На море в България 2017г. - 2

• 119 581
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, някой има ли отзиви за Тринити Къмпинг Царево?
Гледах оферти и цената е доста ниска за закуска, обяд и вечеря. Не сме ходили на Царево и затова питам. И аз като kisssa търся място на база ол инклузив и сме със бебче,което септември ще е на 1 година. Та за Тринити къмп дали става за почивка?
Отговарям и на двете ви.На първа страница на темата можете да погледнете списъкът с харесвани хотели от форумки. Почти всички са на база ОИ.  Относно къмпинг Тринити на Царево нямам лични впечатления. Само искам да отбележа, че същият се намира до плаж Нестинарка, който в последните години не е особено чист и е с камъни, и че храненето не е на база ОИ, а на FB. Разликата е, че нямате включени напитки, анимация, собствен плаж с чадъри и шезлонги, както при повечето хотели на база ОИ.

# 121
Здравейте, някой има ли отзиви за Тринити Къмпинг Царево?
Гледах оферти и цената е доста ниска за закуска, обяд и вечеря. Не сме ходили на Царево и затова питам. И аз като kisssa търся място на база ол инклузив и сме със бебче,което септември ще е на 1 година. Та за Тринити къмп дали става за почивка?
Отговарям и на двете ви.На първа страница на темата можете да погледнете списъкът с харесвани хотели от форумки. Почти всички са на база ОИ.  Относно къмпинг Тринити на Царево нямам лични впечатления. Само искам да отбележа, че същият се намира до плаж Нестинарка, който в последните години не е особено чист и е с камъни, и че храненето не е на база ОИ, а на FB. Разликата е, че нямате включени напитки, анимация, собствен плаж с чадъри и шезлонги, както при повечето хотели на база ОИ.

Благодаря за бързият отговор.

# 122
  • София
Здравейте някой да е ходил в Блек Сий стар Черноморец.

# 123
Здравейте! Някой летувал ли е в с. Атия? Чета чудни мнения за плажа, но за самото селище - нула! Трябва ми нещо в близост до Бургас и това ме привлече, има един апартамент, който изглежда съвсем приличен и мисля да рискувам. В крайна сметка предиобед ще сме на плажа, следобед в Бургас в морската, но все пак много ми се щеше някой нещо да сподели за мястото.
Иначе края на август сме резервирали в Бела Виста - Синеморец, с ол инклузив.
По - миналата година бяхме в Жерави - Приморско, мога да го хваля три дни - всичко беше на много добро ниво, спокойно, персоналът много внимателен до последната камериерка, храната беше винаги свежа и разнообразна.
Миналата година поради липса на места в Жерави отидохме в тризвездният хотел на същата фирма - Белведере, Приморско. На закуска и вечеря. Ползват същия плаж. Условията са повече от добри, единствен недостатък, че имат само двойни стаи, които са малки и ако сте с две деца е теснинка.

# 124
Здравейте, питах в темата за Слънчев Бряг, но не знам дали е активна защото е от 2016.

Моля за впечатления за Helena Resort на Слънчев Бряг. Всякакви впечатления ще са полезни, включително колко е лесно да се стигне до там от аерогарата на Бургас до комплекса, какво е обслужването, басейни, както и колко е лесно да се стига до ресторанти или други места извън самия курорт.

Питам за двойка възрастни хора, които няма да имат кола с тях, а ще разчитат на таксита. Искат, общо взето, почивка с удобства и без притеснения за транспорт.

# 125
  • София
Здравейте. Тази година сме решили да почиваме и ние на all inclusive, след като миналата година бяхме на квартира с 2 деца и основната ни работа беше какво да ядат децата, тази година искам да мисля за други неща, а не в кой ресторант да ходим, дали има места и какво да се яде. След четене в темата и сравняване на цена/качество, избрахме 2 хотела - Казабланка в Обзор и Серенити бей в Царево. Искаме да ходим след 25 август, когато ще е по-спокойно. Опитах през Съни турс да резервирам, но казва, че няма места. През сайта на Казабланка запазих един апартамент, но след това прочетох много лоши отзиви за морето и плажа - първо, че е малко далече и второ, че морето било все бурно и дълбоко още с влизането (ако изобщо уцелим различен от червен флаг) и дърпало навътре. За мен е важно да е спокойно, защото малкото дете е на 3 и не искам да треперя дали няма да го завлекат вълните. Затова пратих запитване и за Серенити бей в Царево. В Царево имало камъни и водорасли, но сякаш това по-малко ме притеснява. Някой има ли впечатления от тези 2 места, по-скоро ме интересува плажът и морето? На второ място как е храната? Стаите как са? В Серенити бей видях, че апартаментите са големи с 2 отделни стаи, но в Казабланка не ми стана ясно. Благодаря предварително.

# 126
  • Сф
Зачеркни Обзор.Морето влече и е дълбоко.Виж Китен например, Созопол- Блу ориндж, Влас , Сл.бряг дори, но не и Обзор😁

# 127
  • София
Зачеркни Обзор.Морето влече и е дълбоко.Виж Китен например, Созопол- Блу ориндж, Влас , Сл.бряг дори, но не и Обзор😁
Да и аз натам клоня. Sad  Ако в Царево няма места съм набелзала Бела виста в Синеморец или Оазис дел маре в Лозенец. Малко сме с ограничен бюджет и гледаме да е до 220 лв на ден. Ще погледна и тези, които казваш.

# 128
fatalina, благодаря ти за това мнение, аз изчетох първите страници от темата и реших, че едва ли някой ще е писал за това място, за което изрових интернет и никаква информация не откривам. В крайна сметка явно има причина за това информационно затъмнение и за това, че на такова стратегическо място селото не е развило туризъм. Иначе фактът, че плажа е непосещаем, имало горичка, "девствен" - за незапознатите като мен е привлекателен - хем дивичко и спокойно, хем близо до големи курорти.. Яд ме е, ма май ще разочаровам собственика, който очаква капаро утре.

# 129
  • София
lepelissima, видях, че си резервирала за Бела виста в Синеморец. През кой сайт? На мен отвсякъде ми казва, че няма места. Аз също искам за края на август - след 25-ти.

# 130
Здравейте. Тази година сме решили да почиваме и ние на all inclusive, след като миналата година бяхме на квартира с 2 деца и основната ни работа беше какво да ядат децата, тази година искам да мисля за други неща, а не в кой ресторант да ходим, дали има места и какво да се яде. След четене в темата и сравняване на цена/качество, избрахме 2 хотела - Казабланка в Обзор и Серенити бей в Царево. Искаме да ходим след 25 август, когато ще е по-спокойно. Опитах през Съни турс да резервирам, но казва, че няма места. През сайта на Казабланка запазих един апартамент, но след това прочетох много лоши отзиви за морето и плажа - първо, че е малко далече и второ, че морето било все бурно и дълбоко още с влизането (ако изобщо уцелим различен от червен флаг) и дърпало навътре. За мен е важно да е спокойно, защото малкото дете е на 3 и не искам да треперя дали няма да го завлекат вълните. Затова пратих запитване и за Серенити бей в Царево. В Царево имало камъни и водорасли, но сякаш това по-малко ме притеснява. Някой има ли впечатления от тези 2 места, по-скоро ме интересува плажът и морето? На второ място как е храната? Стаите как са? В Серенити бей видях, че апартаментите са големи с 2 отделни стаи, но в Казабланка не ми стана ясно. Благодаря предварително.
Плажа на Серенити също не е хубав. 2015 г имаше много камъни , водорасли и веднага става много дълбоко. Хотела е страхотен, храната също е добра, анимацията също , но аз не бих отишла втори път  там заради плажа. Созопол- Блу Ориндж - плажа е чуден. Плитко , мек, ситен пясък

# 131
  • В.Търново
Момичета, в края на май е нормално да няма места никъде.За Серенити е писано много, много.Имаше и отделна тем за него.Но едва ли ще има места.За ранните резервации се запазва декември,януари, по-рядо февруари.Вижте в търсачката мнения за Серенити.

# 132
  • София
На мен просто онзи ден ми хрумна тази идея, до последно мислех, че ще ходим където и миналата година. Все се надявам да има някакви места, някъде в някой приличен хотел. Все пак има 3м до тогава.

# 133
На мен просто онзи ден ми хрумна тази идея, до последно мислех, че ще ходим където и миналата година. Все се надявам да има някакви места, някъде в някой приличен хотел. Все пак има 3м до тогава.
Ами за съжаление в много хотели вече няма места или са останали тук-там за по 2  - 3 нощувки. Периодът, в който искате да почивате в последните години доста бързо се запълва, т.к. стана много предпочитан от туристите. Причини: 1. Все още е топло, морската вода също. 2. Цените са по-ниски. 3. По-спокойно е. Ако имате възможност опитайте с резервация за друг период. Аз съм почитател на Казабланка /особено оринетиран към деца - две деца до 12 г. се настаняват безплатно, детски басейн, добра анимация, превъзходна храна/ и не бих отказала резервацията. Да, морето е дълбоко още в самото начало, но така или иначе 3 год. дете не влиза само в морето нали?! Има отделна тема за Казабланка. Плажът е на 150 м. с включени чадър и шезлонги, с включен безплатен паркинг/на повечето места вече се заплаща мин. 10 лв. на ден/. Както писах и по-назад в темата, вижте на стр. 1 на темата, хотелите с добри отзиви от форумки. В случай, че изберете нещо, то имайте предвид, че до 31.05.17 г. можете да се възползвате от отстъпка от цената за ранни записвания.

# 134
  • София
Ами за съжаление в много хотели вече няма места или са останали тук-там за по 2  - 3 нощувки. Периодът, в който искате да почивате в последните години доста бързо се запълва, т.к. стана много предпочитан от туристите. Причини: 1. Все още е топло, морската вода също. 2. Цените са по-ниски. 3. По-спокойно е. Ако имате възможност опитайте с резервация за друг период. Аз съм почитател на Казабланка /особено оринетиран към деца - две деца до 12 г. се настаняват безплатно, детски басейн, добра анимация, превъзходна храна/ и не бих отказала резервацията. Да, морето е дълбоко още в самото начало, но така или иначе 3 год. дете не влиза само в морето нали?! Има отделна тема за Казабланка. Плажът е на 150 м. с включени чадър и шезлонги, с включен безплатен паркинг/на повечето места вече се заплаща мин. 10 лв. на ден/. Както писах и по-назад в темата, вижте на стр. 1 на темата, хотелите с добри отзиви от форумки. В случай, че изберете нещо, то имайте предвид, че до 31.05.17 г. можете да се възползвате от отстъпка от цената за ранни записвания.
Благодаря. Изчетох темата за Казабланка, също и за Серенити. След умуване цяла сутрин и аз реших да не отказвам резервацията в Казабланка, стига да  потвърдят, защото още не са. Ако се отвори парашут за Серенити ще помисля. Изчетох и тази тема + старата за 2016. Всички хотели съм проверила, просто си избрах тези. То не може всички "Убавини" на 1 място. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт