Дългото чакане след трансфер - Тема 61

• 82 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
При мен5000 се разчисти за 9 дни.

# 166
Да драсна малко днес, за това как се чувствам.
Цяла нощ сякаш мускулите на корема ми бяха опънати и едно много неприятно напрежение усещах, а от сутринта съм с някакво сърцебиене и чак се задъхвам на моменти. Дано са хубави признаци. Laughing
Вие как сте чакащи момичета?
Petkata, ще пускаш ли тест?

# 167
  • София
Rigina, днес ми е 8-ми ден след трансфер. Ще изчакам до вторник, за да съм сигурна, че резултата няма да е от прегнила.
Иначе, никакви симптоми няма при мен. Само един ден много ме боля корема сякаш ще ми дойде, но не дойде Grinning Надявам се, че това е добър знак.
Успех и на теб и на всички останали чакащи Simple Smile

# 168
И аз ще пускам кръвен във вторник. Иначе се чуствам нормално, с изключение на вече леко болезнените гърди. От време на време ме понаболява като за цикъл, но нямам нищо. Гледах си дневника от миналата година, когато ни беше първия опит - тогава от 7-мия ден е започнало да ми зацапва. Помня тогава, че като ми зацапа си мислех, че е от имлантацията и след 1-2 дни пуснах кръвен и беше отрицателен, и когато вече спрях лекарствата ми дойде с пълна сила. Сега няма и помен от зацапване, чиста съм като сълза  hahaha, дано е добър знак. Стискам палци за всички  Praynig

# 169
Стискам палци момичета, има време до теста наистина.  Wink
Аз всички симптоми обикновено ги отдавам на лекарствата, но знае ли човек.  Laughing

# 170
  • София
Вярвате ли ми, че едва се удържам да не тичам към аптеката за тест? Grinning

# 171
Вярвам и още как  Laughing Поне вторник а близо.

# 172
  • София
Момичета, някоя страдаща от безсъние? Аз се въртя по цяла нощ, а когато успея да заспя, сънувам страшни щуротии. Една нощ и розови сънища ме споходиха 😁😁😁

# 173
Май всички с розови сънища, които са споделяли тук, после са имали положителен тест Grinning

# 174
  • София
Май всички с розови сънища, които са споделяли тук, после са имали положителен тест Grinning
Ихууууу, вярно ли? Заспивам и ще се постарая пак да сънувам еротика 😁😁😁

# 175
Стискам палци Grinning

# 176
  • София
Мерси Simple Smile Дано всички да постигнем успех.

# 177
Здравейте момичета!Дългото чакане продължава /при мен е до 13.05 / и като изключим двата дни / 7 и 8/ , в които бях сигурна ,че ще ми дойде всеки момент сега вече хармонията при мен е пълна - няма болки,няма нищо!Ако обаче постоя малко повече права ,започва едно леко предърпване ниско долу!Успех във вторник момичета - чакам + ви резултатчета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 178
Лейди, не се притеснявай, и при мен е   така като стоя повече време права и започва да ме боли като при пмс. Просто сядам или лягам да си почивам в такива ситуации.

# 179
Благодаря ти Rigina ,така се чувствам по-спокойна ... както каза една дама по-горе може би дългооото чакане ще са най-спокойните дни ,тепърва предстоят по - треперещи,но пък нали точно за тях мечтаем!И дано във вторник да дадете началото на една Положителна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт