На море в България 2017г. - 2

• 119 606
  • 712
  •   1
Отговори
# 390
Намерих! Grinning
Има две влакчета- едното до Перла, другото до Китен, тръгват пред хотел "Тишина" и диагонално пред заведенията отсреща, спирката не е обозначена по никакъв начин. Цената вече е коментирана 3лв възрастен, 2 лв деца. Разписание - НЯМА! На всеки час, като тръгват в и половина. Бях търсила информация- на всеки час, това вярно, но се изтъпанихме на кръглия час- оказа се, че трябва да чакаме мин.30 мин за до и половина в жегата. В

# 391
За плажа на Св.Константин и Елена имам добри впечатления.
7поредни години ходим там и си е ок. Юли месец водата е чудесна, август става по-мръсно морето.

Тази година ми се иска да разнообразим, но нямам идея къде.
Гледам оферти и както и да го смятам, с 2деца под 12г. никъде не излиза под 1000лв.

# 392
Точно плажът на Константин и Елена не ми харесва на мен. Иначе си е добър спокоен курорт, озеленен и т.н., обаче плажът е тесен и на места липсва направо.

# 393
има ли някой завърнал се от цезар палас или района
останах с впечатление че доста хора имат резервации за там
или аз съм първа от 22 юли  newsm78

# 394
  • Страната на чудесата
Ние заминаваме за Цезар палас за Джулая другия Петък

# 395
  • Страната на чудесата
...
Гледам оферти и както и да го смятам, с 2деца под 12г. никъде не излиза под 1000лв.

Ние резервирахме есенното си море Февруари месец и за вилно селище Жасмит в Китен на ОИ, 6 нощувки за апартамент, 2 възрастни, дете на 13 и на 4 излезе 715 лв.общо

# 396
Каквото и да гледах в Китен, стаите са ужасно малки. Сега ще погледна този комплекс.
При ранни записвания може и да е имало такива цени, в момента няма. А и отпуската ми е края на август, който се явява с едни от най-високите цени.

# 397
...

Ние резервирахме есенното си море Февруари месец и за вилно селище Жасмит в Китен на ОИ, 6 нощувки за апартамент, 2 възрастни, дете на 13 и на 4 излезе 715 лв.общо
Там е хубаво ... с изключение на чершафите ... от някаква материя са, която боцка.

# 398
  • Страната на чудесата
Ясно, ще се носят чаршафи тогава. Пак си струва, за тези пари.

# 399
Ние заминаваме за Цезар палас за Джулая другия Петък
чакам отзиви
как е плажа е най -вече
но всичко ме интересува-храна, чистота и т.н.
Весело прекарване  grinning039

# 400
ra2 много много ти благодаря  Hug Със сигурност ще тестваме графика, че трябва да се види тоз прехвален плаж...   Grinning

# 401
Можете ли да ми препоръчате тих и спокоен хотел с басейн, за почивка 1-2 дни с приятеля ми по черноморието?

# 402
Един малко страничен въпрос.
Тези, които ще ходите с децата на почивка, давате ли им предварително някакви пробиотици, пък и вие самите пиете ли нещо?

# 403
Тези, които ще ходите с децата на почивка, давате ли им предварително някакви пробиотици, пък и вие самите пиете ли нещо?

Никога нищо не съм давала.
Но пием само минерална вода и съм предупредила вода от морето също да не се гълта.

# 404
започвам да давам няколко дни преди да заминем до края на почивката, това в последните години
честно казано не знам дали има някакъв ефект, по-скоро за собствено успокоение

Общи условия

Активация на акаунт