Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 84 112
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Rigina, твоят/ите ембрион/и тридневни ли са?

# 271
Да, тридневни са.

# 272
Аз също съм убедена,че размразените ембрита са също толкова добри!В това начинание трябват доста средства (фонда е само помощ) и вярвам,че ще се справите.Аз самата не изкарвам много,но винаги успявам да се оправя...не знам сама как се мобилизирам.Важен е крайния резултат,и Ви желая успех от все сърце.Аз си върнах два бластоциста  в неделя сутринта,вторник вечерта имах зацапване.Сега както винаги съм в тиха лудост,но и това ще мине.Хубав ден bouquet
Шайни, толкова се радвам пак да те водя на фронта Hug Е този път вече трябва да е твоят bouquet
Hug Hug HugНяма отказване,който не вярва да ме попита😂

# 273
Shyny, така е, ти си пример за силна воля и вяра и ти пожелавам от сърце успех и до финал.  Hug  bouquet

# 274
Здравейте, да подосаждам и аз малко с притесненията си...На 3-ти ми беше ЗЕТ-а, на 8ми сутринта имах някакво бледо кафяво течение сутринта, после нищо повече.. Вчера и днес като ходя до WC имам някакви като кафеви нишки по тоал. хартия, не е нито зацапване, нито цикъл, а просто нещо като конци, но кафеви... На тест съм чак другия петък и не мога да спра да се притеснявам. Някой имал ли е подобно нещо? Sad

# 275
  • София
Пусно си кръвен утре, ще ти покаже.

# 276
Не мога, имам час за другия петък, за утре ми казаха, че било прекалено рано... Извън Бг съм..

# 277
MagiSun, тридневни или петдневни?
Много късно този тест, и моят ЗЕТ беше на 3-ти, а датата на теста 15-ти. Аз до тогава едва ще издържа, не знам ти как ще издържиш до петък.  Laughing
Стискам палци, а това зацапване и нишки ми звучат като хубав знак.  Praynig

# 278
Rigina, 5 дневен един ембрион... Тук винаги държат да е точно на 14-тия ден, по-късно може, но по-рано не.. И така остана чак за 19ти.  Cry Зацапването и аз мислих, че е добър знак, но се притеснявам от тези нишки, да не би да са предвестници на цикъл  Sad Стискам палци за теб в понеделник  Praynig

# 279
  • София
на петдневен ембрион и домашен тест показва към 10 ден  Rolling Eyes

# 280
Ами може би ще се престраша утре да направя един...  Confused Praynig

# 281
"Нишките" (имаха си име...) са в следствие на леко прокървяване/зацапване, а не предвестник на такова. Стискам палци да се похвалиш с добра новина!

# 282
  • София
MagiSun На 5 дневни на 9 ден ми показа домашен тест. А зацапването е добър знак. Успех Hug

# 283
Благодаря за обнадеждаването момичета!  Hug Ще направя един домашен утре и ще пиша за резултата  Praynig

# 284
  • София
Благодаря за обнадеждаването момичета!  Hug Ще направя един домашен утре и ще пиша за резултата  Praynig
Успех и от мен. И на мен на 9-ти ден домашните ми показват.
Силно стискам палци за 2 чертички.

Общи условия

Активация на акаунт