На море в България 2017г. - 2

• 120 147
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
  • София
За Серенити отпада. Потвърдиха от Казабланка и май ще сме там. Още се чудя за Лозенец - Оазис дел мар. Четох обаче лоши отзиви за хотела в последните 1-2 години.

# 136
За Серенити отпада. Потвърдиха от Казабланка и май ще сме там. Още се чудя за Лозенец - Оазис дел мар. Четох обаче лоши отзиви за хотела в последните 1-2 години.
миналата година бяхме в оазиса, не бих повторила  Peace
тази година сме в цезар палас, ако и там не ми хареса, това ще е последната ол инклузив почивка

# 137
  • София
тази година сме в цезар палас, ако и там не ми хареса, това ще е последната ол инклузив почивка
Е значи няма да проверявам. Поне за Казабланка не са толкова зле отзивите.

# 138
  • София
Аз съм била и в Казабланка, и в Оазис дел маре.
По мое мнение Казабланка е по-добрият избор по ред причини, които
подробно съм описвала назад в темите.
С уточнението, че ние харесваме плажа на Обзор по принцип.

# 139
  • София
Аз съм била и в Казабланка, и в Оазис дел маре.
По мое мнение Казабланка е по-добрият избор по ред причини, които
подробно съм описвала назад в темите.
С уточнението, че ние харесваме плажа на Обзор по принцип.
Аз единствено и само заради децата се притеснявам дали в морето ще става за къпане, на мен не ми пречи. Миналата година бяхме на централния плаж в Черноморец. Водата - чай, вълни няма, но на мен ми се вижда мръсно там. Иначе е като езеро, плитко, става за бебета даже.
Мисля, че ти четох отзивите, аз прехвърлих доста теми преди да направя избор. Wink

# 140
or=The Invisible link=topic=974617.msg35043333#msg35043333 date=1495453795]
[/quote]
Здравейте,няма да съжалявате ,че сте избрали Цезар Палас!Ние бяхме миналата година там в края на юни и тази година отново резервирах за него.

# 141
Здравейте,няма да съжалявате ,че сте избрали Цезар Палас!Ние бяхме миналата година там в края на юни и тази година отново резервирах за него.
А  дано  Grinning

# 142
lepelissima, видях, че си резервирала за Бела виста в Синеморец. През кой сайт? На мен отвсякъде ми казва, че няма места. Аз също искам за края на август - след 25-ти.

През Съни турс резервирахме, но още февруари. Свястните хотели в Бг се броят на пръсти и свършват бързо местата, нормално е да няма вече. Дано излезе нещо за вас!

# 143
lepelissima, видях, че си резервирала за Бела виста в Синеморец. През кой сайт? На мен отвсякъде ми казва, че няма места. Аз също искам за края на август - след 25-ти.

През Съни турс резервирахме, но още февруари. Свястните хотели в Бг се броят на пръсти и свършват бързо местата, нормално е да няма вече. Дано излезе нещо за вас!

И аз през Съни турс резевирвах Белла виста , но беше още в края на декември . За втора година ще сме там от 26 август . Плажът е страхотен за деца , плитко , чисто , спокойно море , има доста свободна зона . Дано и тази година е така

# 144
И аз през Съни турс резевирвах Белла виста , но беше още в края на декември . За втора година ще сме там от 26 август . Плажът е страхотен за деца , плитко , чисто , спокойно море , има доста свободна зона . Дано и тази година е така
Каква е цената за топ сезон с ранни  newsm78

# 145
Каква е цената за топ сезон с ранни  newsm78
Ами зависи с какъв % отстъпка са стартирали. Много хотели при резервация през ноември и декември, някои и през януари стартират с 30 или 25 % отстъпка. При сегашната им цена 118 лв. на ден на възрастен на база ОИ /поне в Съни Турс е такава/ с 25 % отстъпка цената за топ сезон  11.07 до  07.08.  би била 88.50 лв. на ден на човек на база ОИ, съответно с 20% отстъпка -  94,40лв. От 22.08 вече се води среден сезон и цената е по-ниска.
В Съни Турс всичко е резервирано от 23.06 натам, вкл. до 22.09. Има свободни места само за месец юни и то 23-ти и тук-там по 3 нощувки в другите месеци.

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 14:07 от fatalina

# 146
Ами зависи с какъв % отстъпка са стартирали...
Благодаря  bouquetПросто исках да видя дали ми е в ценовия диапазон за догодина евентуално

# 147
Ами зависи с какъв % отстъпка са стартирали...
Благодаря  bouquetПросто исках да видя дали ми е в ценовия диапазон за догодина евентуално

Да , както е казала Фаталина вече не се води силен сезон след 22 август  . Тази година с ранни записвания и отстъпка за клиент на Съни турс- 770 лв за двама възрастни и дете на 3 години половина за 5 нощувки .Миналата май беше 710 лв пак за същия период и пак със същите отстъпки ( от 26 авгусТ)

# 148
Някой с отзиви за Мирамар в Обзор?
Ще почиваме двама възрастни с деца на 5 и 1 !

# 149
  • София

Ние резервирахме в Казабланка в Обзор. Само морето ме притеснява, затова се ослушвам и не съм го платила още. Като ви чета, пак голям късмет сме извадили, че сме се добрали и до там! Никъде нищо няма вече, аз проверявам непрекъснато.

Общи условия

Активация на акаунт