Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 84 093
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте Simple Smile
Утре ми предстои ембриотрансфер и доколкото разбрах може да върнато 1-3 ембриончета .
Ние имам 5 като 3 са по- хубави така каза ембриоложката . аз лично искам да ми върнат 2 Simple Smile на вас колко ви върнаха ????
И друго ме тревожи - искат да замразят останалите а ние вече се разорихме - само за изследвания , прегледи , път и др сме дали 2000 лв ....  Sad
При вас случвало ли се е  ???

Явно си младичка още и затова така разсъждаваш Simple Smile Хората се молят поне едно ембри да се получи от стимулация, ти мислиш да си хвърляш. После ще съжаляваш, пари все ще намерите отнякъде Peace Пък и дори сега да стане, кеоот ти пожелавам, нали ще с евърнеше за второ.

# 241
Здравейте Simple Smile
Утре ми предстои ембриотрансфер и доколкото разбрах може да върнато 1-3 ембриончета .
Ние имам 5 като 3 са по- хубави така каза ембриоложката . аз лично искам да ми върнат 2 Simple Smile на вас колко ви върнаха ????
И друго ме тревожи - искат да замразят останалите а ние вече се разорихме - само за изследвания , прегледи , път и др сме дали 2000 лв ....  Sad
При вас случвало ли се е  ???

Повече от 3 ембриона не е разрешено да ти върнат, така че връщате 2 и другите ги замразявате , ама това вече трябваше да е уточнено с док., след като трансфера е утре.
Днес трябва да решите.

# 242
  • София
nelka26, вие по фонда ли сте? Ако е така, би трябвало да поемат и замразяването. За вас остава да доплатите за съхранение. При нас поне беше така.
Иначе и аз съм на мнение като другите момичета. Ако не се получи сега или дай Боже да се получи, но след време решите да имате още едно детенце, тогава ще трябва пак всичко да минете наново. Тогава мисля, че ще ви излезне по-скъпо. А и е много по-щадящо за теб - няма да минаваш пак цялата стимулация, да ти правят пункция и т.н.

# 243
Със риск да ми се ядоса nelka26 ще кажа следното:
Момиче,толкова сте дали все ще намерите от някъде още 250-300 лв. та и ако трябва и 500,но това да ги оставиш така на произвола на съдбата си е направо чудовищно Twisted Evil
Както казаха и другите момичета,че има хора се молят да докарат до едно ембри,а  Вие ще хвърляте.
Помисли малко,ако недай си боже не стане сега,после пак ли ще се подлагаш на същото и тогава пак ще трябва да дадеш много повече пари.

# 244
Майко мила, имам чувството, че чак точилките ще извадите.
Да, хубаво и да си запази ембрионите. Ама по спокойно може ли  Mr. Green

# 245
"да си запази ембрионите" ... да, хубаво ще е .  Sunglasses

В Токуда замразяването е 1000 лева. Това включва наем за 1 год., независимо, че след 3 месеца ще правите ЗЕТ.
В други клиники знам, че е по-евтино , така че измислете вариант.
Но наистина няма логика да ги хвърлите- новия опит ще е много по-скъп.

Хората едно че нямат пари , ами не ни информират колко по-скъпо е всичко реално - и цени в сайтовете нямат общо с крайната сметка.

# 246
На мен "протеиновата диета" ми я назначиха след пункцията. А сега нищо по-специално не са ми казали за хранителния режим. Аз питах изрично - мога ли да пия кафе например, но отговорът беше да си водя нормален начин на живот. На теб освен извара какво друго ти казаха да хапваш?
Започнах да се чудя... При другите как е? Имате ли препоръка за хранене от лекаря?

Протеинова диета и по-точно пих протеини преди и след пункцията.
Нелка, и аз съм твърдо за замразяване, а като за първи трансфер може да върнете две.
Момичетата реагират бурно, защото някои и едно ембрионче едва успяват или дори не успяват да направят. А пък нова процедура е много по-скъпо и  нещадящо за организма, ако се наложи такава. Казват го за добро, а не с враждебна мисъл. Всеки сам си преценя, но би било неразумно да не се замразят, а момичето само ще съжали после. Peace Wink

# 247
На мен "протеиновата диета" ми я назначиха след пункцията. А сега нищо по-специално не са ми казали за хранителния режим. Аз питах изрично - мога ли да пия кафе например, но отговорът беше да си водя нормален начин на живот. На теб освен извара какво друго ти казаха да хапваш?
Започнах да се чудя... При другите как е? Имате ли препоръка за хранене от лекаря?

Картофи,ориз,извара и плодове!Нищо зелено като салата /маруля ,лук / ,без пържено,без панирано,без газирано и ограничение на сладкото!С една дума да не са надува излишно стомаха!Пия си безкофеиново и никакъв алкохол...лелелеее ще ми пораснат крила хахахаха  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 248
По въпроса за замразяването на ембриончетата - ако имаш хубави НЕ се чуди,това ти спестява целия дискомфорт на стимулацията и мнооого пари!Ние взехме на заем ,разбираемо защо! Simple Smile

# 249
Здравейте, момичета.Имам питане към вас. Овитрела оказва ли влияние върху уринарен тест.Става въпрос за овитрел след трансфер.Благодаря ви предварително!

# 250
  • София
Да, оказва

# 251
на 29г съм
проблема е че няма откъде да взема пари , сега съм болничен , всичките си спестявания дадохме .
Да , грехота е  да ги оставя , но се надявам да върнат две и да се хванат ....
все пак гледам да мисля положително , че няма да ми се наложи да правя ново инвитро .
По фонда сме но не пише никъде дали замразяването го покриват те.
Втори опит ми е - имам още един от държавата  и не ме е страх да мина отново по този път- няма гаранция че като ги размразят ще става нещо от тях .
В деня на пункцията имаше една жена до мен и докторката и каза че замразен ембрион не е като замразено пиле - и ако го размразиш не се знае дали ще става Simple Smile

# 252
А знаете ли за колко време се чисти.Говоря за Овитрел 250.

# 253
  • София
На теория около 10дни.
То е 6500 единица, намалявало всеки ден наполовина.
Но може и по-бързо.

# 254
Благодаря ви!!

Общи условия

Активация на акаунт