На море в България 2017г. - 2

• 119 482
  • 712
  •   1
Отговори
# 270
Горещ привърженик на ОИ съм, качественият такъв Wink, но детето е вече на 13 и излиза прекалено скъпо за 3 възрастни в хотелите, които харесвам. Тази година отиваме на квартира в Созопол, ще се припомним младите години Mr. Green.
има ли в българия хотели ОИ ,  безплатен за деца над 12г
че догодина и ние минаваме границата
в турция и до 14-15 г има  newsm78
Серенити в Царево също е с деца до 14 години.

# 271
Аз мисля, че само с нощувка излиза по-скъпо.Хабят се нерви по заведенията да чакаш да ти вземат поръчката, да чакаш за свободни маси...Няма шанс, че това, което си поръчала ще ти хареса.Ние сме привърженици на ол инклузива.Не ходим по скъпи хотели, защото все пак мисля, че това , което ще получиш срещу 2000лв  можеш да го получиш и срещу 1000лвСамо трябва да проучиш хубаво хотелите, които си набелязала, да проследиш отзивите и коментарите и да си направиш преценката.Но за ол инклузив мисля, че сте закъснели.Едва ли на читавите хотели вече има места за желани дати.
[/q

Мерси.Бихте ли споделили вие къде отсядате

# 272
  • В.Търново
Тази година имаме резервация за хотел Ариана Китен.Почивали сме два пъти в Серенити.В Блу Ориндж през 2012г., но тогава цените бяха други на хотела и т.н.

# 273
Аз все пак ще кажа че резервирах някакъв Нева в Китен. Много евтин, но се надявам да не е много зле Crazy Луда станах. Догодина по рано.

# 274
В друга тема много похвалиха Феникс в Китен.

# 275
  • у дома
Аз все пак ще кажа че резервирах някакъв Нева в Китен. Много евтин, но се надявам да не е много зле Crazy Луда станах. Догодина по рано.

От къде го резервира? В него има най-вече почиващи руски групи-не сме влизали,но сме минавали покрой него,има басейн,не е далеч от плажа,за др не знам...

# 276
През амигос травъл  Wink

# 277
Момичета, ако някой го интересува  ще ви информирам за следното: Току що в сайта Всичките оферти видях оферта за Серенити бей. Можете да я откриете в секция Туризъм. В Търсене пишете Серенити бей и ще видите офертата, която е за период през цялото лято. Не зная колко е истинска, при положение, че уж всичко беше резервирано!

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 06:47 от fatalina

# 278
  • в града на вечния купон
Гледах някакв нов в Черноморец,  там беше безплатно за деца до 14години.

Аз в крайна сметка зарязах Интерхотела, Рилена в Китен, както и някакъв Лост Сити в Черноморец който също харесах.  Joy Изобщо тая година голяма драма. Спрях се на някакъв друг в Китен и даже не искам да чета отзиви  Mr. Green
Лост Сити в Черноморец е ок.
Личен опит, миналата година.
тази също  живот и здраве.
Е, ха сега на кого да вярваме. Друга форумка преди беше писала "в този хотел в никакъв случай" и че е много лош. Вие пък сте доволна?!!  Напишете повече какво Ви хареса и какво не, за да може всеки да прецени.
всеки си има критерий и мнение.
н амен лично ми харесва персоналното отношение към всеки гост от страна на собственика, храната, която ти се приготвя на секундата, хотелът е на плажа, чисти се.
Питай конкретно.

# 279
имам питане за комплексите на каваци: грийн лайф, парадайс дюн, фърст лайн-може и други да има
това един комплекс ли е , има ли значение в кой от тях се отсяда и изобщо ако някой е ходил някакви мнения

# 280
имам питане за комплексите на каваци: грийн лайф, парадайс дюн, фърст лайн-може и други да има
това един комплекс ли е , има ли значение в кой от тях се отсяда и изобщо ако някой е ходил някакви мнения
Всички те са комплекси на Гриин лайф резорт.Ние сме били в Парадайс гардън и съм много доволна, но бяхме в частен апартамент, а не чрез визит.Има тема за комплекса и можеш да погледнеш Simple Smile

# 281
Всички те са комплекси на Гриин лайф резорт.Ние сме били в Парадайс гардън и съм много доволна, но бяхме в частен апартамент, а не чрез визит.Има тема за комплекса и можеш да погледнеш Simple Smile
да и аз търся нещо през собственик, че е по-евтино
но всичко е заето  ooooh!

# 282
  • Страната на чудесата
Горещ привърженик на ОИ съм, качественият такъв Wink, но детето е вече на 13 и излиза прекалено скъпо за 3 възрастни в хотелите, които харесвам. Тази година отиваме на квартира в Созопол, ще се припомним младите години Mr. Green.

И ние сме така, но успяхме тази година да резервираме раннинте записвания в Цезар палас-Св.Влас, апартамент за 2 възрастни, дете на 1и половина и на 4 и половина-общо 7 нощувки, 1400лв.
За проклетия и двамата изпаднаха в една година от повечето намаления за деца-до 12г.и до 4г. Joy

# 283
Не следя темата, но сме били няколко пъти в Маджестик в Сл. бряг. Лично аз не харесвам курорта, но хотелът си заслужава, особено за семейства с деца. ОИ.

# 284
Благодаря на всички за помощта.Резервирах в Ариана - Китен.Резерввацията я направих направо в хотела -8 нощувки 2 възрастни,2 деца за 1270 лв,а чрез Букинг ми излизаше 1476 лв - там анулирах резервацията.Забравих да напиша - фамилна стая лукс.

Общи условия

Активация на акаунт