Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 83 481
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Петка, честити ти две чертички и ти желая жив и здрав финал на термин. Hug Изненадана съм, че пиклив показва, на кой ден ти отбеляза пиклив?

# 196
  • София
Петка, честити ти две чертички и ти желая жив и здрав финал на термин. Hug Изненадана съм, че пиклив показва, на кой ден ти отбеляза пиклив?
Благодаря ти  Hug
10-ти ден след трансфер на две 5 дневни ембриончета съм.
Аз имам една успешна бременнност, при която на 9-ти ден имах една идея по-бледа черта и две неуспешни, при които на 9-ти ден доста, доста бледи чертички. При биохимичната пък, шуърчек изобщо не отчете, ЧХГ беше 10.
Дано сега да стигна до финал.

# 197
Петка, без такива. Naughty Пожелавам ти да стигнеш до жив и здрав финал! Heart Eyes Mr. Green

# 198
  • София
Petkata, честита втора чертичка! Дано и кръвния е също толкова категоричен!
Ели, успех и на теб днес!

Аз все ви чета тези дни, но не стигам да пиша. Трансферът ми беше миналия вторник - на 2 май и ще чакам за кръвен тест до петък. Трансферираха ми две петдневни снежинки.

И аз като Rigina и lady_pv усещам ниско долу придърпване, понякога - тъпа, неопределена, слаба болка. По принцип МЦ ми минава без каквито и да е болки и други симптоми, та се надявам да е за добро. На няколко пъти ми се случва да ми се гади, но го отдавам на лекарствата.

Стискам палци на всички  Hug

# 199
Fleur rouge, успех  Hug
Моят трансфер беше на 3-ти, но на тридневни и чак другия понеделник ми е кръвния.

# 200
Момичета, аз бях до тук - 0,28. Естествено, че ще е така, как пък на нас ще ни се случи нещо хубаво  Cry

# 201
Ели, много съжалявам и разбирам напълно разочарованието и болката ти  Hug
Почини си, отърси се, поплачи си ако трябва и събери нови сили и кураж. Чудото рано или късно ще се случи, не губи вяра и надежда.

# 202
Ellie ,съжалявам много  Cry Всичко ще се подреди,не се настройвай негативно.Ще изгрее слънце и на нашата улица. Hug

# 203
  • София
Ellie, съжалявам... Не мога да си представя напълно какво ти е, но ти пожелавам хубавото да ви предстои и то съвсем скоро  Hug

# 204
  • София
Ели, съжалявам мила. Не се отчайвай. Почини си, събери си мислите, настрой се позитивно и действай отново. Вярвай, че следващият път ще бъде твоя. Много, много  Hug

# 205
Ели ,всяка една от нас разбира болката ти и лично аз не знам какво точно да ти кажа...Знам,обаче че всичко се случва с мисия и колкото и да ти е тежко сама знаеш,че ще продължиш напред ,защото да си майка е мисия / така казват / ,а ние ще се борим за нея!Нямам отговор на въпроса Защо?,който може би си задаваш ,но не спирай да вярваш!Бих искала да знам коя е точната реплика ,за да те накарам да се усмихнеш .... Heart

# 206
Здравейте, момичета! Рядко пиша, но не спирам да ви чета. Честито на всички с положителни тестчета, желая ви лека и безпроблемна бременност със здрави и красиви бебчета на термин!
За пези, на които им се налага да продължат битката искам да кажа да не спират да се борят и да мечтаят! Аз имам четири неуспешни опита и не съжалявам за нито един от тях, защото дочаках най-прекрасното дете! Не мога да си представя, че може да е боло друго! Та и вашите бебчета ви чакат, точно тези, които ще са Вашите! Дори да е с цената на много разочарования, накрая всичко си заслужава!

# 207
Здравейте, момичета! Рядко пиша, но не спирам да ви чета. Честито на всички с положителни тестчета, желая ви лека и безпроблемна бременност със здрави и красиви бебчета на термин!
За пези, на които им се налага да продължат битката искам да кажа да не спират да се борят и да мечтаят! Аз имам четири неуспешни опита и не съжалявам за нито един от тях, защото дочаках най-прекрасното дете! Не мога да си представя, че може да е боло друго! Та и вашите бебчета ви чакат, точно тези, които ще са Вашите! Дори да е с цената на много разочарования, накрая всичко си заслужава!

Нали!Точно такива мисли ме крепят в най-тежките дни!

# 208
Благодаря на всички за подкрепата. Обадих се в клиниката и записах час за коментар, спирам лекарствата. Чуствам се на дъното, ядосана съм ииии не знам. Поставям си за цел да отслабна и да спортувам.

# 209
Eли, съжалявам за неуспеха. Събирай сили. Плана който си направила е прекрасен - отслабването и спорта само ще са ти от полза. Стискам ти палци съвсем скоро да видиш заветните 2 чертички. Не се отказвай. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт