На море в България 2017г. - 2

• 119 505
  • 712
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
За Мирамар на Обзор мога да споделя впечатления от миналото лято, че плажът никак не е подходящ за семейства с малки деца, бурно море, има пропадане в самото начало, ако е за възрастни иначе не е кой знае какъв проблем Rolling Eyes за хотелът, не е лош, храната е хубава и разнообразна, но просто мисля, че е прекалено прехвален тук на фона на цените, пренаселен е  в активен сезон /бяхме там в края на юли/, чака се за маси вечер, има си неудобства Rolling Eyes Хигиената на басейните не беше на особено ниво, но това си е мое мнение Rolling Eyes

# 316
  • There I was on a July morning
Кой плаж в Китен е по хубав?
Атлиман

# 317
Миналата година юли отидохме на плажа в 9 сутринта. В 10.30 си тръгнахме...ужасно пренаселено и на плажа и във водата. Чадърите са много близо един до друг също.

# 318
Миналата година юли отидохме на плажа в 9 сутринта. В 10.30 си тръгнахме...ужасно пренаселено и на плажа и във водата. Чадърите са много близо един до друг също.
Въпросът беше кой от двата е по-хубав, а не - дали е пренаселен. Wink  Peace Предполагам, че Южният плаж на Китен също не му отстъпва по брой на туристите на квадратен метър.
За съжаление, трудно се намират спокойни плажни ивици на нашето Черноморие в топ сезона.

# 319
Има ли достатъчно свободна зона на Атлиман?

# 320
  • София
 Мнение за Хотел Флагман Созопол!

# 321
Атлиман е по-малкият от двата плажа и няма кой знае каква свободна зона. Но така или иначе, в Китен няма да намерите безлюдна плажна ивица, тъй като доста го презастроиха. Алтернатива та е плажът на ММЦ, който е на 4 км от Китен и е по-спокоен.

# 322
  • В.Търново
Какво значи пренаселен?
Навремето преди падането на комунизма да видите тогава плажовете.... Grinning , когато всяко семейство почиваше по 10-14 дена на морето и всички бяха кърпа до кърпа.

# 323
Според мен южния плаж на Китен е супер.Също е плитко и е по -дълъг.

# 324
  • Сф
И аз харесвам повече южния на Китен Peace

# 325
Какво значи пренаселен?
Навремето преди падането на комунизма да видите тогава плажовете.... Grinning , когато всяко семейство почиваше по 10-14 дена на морето и всички бяха кърпа до кърпа.
През комунизма легловата база на Китен, а и на другите курорти беше около 50 % от настоящата. Така че, доста по-спокойни бяха плажовете. Останаха няколко комплекса, в които почти не са достроявали - Албена, Дюни, Ривиера и за други не се сещам.

# 326
  • Габрово
Привет от Приморско Дел Сол! Пристигнахме в сряда към 12:30.Веднага ни настаниха, даже имахме обяд. До сега винаги сме започвали с междинно хранене. А обяда на тръгване,но не сме се възползвали,защото винаги си тръгваме след закуска.Хотелът е доста пълен на фона на тези наоколо.Някои изглеждат съвсем празни.В Приморско съм била през 2001 с приятели на квартира пак до Северния плаж.Нищо не е такова,както го помня. Хотел до хотел,все едно съм на Златните,примерно.
Сега за Дел Сол— ние сме в апартамент,който е достатъчно голям.Всеки ден влизат да пооправят,сменят кърпи,а чаршафите ги смениха на втория ден. Като база и местоположение хотела е добър. Басейните също ни харесаха. Храната,обаче, отговаря по—скоро на 3 звезди. Еднообразна е и от евтини продукти. Има 4 вида салати— шопска,руска,някаква с риба и зелена. Всеки ден има на обяд кебапчета и кюфтета,от най—евтините,пържени картофи и някакви манджурляци. Сутрин има или мекици,или пържени филии. Останалото е евтини колбаси,яйца,сирене,кашкавал и боб! Вярно,че храната не е всичко,но и на двузвездния Оазис в Албена беше по—разнообразно.
Северния плаж ми хареса повече.Разходихме се до Южния и до Перла. Мъжът ми много хареса Перла.Днес,обаче беше облачно и утре май няма да става за плаж. Хотелът има 5 реда по 14—15 чадъра на плажа. Не знам в силен сезон на кого биха стигнали по напред. Това е в общи линии. Ако някой има въпроси,с радост ще отговоря.
Искам да попитам какви са допълнителните легла в апартамента? На снимките в сайтовете се вижда диван в хола и кресло в спалнята, те разтягат ли се? Ние сме с 2 деца/на 10г. и на 15г./ и малко ме притеснява спането, че голямото дете е вече 180 см.  Grinning

# 327
Какво значи пренаселен?
През комунизма легловата база на Китен, а и на другите курорти беше около 50 % от настоящата. Така че, доста по-спокойни бяха плажовете. Останаха няколко комплекса, в които почти не са достроявали - Албена, Дюни, Ривиера и за други не се сещам.
За мен хубав плаж изключва определение като "пренаселен". Затова имаме резервация за Албена Simple Smile

# 328
А, то защото албенският плаж хич не е пренаселен! Чадър до чадър. Е, там пък влизаш в морето, влизаш....... и все ти е до коленете. Еми не ми харесва това.

# 329

За съжаление не е достатъчна и сте човек до човека , направо си слушате разговорите ,а пътят до водата е на зиг заг. Ако сте с автомобил препоръчвам да ходите на плаж Корал , спокойно и ненаселено на десетина минути път с колата  .
http://lozenets-blacksea.com/e2/index.php/site/view/plaj-koral

Общи условия

Активация на акаунт