На пазар във Варна - 46

• 70 088
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
От пощата.

# 166
Момичета, знаете ли магазинчето за торти и бонбони, което е на Тракия до Славейков до колко часа работи? И на каква цена са тортите?

# 167
В някой магазин за играчки да сте засичали такова нЯщо  ooooh!

# 168
  • Варна
Здравейте, къде предлагат детски обувки Мания? Харесах техни сандали в Мадара, но нямаха номера. Благодаря предварително!

# 169
За изтекла шофьорска книжка глоба има ли?

Срокът за преиздаване е около месец след изтичането й, доколкото помня, след това има глоба. Съставят ти акт на място и го плащаш след като излезе, месец се чакаше преди. Обикновено е минимална като размер - 20-30 лева.

# 170
  • Deutschland/HE
За изтекла шофьорска книжка глоба има ли?

Срокът за преиздаване е около месец след изтичането й, доколкото помня, след това има глоба. Съставят ти акт на място и го плащаш след като излезе, месец се чакаше преди. Обикновено е минимална като размер - 20-30 лева.

За шофьорска книжка няма глоба, биха те глобили само ако те хванат да караш с изтекла книжка.

# 171
  • Варна
Здравейте, трябва ми шивашко ателие, в което правят корекции на кожени якета. Мисля, че е обсъждано в темата, но не можах да открия. Благодаря!

# 172
В някой магазин за играчки да сте засичали такова нЯщо  ooooh!

https://comsed.net/wubble-балон-топка-2

.Пиша от телефона,дано излезе линка.Комсед ги предлага.

# 173
Благодаря много!

# 174
  • Варна
Аз също имам въпрос за детска играчка. Търся пластмасова косачка за трева да я ползваме като буталка при разходка и да се сгъва компактно. Не съм ходила по детските магазини, онлайн търсих и всичко е изчерпано. Преди 6-7 години на баткото ни бяхме купували, мисля от Кауфланд някаква тяхна марка.
Ще съм ви благодарна, ако някъде сте виждали, да споделите.  bouquet
Нещо такова търся:
https://www.toy.store.bg/p77312/detska-kosachka-za-treva.html

# 175
# 176
  • Варна
Божеее, косачка за трева, ще откача... Какви неща измислят вече...

# 177
  • Варна
О, много отдавна има косачки за деца.  Laughing
Просто за момче е по-подходящо и интересно, отколкото количка за кукли. Търся без всякакви екстри, но да в стабилна и компактна.

# 178
  • Варна
Ооо, да, да... Просто се изумявам на креативността на производителите на играчки. Ние едно време какво - люлеещо конче, обръч, пластмасов самосвал...

# 179
  • Варна
В Кауфланд има детски косачки- 10 лв, ние взехме на малкия, много си я харесва. Сгъва се дръжката напред, не е толкова компактно сгъването както на количката за кукли, но то и няма как да е иначе.

Общи условия

Активация на акаунт