Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 84 112
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
на 29г съм
проблема е че няма откъде да взема пари , сега съм болничен , всичките си спестявания дадохме .
Да , грехота е  да ги оставя , но се надявам да върнат две и да се хванат ....
все пак гледам да мисля положително , че няма да ми се наложи да правя ново инвитро .
По фонда сме но не пише никъде дали замразяването го покриват те.
Втори опит ми е - имам още един от държавата  и не ме е страх да мина отново по този път- няма гаранция че като ги размразят ще става нещо от тях .
В деня на пункцията имаше една жена до мен и докторката и каза че замразен ембрион не е като замразено пиле - и ако го размразиш не се знае дали ще става Simple Smile

Нелка, преди да вземеш прибързано решение, попитай в клиниката дали се поема замразяване по фонда. Крайното решение си е твое разбира се.

Колкото до замразяването, извинявай, но вече пети трансфер правя с размразени ембриончета, както и много други момичета тук. Размразяваха се всички безпроблемно и успешно. Имам две бременности от тях, макар и едната биохимична а другата приключи със спонтанен аборт.  Има много родени бебета след замразен трансфер.
Странни сравнения правят някои хора, къде е пилето къде са човешките ембриони. Самият метод на замразяване няма нищо общо с това да замразиш пиле във фризера.   ooooh!
Не всеки може да прави свеж трансфер, особено хиперстимулираните и по горната логика, трябва да се откажем и да не влагаме никаква надежда.  Naughty

# 256
  • София
Странна докторка си си избрала  Rolling Eyes
Аз имам едно размразено момченце, вече на 4.
Знам и какво е да няма откъде да вземеш пари. Говори с клиниката си дали няма вариант да платите по-късно например.

# 257
  • София
Фонда със сигурност дава 200лв за криоконсервация

# 258
  • София
В деня на пункцията имаше една жена до мен и докторката и каза че замразен ембрион не е като замразено пиле - и ако го размразиш не се знае дали ще става Simple Smile
Това ми звучи супер несериозно. Дори, поради ред причини, ЗЕТ го дават по-успешен от свежия трансфер.
Успешната ми бременност е именно от замразен, в момента пак съм бременна и пак от замразен...

# 259
Нелка,каза че утре ти предстои трансфер - мисли за това сега и после те чакаме тук в дъъългото чакане  Grinning Grinning Grinning . Успокой ума и сърцето си ,а утре ще решите с любимия кое е най-добре за вас!Успех!  newsm10

# 260
Благодаря ви Simple Smile Стискайте ми палци - това е много искано бебе Simple Smile
решила съм след трансфера да си почивам повече , да не мисля много пък дай Боже да стане чудото Wink
Според лекарката няма причина да не забременея инвитро Simple Smile

# 261
Нелка, успех и спокойствие на утрешния трансфер. Дано в края на чакането те зарадват двете чертички.  Simple Smile

# 262
Малко реализъм в ситуацията не е излишен...
Дано намерите начин да замразите останалите ембриони. И успех на опита!

# 263
Дано , ама едва ли ... жалко за ембритата.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

А то по Фонда даже....   Shocked

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 23:17 от Maya Bee

# 264
Аз също съм убедена,че размразените ембрита са също толкова добри!В това начинание трябват доста средства (фонда е само помощ) и вярвам,че ще се справите.Аз самата не изкарвам много,но винаги успявам да се оправя...не знам сама как се мобилизирам.Важен е крайния резултат,и Ви желая успех от все сърце.Аз си върнах два бластоциста  в неделя сутринта,вторник вечерта имах зацапване.Сега както винаги съм в тиха лудост,но и това ще мине.Хубав ден bouquet

# 265
Shyny, спокойно чакане и успешен финал!

# 266
Rigina здравей,и благодаря😀Ще се следим взаимно.

# 267
  • София
Аз също съм убедена,че размразените ембрита са също толкова добри!В това начинание трябват доста средства (фонда е само помощ) и вярвам,че ще се справите.Аз самата не изкарвам много,но винаги успявам да се оправя...не знам сама как се мобилизирам.Важен е крайния резултат,и Ви желая успех от все сърце.Аз си върнах два бластоциста  в неделя сутринта,вторник вечерта имах зацапване.Сега както винаги съм в тиха лудост,но и това ще мине.Хубав ден bouquet
Шайни, толкова се радвам пак да те водя на фронта Hug Е този път вече трябва да е твоят bouquet

# 268
Rigina, още колко остана до теста? Време е да ни зарадваш всички!  Hug

# 269
Clear, в понеделник ми е теста и вече едва издържам, но и малко ме е страх от резултата. Когато си имал редица разочарования е малко трудно да си на 100% спокоен и положително настроен, но се старая.  Mr. Green
От вчера дяволчето в мен ме сръчква за един пиклив в  събота (10ти ден), но пък ако е отрицателен, до понеделник ще има да се притеснявам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт