"София - Ден и Нощ" - 22

• 101 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
На нищо случващоия се сценарий, 30 минути са ..... Нищо....

# 586
Гледам в промото-Зара на бара сама и си бърбори с Марио -дали пък там няма да стане нещо  между тях  luvbed

# 587
  • София
Няма да се учудя, макар, че те нали имаха нещо още в началото като се появи Зара.

# 588
Но не са спали, а според мен сега е времето, в което вече ще спят заедно Simple Smile

# 589
Ще се сдобрят ли Зара и Юлиан в “София – Ден и Нощ”?

Любовни трепети и надежди обхващат героините в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA, след като осъзна, че Юлиан е мъжът, на когото държи, Зара ще направи стъпки към тяхното сдобряване и ще се опита да изкупи грешките на миналото.  Как ще реагира обаче Юлиан и дали ще приеме нейните извинения?

Галя също е обхваната от любовни вълнения. Чаровната красавица постоянно мисли за Жоро и игнорира неговото лошо минало. Галя приема поканата на новия си ухажор да отидат заедно на опера, но как ще завърши вечерта и дали тя няма да бъде разочарована?

# 590
  • София
GrinДаваха Галя в апартамента на Бранко с 2 чаши и бутилка вино и Жоро как стои до вратата. Според мен няма да е никак разочерована от вечерта. Grinning

# 591
  • somewhere near the sea
Оффф, начииии
За Зара познах, че ще се опита да си върне Юлиян. Неслучайно не мога да го харесам това момиче.  Сама захвърли момчето, което държеше на нея, но сега като остана сама- "дай си ми го!"

Галините вълнения любовни.... ха-ха-ха Joy Един, че два, че три... Зададе ли се мъж на хоризонта и хоп!: Галка-свалка е влюбена. Тя иначе хич не е такава- само дето обича жестовете....ама ония, голеееемите жестове: като апартамент, екскурзия в Милано, златен часовник, друг апартамент... Ох и опера! bowuu Ама тя, операта де, идва, за да не си помисли някой нещо Naughty

# 592
Галя толкова ли не можа да почака Бранко, да карат малко връзка от разстояние!?
Иначе ме кефят с Италианеца, като красавицата и звяра са ми, някак романтично.

Марио май ще мине Зара? newsm78

# 593
Поне не можем да кажем,че образа на Галя е недомислица на сценария.Пълно е с меркантилни момичета...

# 594
Марио май ще мине Зара? newsm78
Естествено ooooh! като се замисля, отдавна не е минавал някоя (като изключим Джулия) Laughing

# 595
Зара #Crazy Shocked - от много пиене ли стана така? 

Галя, много зле #2gunfire

# 596
Зара #Crazy Shocked - от много пиене ли стана така? 

Галя, много зле #2gunfire

Вероятно. Алкохола разширява кръвоносните съдове и в комбинация със сауната. Абе пикла!  Стела не се хвърли да се самоубива, когато Зара беше с Юлиян.

# 597
Зара, ако по време на връзката си с Юлиян не беше търчала при Даню, щеше да е друго.Тя самата каза на Юлиян, че е опитала, но не може да забрави Даню.Сега с какви очи има претенции за нещо? Whistling

# 598
  • Gotham City
Много нагла и проста Зара. Първо пиене в бара, после ЧЕРВЕНО вино + сауна, гений.

И за какво???? Защото прецака Юлиян, а той не и тича по гъза след това, ми сори, девойче, света не се върти около теб.
Сега Стела ще иска да се раздели с Юлиян за да не нараняват Зарка сигурно.

Галя не виждам защо да е зле? Големи хора са, харесват се с този мъж. Нейния мъж  е в САЩ (там ли замина, че не помня?) за 1 година, не казвам, че това значи, че трябва да мине половин София, но пък много жени постъпват така. До последно очаквах да влезе Бранко между другото.

Шефката на Даню - гнус, гнус, гнус, гнус, гнус - щях да повърна

# 599
До последно очаквах да влезе Бранко между другото.

И аз  Joy Просто го виждах как нахълтва  Joy

Зара е писала в Инстаграма си, че по времето, в което са снимали сцената със сауната е загубила много близък човек. Стана ми гадно, представих си ситуацията, в която разбираш, че някой е починал и същевременно трябва да играеш...

Но образът й е идиотски, спор няма. А Юлиян й се извиняваше и оправдаваше в магазина сякаш той е виновен  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт