Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 84 061
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, да дам отчет и за ЧХГ - 198.8  Hug

# 211
Тихичко честито и да се топлите до термин  Hug
Ели, съжалявам  Tired Hug

# 212
Честито и от мен Petkata80. Hug

# 213
  • София
Олеее, Petkata80 Simple Smile Направо ме просълзи. Стискането на палци продължава - дано всичко е ок до термина, а и после също Wink
Как се чувстваш?

# 214
  • София
Олеее, Petkata80 Simple Smile Направо ме просълзи. Стискането на палци продължава - дано всичко е ок до термина, а и после също Wink
Как се чувстваш?
Оффф, някак хем очаквах, хем не мога да повярвам. От вчера много ми се гади и се бях настроила за положителен резултат, но много ме беше страх стойността да не е ниска. Сега пък ме е страх дали ще се удвои, после ще ме е страх за нещо друго и така.... луда работа  Laughing

# 215
Петка, честито - сигурна бях и да сте две в едно до термин. Heart Eyes Чудесен резултат за 10 ден.

# 216
  • София
Петка, честито - сигурна бях и да сте две в едно до термин. Heart Eyes Чудесен резултат за 10 ден.
Благодаря ти  Hug

# 217
Маги 1983,да нормално  е да подрани цикъла, нали си слагала утрогестан.
На мен също ми подрани с  около 4 дни, така, че не се притеснявай.

Fleur rouge, стискам здраво палци в петък да се похвалиш с три цифрено ЧХГ.  Peace

Petkata, честито, да си гушкаш до термин едно или две здрави и пухкави бебчета.  Hug

Ellie DD, съжалявам. Поплачи си, потъгувай и след някой месец пак ще си на старта, няма място за отказване.  Hug

# 218
Браво Petkata!Браво момиче,сега спи спокойно и пази малкото / малките юначета в теб Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 219
  • Burgas, Bulgaria
Ето ме и мен! Цял ден бягам по задачи, даже нямах възможност да си пъхна Утрогестана, та си го глътнах. Накрая приспах детето, заспах и аз, събудих се , вечеряхме и хоп - на фейса. Та да си кажа и аз резултата : ЧХГ  на 10-ти ден с две 5-дневни ембриончета - 312, а днес на 13-ти ден  -1409, доволна съм от резултата. Сега ще трябва да стискам кълки. Продължавам лекарствата и чакам да ме уведомат от клиниката кога ще се видим с моя доктор, че съм в списък за изчакване, ама ще чакам ,каква ми е работата . От тук нататък е само чакане от преглед до преглед. Надявам се, че този път всичко ще е наред.
Petkata80 , честито и от мен, успокой се, че от сега нататък почват притесненията, вярвай, че резултата ще е чудесен!
 Ellie DD, много съжалявам и ти съчувствам, както и на всички момичета, които нямат сила да пишат за отрицателния си резултат! Знам колко е тежко, но наистина е по-тежко, ако после го изгубиш. Млади сте, животът е пред вас, не се отказвайте, продължавайте да упорствате в името на дечицата, които ще имате.
  Успех желая на всички, които чакат! Дай Боже всички една по една, кой по рано, кой по-късно да се преместим в темата на Забременелите след инвитро и после в отчетните теми.

# 220
Честито Simple Smile

# 221
  • София
Честито и от мен на Петката и Систем Hugе Страхотни резултати bouquet
Ели, съжалявам, мила Sad Безкрайно добре разбирам как се чувстваш. Трябва да продължиш напред, просто няма друг начин, както и да се наоравят допълнителни изследвания.

# 222
  • София
System, честито! Това е страхотно! Желая ти всичко да е наред до термин Simple Smile

# 223
Систем, честито !  Hug
Да е лека и безпроблемна до термин !

# 224
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря момичета !!!

Общи условия

Активация на акаунт