър и т.н. Почти няма хотели. Предлагат се предимно частни апартаменти, студиа, къщи под наем.

# 230
  • There I was on a July morning
Аз съм ходила в Сарафово преди 10-тина години и не ми допадна. Най-вече заради многобройните комари и мръсния неподдържан плаж. Имам колеги, които ходеха там и го харесват, но това не е моето място.

# 231
Ето и обещаното инфо за хотел Приморско дел сол, предоставено ми от моят голям син/30 г./. Приятен хотел без да е нещо особено. Определено не отговаря на 5*. Нови мебели и големи стаи, но неподдържани. Нов персонал предимно младежи и девойки от братята, които още се обучават, но добре координиран от мениджърският състав. Храна и напитки прилични, без особено разнообразие. Закуска с нискокачествени колбаси. Винаги има обаче какво да си избереш за хапване. Хубав басейн, но не се подгрява. Достатъчни чадъри и шезлонги на басейна и на плажа, въпреки че хотелът си е бил почти с пълен капацитет. Подземен малък паркинг. Влизаш веднъж и не мърдаш от там, за да не ти вземе друг мястото. Паркира се и около хотела. Хубав плаж /Северен на Приморско/ с фин и чист пясък. Плитко море. Приморско все още тихо и спокойно място за разходки. Няма комари. Като цяло може да се каже, че не е за претенциозни клиенти. Става в извън активен сезон за нищо пари /450 лв. за двама възрастни за 6 нощувки, т.е. 37.50/д/ч/, но срещу 90 - 126 Не!

# 232
За тези, които харесват плажа на Ривиера и го ползват, почивайки в съседни хотели - входът вече е 50 лева на ден - 30 лева за два шезлонга и чадър и 20 лева ваучер за задължителна консумация в някое от заведения на комплекса. Отпадат седмичните карти с отстъпка. Инфото е от днес при запитване по телефона. Това е! Да ни е хубаво лятото.

# 233
Но нали пак си има свободни зони?

# 234
  • Plovdiv
За тези, които харесват плажа на Ривиера и го ползват, почивайки в съседни хотели - входът вече е 50 лева на ден - 30 лева за два шезлонга и чадър и 20 лева ваучер за задължителна консумация в някое от заведения на комплекса. Отпадат седмичните карти с отстъпка. Инфото е от днес при запитване по телефона. Това е! Да ни е хубаво лятото.
Поли, а дали има свободна зона все още на плаж Ривиера или и нея са я премахнали?  newsm78
Лошото е, че аз преди 2 месеца се обадих да питам за платения вход на Ривиера и ми казаха, че няма да има промяна и ще е като миналата година - чадър и 2 шезлонга - 30 лв., нещо много често си менят политиките  #Crazy   

# 235
По закон са длъжни да оставят свободна зона в определен процент от цялата им плажна ивица. Точно след края на Ривиера /посока Варна/ има неохраняем плаж /под станцията на някакво министерство/, но имаше камъни във водата тук-там.

# 236
  • В.Търново
Ами то и 30лв на ден за два шезлонга и чадър си е много.Като си на ол инклузив в някой хотел щеш не щеш се прибираш на обяд.Тия са луди, сега пък 50лв на ден, не са нормални!!!! Имат ли право да слагат такива цени?

# 237
Е, може с това да поЗДРАВим г-жа Ангелкова, която на будалкаше с плаж от 36 стотинки!

# 238
Свободните плажни зони в Ривиера оставали - дори с леко завишение за сметка на зоната, известна като плажа на Булгаргаз, до хотел Нимфа - това лято тя е премахната и тъй като ние второ лято ще почиваме на тяхната база, новината хич не ме зарадва. Пренасочиха ме за плажа, за който говори Ая, до Ривиера бийч 2 бил, почивна станция на Министерски съвет, но нещо не успявам да се ориентирам по мапса, а и не знам там МС да имат база!? Ако някой има преки впечатления за вода, плаж, цени - нека пише!

# 239
Това в България е безбожно скъпо. Тия нормални ли са да искат тези пари  ooooh!  
В Гърция плащаш 3 евро за шезлонг, кафе и вода...
Такъв негативизъм и така ме е яд като тръгна на почивка в Бг, че нямам думи  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт