На пазар във Варна - 46

• 70 610
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Благодаря, разбрах точно за къде ми говориш-бутик Коко се казва. И аз си мислих там да попитам дали продават само пълнеж.

# 211
  • Варна
Момичета, кое от следните места бихте препоръчали за няколко дневна почивка около язовир Цонево?
- комплекс Овчага
- к-с Черни връх
- к-с Белведере
(Къщата при езерото е зает целия юни)
Ако има други приемам предложения Simple Smile
Около Гергьовден бяхме на язовира, ето линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576337.msg34968523#msg34968523

# 212
  • In transit
Мерси за предложението и линка към темата. Съжалявам, че спамих тук.
МисВ благодаря и на теб!

# 213
Къде има фитнес около Мол Галерия?

# 214
Къде има фитнес около Мол Галерия?
За фитнеса във Пфое мол се сещам. Няма да сгрешиш.

# 215
  • Варна
Някой има ли представа от къде мога да си купя пълнеж за пуф/барбарон?
От ОЛХ.

# 216
  • гр.Варна
Благодаря, разбрах точно за къде ми говориш-бутик Коко се казва. И аз си мислих там да попитам дали продават само пълнеж.
Минавайки от там един ден ,видях чували с пълнеж ,огромни.Казаха,че чувала струва 80 лв,не знам дали продават по-малки количества.

# 217
  • Варна
Къде да търся малки кръгли магнитчета, съвсем обикновени, без разни фигурки по тях? Благодаря предварително!

# 218
Благодаря много,  So Lucky* , но сякаш ми се иска нещо по...  непретенциозно Simple Smile и по възможност по-близо до Мол Галерия, Строителния техникум. Други предложения, някой?

bouquet

# 219
  • In transit
Къде да търся малки кръгли магнитчета, съвсем обикновени, без разни фигурки по тях? Благодаря предварително!
Над подлеза на хали Шипка имаше един магазин с нещо Арт в името. Там продават. По диагонал на Слънчогледа се пада, на отсрещната страна.

# 220
  • Варна
Благодаря много,  So Lucky* , но сякаш ми се иска нещо по...  непретенциозно Simple Smile и по възможност по-близо до Мол Галерия, Строителния техникум. Други предложения, някой?

bouquet

В ТЦ Явор мисля че има все още, пак не е съвсем близо, а и нямам лични впечатления, но ако те устройва ще провериш  Peace

# 221
  • In transit
Под Лидл-а на Мир скоро ще отвори DM. Peace

# 222
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Под Лидл-а на Мир скоро ще отвори DM. Peace

На 15.06

# 223

bouquet
В изчислителния център има фитнес и определено  не е претенциозен. Simple Smile По-близо до Галерията освен него не знам да има. Явор е другата опция в района и Пфое мол.

# 224
Супер, много благодаря! Въртеше ми се и на мен в главата, че има някъде там, но информацията ми е отпреди сигурно 15г. и вече не помнех къде точно е.
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт