Аборт в днешно време

• 47 545
  • 672
  •   1
Отговори
# 375
Да бе нямат тийнейджърките пари за вибратори. Всяка трета тийнейджърка е с O bag за 300 лв. Не е станало модерно да си купуват вибратори, не са вдигнали оборота на секс-шоповете.

# 376
Така че много не разчитайте, че заради разглезване и желание за лукс няма да се изпраскат в някой подлез, айде да не е тоалетна, просто така - от удоволствие да натриеш носа на високомерната си майка, която би припаднала само от мисълта за секс в подлез.
Вчера мислех да пиша, че по мое време комай най-големите простотии ги правеха точно глезените принцески на мама и тате.

# 377
Ми да, то е ясно, че точно принцеските ще правят простотиите, я гледай Парис Хилтън какво лайненце е.

# 378
Да бе нямат тийнейджърките пари за вибратори. Всяка трета тийнейджърка е с O bag за 300 лв. Не е станало модерно да си купуват вибратори, не са вдигнали оборота на секс-шоповете.

Е, това за мен пак е грешка на родителските телА. Wink
На малката глезла майка и ще работи половин месец за една чанта, която тя накрая ще оцапа с химикал в училище. Хайде не..
Винаги нашите са ми купували дрехи, обувки, чанти, козметика и всичко за училище, но разумно-чантата ще е за 50 лева, по-качествена, за да не се скъса след първото носене, не за 300. Обувките ще са за 80, не за 200 и пр.

То ако му постелеш на широко, естествено че ще се разпростре на широко. Не е правилно според мен.
Като има карта за градския и закусва вкъщи примерно, 5 лева за обяд за напълно достатъчни. Повече от това е глезотия, която за мен води до проблемите на авторката в предната тема.

# 379
Как ще купувам на тийнейджърка вибратор, що за нелепост...

Точно такива ранни актуални зрелости са крайно неподходящи за тая ъзраст. То още не може да де справи с физиологичните особености на тия органи и съвсем нямам предвид удоволствие, а хигиена, здраве, флора и фауна, а вие ми разправяте, че трябва да си експериментира с някакви уреди като обръгнала опитна страстотърсачка, хайде холан Simple Smile

Адреналина и близостта им стига., има време за серийни оргазми.

# 380
  • където ми харесва
Не случайно по-назад казах, че интимните занимания са съвсем нормални, за да изучиш тялото си, реакциите и усещанията си, особено преди да почнеш да правиш секс с половинката. Но, определено не смятам, че трябва да има включен и вибратор.

# 381
 Joy Стига бе, вибратор  Joy
Това пак е мързел и бягане от отговорност. Мързи ме да те уча да караш колело навън и ме е страх от трафика - ето ти таблетче да си цъкаш и да си ми пред очите... Мързи ме да се занимавам с правилното ти и безопасно позициониране в социума, а ме е страх дали ще се справиш сам/а - ето ти една книжка (интернет) и един вибратор (надуваема кукла за момчетата) и се оправяй  Stop

# 382
Вибраторите не са ли измислени за зрели жени, които познават и умеят да еспериментират с телата си? За жени, свикнали да водят редовен сексуален живот, но в дадения момент не могат по някакви причини да водят, не ги задоволява в пълна степен или пък желаят нещо допълнително като изживяване? Вибратор и плаха, невинна и неопитна тийнейджъра? Едва ли ще й се отрази добре психически.

# 383
толкова ли е трудно да възпитате тинейджърите си на отговорен секс - не само относно забременяването, но и относно рисковете от болести.

# 384
толкова ли е трудно да възпитате тинейджърите си на отговорен секс - не само относно забременяването, но и относно рисковете от болести.
На мен не ми е било трудно. А ти колко тийнейджъра възпита?

# 385
  • Бургас
То зависи и от тийна, не само от родителите. При някои хора чувството за самосъхранение е по-силно изразено и вродено и те се "учат" по-лесно да се грижат за здравето си.

Най-важното, според мен, което родителят трябва да научи детето е да се справя само  и да се грижи за себе си. Да го научи, че няма да е до него винаги и ще се наложи да се грижи и да взима решения само и да носи последствията от тези решения.

# 386
Вибраторите не са ли измислени за зрели жени, които познават и умеят да еспериментират с телата си? За жени, свикнали да водят редовен сексуален живот, но в дадения момент не могат по някакви причини да водят, не ги задоволява в пълна степен или пък желаят нещо допълнително като изживяване? Вибратор и плаха, невинна и неопитна тийнейджъра? Едва ли ще й се отрази добре психически.

А сексът в подлез ще й даде криле и ще й подготви психиката за живота, ще стане супер добре адаптирана и ще е супер позитивно преживяване.

Последно, невинни ли са или са луди ранозрейки?

# 387

постът ми не е бил лично към теб.

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 14:08 от becky bloomwood

# 388

повече от теб.
В такъв случай, не би следвало да те затрудни да споделиш светлия си пример в добре формулирани изречения. Ако разполагаш с такъв, разбира се.

# 389

На мен ми се вижда трудно. В тийн вързаст всички опасности - не само относно секс, а въобще рискове от всякакво естество не се отнасят до тях, тъй като всеки се мисли за безсмъртен, това е нормално, иначе няма да посмее да излезе от къщи, или ще кълбо от тревожност като мене.  Все пак трябва да намериш златната среда между предупреждения и досадно дуднене, което не хваща дикиш въобще.  
Моето отсега ми върти очи и ми вика да, да знам, като му повторя три пъти за пресичането... И пак с една приятелка ги видях да се канят да пресичат без много да му мислят, дето не се пресича...

Та ти колко тийна, казваш, възпита?

Общи условия

Активация на акаунт