На море в България 2017г. - 2

• 119 570
  • 712
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
Аз  и приятелят ми планираме почивка в средата на Юли в или около Св. Влас и понеже от няколко дни разглеждам и не мога да взема решение искам да ви попитам за мнение. Бюджетът ни е около 100лв на вечер без претенции за включени закуски и вечери. Единственото, на което държим е да е уютно, чисто и близо до плажа. За момента най-приемлив ни се струва  Роял Бей Резиденс и Спа , но все пак ще се радвам и на друго мнение  newsm78

# 361
  • Габрово
Искам да попитам какви са допълнителните легла в апартамента? На снимките в сайтовете се вижда диван в хола и кресло в спалнята, те разтягат ли се? Ние сме с 2 деца/на 10г. и на 15г./ и малко ме притеснява спането, че голямото дете е вече 180 см.  Grinning

Едната стая е със спалня, а другата е с разтегаем диван. Моите деца са на 8 и почти 3 и спахме по двама на легло - едната с мен, другата -  с таткото. Случвало се е и двете да са при единия и пак не е тясно. Т.е. достатъчно широки са. И като за диван си беше удобен.
Благодаря, ние сме чак от 28.08. така, че дотогава за храната нищо не се знае, в края на сезона никога не е толкова хубава, но не ми е чак такъв проблем.

# 362
Бях в Албена от 13.06 до 18.06, всеки ден плаж, топло време и водата става за къпане. Едва в събота след обяд заваля и в неделя като си тръгвахме не сме ходили на плаж. Но хората си се къпят, че и доста малки деца има. А албенския плаж не е пренаселен, чадър до чадър, но не като на Златните например нагъсто, а на доста нормално разстояние един от друг. Аз пък си харесвам спокойствието и пространството на албенския плаж. Не ми се налага да запазвам шезлонги, тъй като има достатъчно.
Ето на уеб камерата на живо положението в Албена:
http://albena.bg/bg/pages/web-camera-in-albena.html

# 363
Бях в Албена от 13.06 до 18.06, всеки ден плаж, топло време и водата става за къпане. Едва в събота след обяд заваля и в неделя като си тръгвахме не сме ходили на плаж. Но хората си се къпят, че и доста малки деца има. А албенския плаж не е пренаселен, чадър до чадър, но не като на Златните например нагъсто, а на доста нормално разстояние един от друг. Аз пък си харесвам спокойствието и пространството на албенския плаж. Не ми се налага да запазвам шезлонги, тъй като има достатъчно.
Ето на уеб камерата на живо положението в Албена:
http://albena.bg/bg/pages/web-camera-in-albena.html

МММммммм страхотен плаж, сега как ме изкушаваш с тази гледка, супер е.

# 364
Здравейте,
Аз  и приятелят ми планираме почивка в средата на Юли в или около Св. Влас и понеже от няколко дни разглеждам и не мога да взема решение искам да ви попитам за мнение. Бюджетът ни е около 100лв на вечер без претенции за включени закуски и вечери. Единственото, на което държим е да е уютно, чисто и близо до плажа. За момента най-приемлив ни се струва  Роял Бей Резиденс и Спа , но все пак ще се радвам и на друго мнение  newsm78

И ние решихме да ходим във Влас, само че края на август и началото на септември. Запазихме студио в Олимп Апартхотел, като за 7 нощувки цената ни е направо смешно ниска. Около 300лв платихме за 2-мата, без включена храна разбира се и с ваучери от Грабо. Прочетох всички мнения и в Грабо и в Боокинг и няма лошо такова. Комплекса изглежда красив и спокоен с хубав голям басейн.
 Много моля ако някой има впечатления от този хотел да сподели и също така се интересувам как са плажовете във Влас? Понеже сме без кола и ще трябва да се ограничим до близките плажове, ме интересува как са цените на чадър, шезлонг и т.н. Също така плажът на Диневи, Ла Плая как е, става ли за по-обикновени хора  Laughing , дали ще се чувстваме приятно там или ходят някакви псевдо-баровци и прочие?
Благодаря предварително и хубаво лято на всички!!!  bouquet

# 365
  • Ловеч
Здравейте,

И ние решихме да ходим във Влас, само че края на август и началото на септември. Запазихме студио в Олимп Апартхотел, като за 7 нощувки цената ни е направо смешно ниска. Около 300лв платихме за 2-мата, без включена храна разбира се и с ваучери от Грабо. Прочетох всички мнения и в Грабо и в Боокинг и няма лошо такова. Комплекса изглежда красив и спокоен с хубав голям басейн.
 Много моля ако някой има впечатления от този хотел да сподели и също така се интересувам как са плажовете във Влас? Понеже сме без кола и ще трябва да се ограничим до близките плажове, ме интересува как са цените на чадър, шезлонг и т.н. Също така плажът на Диневи, Ла Плая как е, става ли за по-обикновени хора  Laughing , дали ще се чувстваме приятно там или ходят някакви псевдо-баровци и прочие?
Благодаря предварително и хубаво лято на всички!!!  bouquet

Миналата година бяхме на Влас, ужасни баири... плажовете са хубави и не са пренаселени ( бяхме август там). Харесва ми Влас, но само за разходка вечер около Марина Диневи и по плажовете, другото е БАИРИ!  Laughing Laughing

# 366
Да, да аз съм наясно с тях, но мисля, че няма да са ни кой знае какъв проблем  Grinning А иначе има ли добри места за хранене, които да са с нормални цени? И като цяло май няма много неща за правене във Влас.. но тази година сме решили почивката ни наистина да е почивка в буквалния смисъл.

