Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 84 112
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета,ЧХГ от днес - 12-ти ден 460.5.
На 10-ти ден беше 198.8. Добре ли е? Нещо все не мога да се отпусна, та в събота пак ще тичам до лобораторията.

# 286
Стига се боде, перфектно е!

# 287
Аз мисля, че си е добре и няма смисъл да се бодеш.  Wink

# 288
Е то вече няма и да се отпуснеш  Laughing, ама пък наистина не виждам смисъл да се бодеш пак, ЧХГ-то ти е екстра.

# 289
  • София
Благодаря ви момичета, ще дишам спокойно.....поне до събота.  Grinning

# 290
  • София
Здравейте момичета, ето вече се записвам и аз с трансфер от днес. Вече и за мен отново започва дългото чакане Simple Smile. Успех на всички Praynig

# 291
Здравейте , върнаха ми двечки Simple Smile
Замразяването е по фонда , но съхранението , размразяването , връщането после ще го финансираме ние.
Реално човек с минимална заплата не може да си позволи да дава много пари .
Знам че ще ме нападнете защо съм готова да се откажа от замразяване , но все пак в нашата държава финансовия въпрос винаги е пречка . все пак още незнаем какъв ще е резултата от това инвитро .

# 292
Здравейте , върнаха ми двечки Simple Smile
Замразяването е по фонда , но съхранението , размразяването , връщането после ще го финансираме ние.
Реално човек с минимална заплата не може да си позволи да дава много пари .
Знам че ще ме нападнете защо съм готова да се откажа от замразяване , но все пак в нашата държава финансовия въпрос винаги е пречка . все пак още незнаем какъв ще е резултата от това инвитро .

Замразяването ти спестява много от всичко - едно връщане на замразени ембриончета няма да струва колкото нова процедура!Преди всичко ти пожелавам да не ти се налага ,но за съжаление никой не дава гаранция за нищо!Финансовата част е тежка за повечето от нас,но хайде сега да мислиш за това,което е в теб и нека дългото чакане започна сега! Grinning Grinning  Grinning Бъди здрава и позитивна!

# 293
Нейната логика е, че следващият път ще минат пак по фонда, така че ще усвоят пари, без да се налага сега да извадят за размразяване. Или поне аз така разбрах Crazy

# 294
  • София
Нейната логика е, че следващият път ще минат пак по фонда, така че ще усвоят пари, без да се налага сега да извадят за размразяване. Или поне аз така разбрах Crazy
И на мен ми се струва, че това й е идеята.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 23:38 от Petkata80

# 295

То такава е логиката , ама пак ще има препарати... отделно , че не са доматите от оня ден да ги хвърлиш.
Размразяване и трансфер  струва 700 лв. и може да стане и след 1-2 години, когато се съберат пари.

Ваша си работа, Нелка ! Успех ! Дано се хванат !

# 296
Мая, зависи къде  Wink
Да не ти пиша цената в нашата клиника, че... ooooh!
Но съм съгласна, че може да се направи след време когато се съберат средства.
Дано се получат сега нещата и не се налага да го мислят това.

# 297
  • София
Не знам. На мен само ми е чудно, как доктор може да каже, че я се размразят ембритата, я не. Това е безумно.
Толкова прекрасни бебета стават от ЗЕТ, но... момичето най-добре си знае.
Иначе, в клиниката, в която ходя ЗЕТ е 650 лв. и хиляди пъти го предпочитам пред това, да ме блъскат с хормони...

# 298
  • София
Момичета, някоя от вас да страда от остра сенна хрема или алергия, и с какво се лекува в това ни положение. Вчера попитах лекарката на трансфера мога ли да пия нещо, защото на моменти дори не мога да дишам. Каза че може хомеопатия, но от тях няма никакъв ефект.

# 299
  • София
Нелка, Иве, пожелавам ви успех и дано чакането се проточи около 9 месеца Simple Smile
Аз сега съм се запътила за кръвен. Стискайте палци

Общи условия

Активация на акаунт