На море в България 2017г. - 2

• 119 555
  • 712
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря!
В Лагуна Бийч даже има ваучери, но пак трябва да се ходи с кола до Созопол за разходка.
Хелиос - имам спомен, че плажа пред него не беше добре. Може и да греша. Иначе става, да. През агенция ли резервирате за там? Не намерих сайт на хотела.
През агенция www.visit.bg/  Аз лично не почивам там, а в Казабланка, който е зад РИУ. Синът ми /30 годишен/ посети РИУ  през 2015 г. и беше доволен. Морето пред хотела не е плитко.

# 181
  • There I was on a July morning
Здравейте!
Искам да попитам дали ви хрумва нещо друго подходящо за море с бебе. Идеята ми е да бъде на първа линия и да има къде да се разхождаме с количката. Ще ходим в началото на юни, за да избегнем силния сезон и затова си позволявам да  оглеждам по-скъпи места.
Спряла съм се на Ривиера бийч. Само, че четох лоши отзиви за храната.
В Албена няма места в хотелите на първа линия.
Мирамар, Съни Касъл в Кранево, Сол луна бей, Блу Ориндж - нямат място за разходка с количка, т.е. трябва с кола.
Нещо друго пропускам ли?
к.к. Дюни - Марина бийч и Марина палас са на самия плаж, Белвил също е хубав, но е малко по-отдалечен. На Ривиера виж и хотел Нимфа - тази година е напълно реновиран. Но разходките ще се свеждат в рамките на комплексите, за по-далечни пътешествия трябва пак с кола.

# 182
  • България
Изпратих запитване и за Дюни през сайта им, но нямам отговор вече втори ден.
В Нимфа няма места.
Някой има ли впечатления от Ривиера бийч?

# 183
Е пусни си през тур оператор.За Дюни ,мисля Калисто бяха добри или Съни турс Hug

# 184
Изпратих запитване и за Дюни през сайта им, но нямам отговор вече втори ден.
В Нимфа няма места.
Някой има ли впечатления от Ривиера бийч?
Мои близки вече две години подред почиват в Ревиера бийч и са много доволни. Преди това ходеха на Мирамар в Обзор. В Мирамар им харесват повече храната и апартаментите, а в Ревиера бийч  парка, басейните с минерална вода, спокойствието и близостта на Златни пясъци за вечерни разходки.
По-добре се оринтирайте навреме, че може да не намерите места и там.

# 185
  • There I was on a July morning
Сега цъкнах в сайта на Съни турс и видях, че има свободни места в някои хотели на Дюни и на Албена /първа линия/ за някои периоди на юни. Зависи за колко дни и кой период визира потребителката. Друг е въпросът дали в началото на юни на Албена няма да е твърде хладно. Thinking

# 186
Сега цъкнах в сайта на Съни турс и видях, че има свободни места в някои хотели на Дюни и на Албена /първа линия/ за някои периоди на юни. Зависи за колко дни и кой период визира потребителката. Друг е въпросът дали в началото на юни на Албена няма да е твърде хладно. Thinking
Със сигурност морската вода в сравнение с Дюни ще е по-студена, както на Албена, така и на Ривиера и Обзор.

# 187
Някой знае ли дали в студиата на вила St. Anna в Созопол има кухня?
Още от преди години външно ми беше харесало хотелчето. Но когато се обадих за запазване в търсения от мен период имаше само студия. Запазих студио, но се замислям, че всъщност не знам какво е това - по-голямо от стая, но по-малко от апартамент ли?
Изобщо някакви отзиви от това хотелче? Казаха ми, че в цената влизал паркинг, Интернет разбира се и кафе по колкото пъти на ден искаш. Харесва ми, че е малко по-встрани от голямата лудница на централния плаж в Созопол. Май има повече руснаци там.
Ще съм благодарна за някакви лични впечатления.

# 188
Някой знае ли дали в студиата на вила St. Anna в Созопол има кухня?
Още от преди години външно ми беше харесало хотелчето. Но когато се обадих за запазване в търсения от мен период имаше само студия. Запазих студио, но се замислям, че всъщност не знам какво е това - по-голямо от стая, но по-малко от апартамент ли?
Изобщо някакви отзиви от това хотелче? Казаха ми, че в цената влизал паркинг, Интернет разбира се и кафе по колкото пъти на ден искаш. Харесва ми, че е малко по-встрани от голямата лудница на централния плаж в Созопол. Май има повече руснаци там.
Ще съм благодарна за някакви лични впечатления.
От показаната карта се вижда, че вила Св. Ана се намира над края на плаж Хармани, а не на централният плаж, което според мен е по-добре. Аз центр. плаж не го харесвам. Трябва обаче да имате  предвид, че мястото е далеч от старата часх на Созпол. Районът е леко на баир. Хубаво е, че ще имате вкл. паркинг, защото паркирането в Созопол е кошмарно. И, да студио значи една по-голяма стая за 2+1 или 2+2 места за нощувка с кухненски бокс. Обичайно една спалня и един разтегателен диван. Добре е обаче, все пак да попитате собствениците какво точно ви предоставят, т.к. няма описание и снимки на помещенията.Няма и цени?!

# 189
  • България
Здравейте!
Спряхме се на Обзор - Мирамар или Риу Хелиос бийч. Офертите са еднакви като цена. Но в Хелиос от този сезон нямат безплатни чадър и шезлонг на плажа. Знаете ли колко ще струват на плажа пред хотела?
Няма пълно щастие Wink На едното място ще плащам на плажа, на другото ще ходим с кола до центъра.

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 21:13 от тортичка

# 190
Здравейте!
Спряхме се на Обзор - Мирамар или Руи Хелиос бийч. Офертите са еднакви като цена. Но в Хелиос от този сезон нямат безплатни чадър и шезлонг на плажа. Знаете ли колко ще струват на плажа пред хотела?
Няма пълно щастие Wink На едното място ще плащам на плажа, на другото ще ходим с кола до центъра.
Съгласно инфорвацията на сайта на Министерство на туризма централния плаж на Обзор и този пред РИУ няма концесионер или наемател - респективно няма цена на чадър и шедлонг. На плаж Обзор - Юг цена 3 лв. за чадър и 3 за шезлонг. На плаж Мотела - Обзор бийч резорт - цена 6 лв. чад. и 6 лв. шезлонг www.tourism.government.bg/bg/beaches  Според новите оферти на Съни Турс от днес 01.06.2017 г. www.visit.bg/ цената за юни месец в Мирамар излиза по-ниска от тази на РИУ Хелиос Бей. При това Мирамар е на база UALL  с включен бебешки бюфет/нали Вие бяхте с бебе/ с вкл. чад. и шезл., а РИУ на база само  ALL без чад. и шезлонги.

# 191
Момичета, а в Обзор цените по заведенията и магазините как са?  Rolling Eyes

# 192
Здравейте

Някой бил ли е в хотел Елмар в Китен? Каква са впечатленията ви?

И Мирамар, Каваци? Не знам дали изобщо може да се прави сравнение между двата, но все пак кое бихте препоръчали?

Ние ще сме с бебе на 1г.

# 193
  • България
Много благодаря на всички за коментарите!  Hug
В Мирамар решихме да сме. Цената за нашия период е еднаква с Хелиос бей, но както каза и fatalina - ултра ол инклузив+безплатни чадър и шезлонг на плажа, са в полза на Мирамар.

# 194
Нещо за Поморие да ми препоръчате? Предпочитам апартамент, но може и добър хотел ако имате отзиви. За края на август става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт