На море в България 2017г. - 2

• 119 498
  • 712
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Някой с мнение за бунгала Венера Царево ?

# 301
  • Русе
Привет от Приморско Дел Сол! Пристигнахме в сряда към 12:30.Веднага ни настаниха, даже имахме обяд. До сега винаги сме започвали с междинно хранене. А обяда на тръгване,но не сме се възползвали,защото винаги си тръгваме след закуска.Хотелът е доста пълен на фона на тези наоколо.Някои изглеждат съвсем празни.В Приморско съм била през 2001 с приятели на квартира пак до Северния плаж.Нищо не е такова,както го помня. Хотел до хотел,все едно съм на Златните,примерно.
Сега за Дел Сол— ние сме в апартамент,който е достатъчно голям.Всеки ден влизат да пооправят,сменят кърпи,а чаршафите ги смениха на втория ден. Като база и местоположение хотела е добър. Басейните също ни харесаха. Храната,обаче, отговаря по—скоро на 3 звезди. Еднообразна е и от евтини продукти. Има 4 вида салати— шопска,руска,някаква с риба и зелена. Всеки ден има на обяд кебапчета и кюфтета,от най—евтините,пържени картофи и някакви манджурляци. Сутрин има или мекици,или пържени филии. Останалото е евтини колбаси,яйца,сирене,кашкавал и боб! Вярно,че храната не е всичко,но и на двузвездния Оазис в Албена беше по—разнообразно.
Северния плаж ми хареса повече.Разходихме се до Южния и до Перла. Мъжът ми много хареса Перла.Днес,обаче беше облачно и утре май няма да става за плаж. Хотелът има 5 реда по 14—15 чадъра на плажа. Не знам в силен сезон на кого биха стигнали по напред. Това е в общи линии. Ако някой има въпроси,с радост ще отговоря.

# 302
 Някой в момента да е в Аркутино? Хотела имам предвид  Simple Smile Как е там положението?  Simple Smile

# 303
  • Пловдив

Честно казано е така,хубавите апартаменти се запазват с месеци назад...Аз моята резервация я бях правила януари месец.Потърси все пак из нета,разрови се...може и нещо да е останало...или пък някой да се е отказал.Ние резервирахме при Елена Пинелова,тя има доста апартаменти из целия комплекс.

Здравей, а как се свързвате със собственичката ? Тази година за първи път ще бъдем на Албена, но евентуално за догодина си го набелязвам. Може и на ЛС.  Благодаря 😊!

С Елена се свързах в букинг,има и ФБ страница,мисля че вече има и собствен сайт...Ще пиша телефон на лични Simple Smile
[/quote]

Благодаря ти!  Simple Smile bouquet

# 304
Ееее супер. Още месец и половина и сме там. Разкажете как е?

# 305
  • В.Търново
Elisandra, не мисля, че дискотеката на плаж Атлиман ще е проблем за почиващите в хотел Ариана.Той е в другия край на плажа.

# 306
Юни месец не за море убедих се  bouquet студено си е!Изкарахме 5 дни в Бургас ,от тях два бяха супер гадно време и 2 криво ляво ставаха Hug За първия ден не мога да дам определение уж имаше слънце ,ама ,силен вятър и ледена вода!Е ако това ще ми е почивка по-добре да не ходя  Hug Вярно ,че бях заета служебно ,ама щерката и мъжа издивяха и то в Бургас.Откаднаха си само един ден качествен плаж,МОЛ ,кино а и едни пясъчни фигури дето ги гледахме през оградата,защото не са открити.Прдставям си ако бяхме в затворен комплекс ,сууука!

# 307
Някой с отзиви за парк хотел Арго - Обзор ?

# 308
Далече е от плажа. В Букинг можете да прочетете ужасните отзиви. Като съм ходила в Казабланка, съм минавала покрай този хотел - все беше празен.

# 309
  • на село
Някой да се включи с актуални отзиви от Мирамар .Съответно как е и плажа към хотела ?

Благодаря!

# 310
Далече е от плажа. В Букинг можете да прочетете ужасните отзиви. Като съм ходила в Казабланка, съм минавала покрай този хотел - все беше празен.
Благодаря. И аз се зачудих, че нищо не ми говори. Почивали сме в Обзор, но не можах да се сетя за този хотел, че и на ОИ е. Ясно ми е и качеството му какво ще е.

# 311
  • Бургас
Юни месец не за море убедих се  bouquet студено си е!Изкарахме 5 дни в Бургас ,от тях два бяха супер гадно време и 2 криво ляво ставаха Hug За първия ден не мога да дам определение уж имаше слънце ,ама ,силен вятър и ледена вода!Е ако това ще ми е почивка по-добре да не ходя  Hug Вярно ,че бях заета служебно ,ама щерката и мъжа издивяха и то в Бургас.Откаднаха си само един ден качествен плаж,МОЛ ,кино а и едни пясъчни фигури дето ги гледахме през оградата,защото не са открити.Прдставям си ако бяхме в затворен комплекс ,сууука!

Така е, юни понякога става за плаж, но след 20-ти. На студения вятър ние сме си свикнали и не ни пречи, но водата се стопля по-късно.

# 312
Някой да се включи с актуални отзиви от Мирамар .Съответно как е и плажа към хотела ?

Благодаря!

Доколкото съм чела един от най добрите хотели по нашето Черноморие, не съм срещала лош отзив.

Кой плаж в Китен е по хубав?

# 313
Може ли да.ми препоръчата място покрй морето, което да е подходящо за палатки? Някой не толкова известен къмпинг или нещо подобно?

# 314
За кой Мирамар става въпрос? На Обзор или Созопол?

Общи условия

Активация на акаунт