# 367
Здравейте,
Аз  и приятелят ми планираме почивка в средата на Юли в или около Св. Влас и понеже от няколко дни разглеждам и не мога да взема решение искам да ви попитам за мнение. Бюджетът ни е около 100лв на вечер без претенции за включени закуски и вечери. Единственото, на което държим е да е уютно, чисто и близо до плажа. За момента най-приемлив ни се струва  Роял Бей Резиденс и Спа , но все пак ще се радвам и на друго мнение  newsm78

Много моля ако някой има впечатления от този хотел да сподели и също така се интересувам как са плажовете във Влас? Понеже сме без кола и ще трябва да се ограничим до близките плажове, ме интересува как са цените на чадър, шезлонг и т.н. Също така плажът на Диневи, Ла Плая как е, става ли за по-обикновени хора  Laughing , дали ще се чувстваме приятно там или ходят някакви псевдо-баровци и прочие?
Благодаря предварително и хубаво лято на всички!!!  bouquet

Миналата година бяхме на Влас, ужасни баири... плажовете са хубави и не са пренаселени ( бяхме август там). Харесва ми Влас, но само за разходка вечер около Марина Диневи и по плажовете, другото е БАИРИ!  Laughing Laughing
Simple Smile)))))))) не звучи добре с тези баири Simple Smile))))))

Да, да аз съм наясно с тях, но мисля, че няма да са ни кой знае какъв проблем  Grinning А иначе има ли добри места за хранене, които да са с нормални цени? И като цяло май няма много неща за правене във Влас.. но тази година сме решили почивката ни наистина да е почивка в буквалния смисъл.
доколкото знам всичко е доста скъпо, само трябва да питаш имаше един магазин супермаркет за хранителни стоки и оттам да си пазарувате, естествено пак малко по -скъпо, но си е вариант

# 368
Еми баири са си и то сериозни. И плажната ивица е тясна и на много насипвана изкуствено. Вярно е, че има хубави комплекси, но до там!  Скоро синът ми беше на IT конференция в Райска градина и ми показа на заснето от него клипче как с багери, фадроми и т.н. тепърва правят нещо като плажче, че зимата морето го е изяло. Иначе басейни безброй и стълби безброй. Хубаво не не достатъчно поне за мен.

# 369
  • BG
Цитат на: MariaNova
Не прави тази грешка да почиваш на море във Варна. Аз от много години не смея да отида на плаж тук, мръсотията плува във водата, не само на централния, но и на 2 и 3-та буна си е същото. Преди години беше значително по-чисто, но това време отдавна мина. Намират се смелчаци които все пак ходят на плаж във Варна, но аз определено не бих, виждала съм какви ли не неща да плуват във водата покрай брега, да не ти развалям нагласата, но и ла*на, превръзки и какво ли не още, даже и презервативи  ooooh!
Около Варна не остана чисто място, преди долу-горе ставаше на Аспарухово, че е по-далеко от центъра, но и там се застрои и стана пренаселено, а всичко се излива сещаш се къде.
А за Константин и Елена какво ще кажеш, по-чиста ли е водата? Аз много го харесвам този курорт и мисля пак там да бъдем.

# 370
Благодаря момичета!
 За супермаркета мисля поне него да спестя, все пак нощувките ми излязоха почти без пари, така че от друго няма да се лишавам. Ако пък е нещо безбожно скъпо ще ходим до Несебър - ето го къде е. Simple Smile Но все си мисля, че около 50-60лв. за вечеря за двама ни в някое приятно заведение ще се намери. С плажовете същото - поне хотелът ни е точно до автобусната спирка, а рейсчета за Сл, бряг и Несебър има на 20 мин.
Спряхме се на Влас май заради супер изгодната оферта за нощувки. Дано поне времето е хубаво.  Peace Praynig

# 371
Ние взехме ,че запазихме.Тази година ще сме в къща за гости в Царево.Никога не сме били там.Взехме си стая суит.Търсиме отзиви и избрахме една от тези с най високи оценки.Дано да ни хареса.От 2 юли запазихме.Искаме да отидем по раничко а и ще ходим и на планина август месец Simple Smile

# 372
  • Варна
А за Константин и Елена какво ще кажеш, по-чиста ли е водата? Аз много го харесвам този курорт и мисля пак там да бъдем.
Зависи с какво се сравнява, спрямо централния плаж във Варна е по-чиста, но не очаквай чудеса. Плажът там не е много добър откъм пясък, имай го едно наум.

# 373
Зависи с какво се сравнява, спрямо централния плаж във Варна е по-чиста, но не очаквай чудеса. Плажът там не е много добър откъм пясък, имай го едно наум.

На "Слънчев ден" плажа е перфектен !!

# 374
  • София
Искам да попитам какви са допълнителните легла в апартамента? На снимките в сайтовете се вижда диван в хола и кресло в спалнята, те разтягат ли се? Ние сме с 2 деца/на 10г. и на 15г./ и малко ме притеснява спането, че голямото дете е вече 180 см.  Grinning

Едната стая е със спалня, а другата е с разтегаем диван. Моите деца са на 8 и почти 3 и спахме по двама на легло - едната с мен, другата -  с таткото. Случвало се е и двете да са при единия и пак не е тясно. Т.е. достатъчно широки са. И като за диван си беше удобен.
Благодаря, ние сме чак от 28.08. така, че дотогава за храната нищо не се знае, в края на сезона никога не е толкова хубава, но не ми е чак такъв проблем.
Това с храната в края на сезона тенденция за всички хотели ли е? Ние сме от 27.08 на ОИ в Казабланка - Обзор и се притеснявам, понеже сме с деца, дали няма да ядем евтини боклуци. За мен не е проблем, но за децата е важно да е хубава храната.

Общи условия

Активация на акаунт