"София - Ден и Нощ" - 22

• 102 557
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Viena
Шефката на Ясен  #Crazy #Crazy #Crazy

# 46
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet
Много ме дразни пприятелката на Митко. Така и не й запомних името. Вижда ми се груба....и тоя глас..... Mr. Green

# 47
  • Gotham City
Михаела ми е толкова проста и куха, че нямам думи.
Като отиде милия Данювец да говори с него, тя вместо да му прости голямата грешка, че е започнал работа (голям грях в тоя сериал) тя щяла да мисли, пиклооооо, ти му се сърдиш, че е започнал работа, а ти му изневери, ма, патко!
Така се надявах Аска да каже, че заминава  Cry

Агличището ми е абсолютно необяснимо за какво я вкараха в сериала...да раздели и без това вече неучастващата Теодора и Найден, който виждаме 1 път месечно, все едно на някой му пукаше за тях, да го бяха пратили да живее при Теда.
Тя пък на фона на новите пикли, направо умничка ми се вижда и ми липсва  Whistling

Тъй като знам, че ни четат искам да дам едно предложение: наемете поне още 2 сценаристи, не казвам да си уволните сегашните, ама вкарайте някой, който да донесе нови идеи, да освежи нещата...всичко е едно и също. Никола за 2-ри път се мъчи книга да пише. Всички си го слагат с който им падне и се разделят с половинките си. Дайте нещо ново

# 48
Вкараха само проскубани кокошки - Ася, Калина, Аглика, Михаела.
Така се молех да замине Асето в Австралия, но уви.

И да бяха вкарали някой мъж, пфууу.

А Божидар и Марина са мн сладки.

# 49
Вкараха само проскубани кокошки - Ася, Калина, Аглика, Михаела.
Така се молех да замине Асето в Австралия, но уви.
Точно! Но не забравяй и Стефания, тя е предводителката на проскубаните кокошки. Даже и пошлите екстеншъни не помагат. Казват, че била "малкото коте" на Божинов. Колкото пъти я погледна, ми се дощява да попитам Божинката, струваше ли си заради тази да стане за смях.
П.П. А за Асето не е късно. Той Антончо още е тука. Докато не му видя гърба, не губя надежда  Praynig Тя и Рая уж се отказа да заминава, пък кво стана...  Laughing

# 50
Не искам да ви разочаровам, но по мои наблюдения, а и по ваши снимките са с два три месеца назад като гледам времето и дрехите им А децата ,които висят пред квартирата и публикуват снимки във фейса ,имат снимки с Ася, както и с всички останали които изредихте Така че ще я гледаме поне още няkолко месеца  Simple Smile

# 51
  • Gotham City
Сценаристките са добри в едно обаче - да губят рейтинг, като не се вслушват в зрителите си.  smile3501

# 52
Сценарият, че е мега затъпял - това е така. Че граничи с дебилизъм отдавна - и това е така.
Но сценаристите не ги бива да губят рейтинг, защото отрицателните коментари не са загуба на рейтинг.

# 53
  • Gotham City
Не става въпрос за негативни коментари, сума народ спря да го гледа. включително и хора от темата, седят тук, забавляват се на коментарите, но сериала не го гледат

# 54
Сериалът не се гледа,защото всичко е прекалено временно - Митко се раздели с Ана Мария и след 2 епизода вече беше хлътнал.София не задържа бебето,просто всичко уж се случва,но за няколко епизода.А и вече стават ужасно банални,на моменти имам чувството,че няма какво да стане вече. Grinning

# 55
  • Gotham City
Сериалът не се гледа,защото всичко е прекалено временно - Митко се раздели с Ана Мария и след 2 епизода вече беше хлътнал.София не задържа бебето,просто всичко уж се случва,но за няколко епизода.А и вече стават ужасно банални,на моменти имам чувството,че няма какво да стане вече. Grinning
Съгласна съм. А и преди Ана Мария Митака беше с ...Надето (?) пак два епизода...

# 56
Съгласна съм. А и преди Ана Мария Митака беше с ...Надето (?) пак два епизода...

Да,а уж толкова се обичаха.Само с Дани може би показаха,че някой страда по-дълго време след раздяла (Даже попрекалиха Grinning ). Аз го гледам,но според мен повечето хора забравят на моменти,че това не е това не е скъпа продукция като ''Откраднат живот'' примерно. Някак по-посредствено е.

# 57
  • Gotham City
Мен ме дразни и повтарянето на една и съща сюжетна линия отново и отново и отново....

# 58
# 59
  • София
Апартамента на Бранко ще се превърне в кокошарник. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт