На пазар във Варна - 46

• 70 634
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И аз носих на мъжа ми един часовник при часовникарите на ул.Битоля. Доволна съм, сменяха му платка. Там продват и няколко марки часовници.

# 196
  • Варна
А защо не си ползваш направо гаранцията?

# 197
Аз не съм си сменяла шофьорската книжка след сключването на брак и 2г бях със старата фамилия,после само подадох документи за подновяване с новата,когато и изтече срока и глоба нямаше.

И аз имах такъв случай. Реших да не я сменям след смяна на фамилията, а като изтече, пуснах си документите съвсем скоро след това, тогава вече не са ми налагали глоба.

# 198
  • ВАРНА
А защо не си ползваш направо гаранцията?

Купен е последна бройка и ще ми предложат най-вероятно да ми върнат парите,а не подмяна,пледпочитам да пробвам с часовникар

# 199
Ами аз пак казвам, че на мен глоба ми е взимана за подновяване след закъснение, а пък дано сега не е така и категорични мнения (няма глоба), съставени основно по слухове няма как да оспорват истината, която лично съм изпитала на гърба си все пак! Имат телефон и може да се пита допълнително.
Кога и за какъв документ?
Специално за шофьорска книжка, в КАТ Варна няма глоба. Не е от слухове, а личен опит. Peace

# 200
  • Варна
Потвърждавам за часовникаря на Битоля, близо до магазин Щъркел. Само него ползваме, той е сервизът на магазин Класик.

# 201
Ами аз пак казвам, че на мен глоба ми е взимана за подновяване след закъснение, а пък дано сега не е така и категорични мнения (няма глоба), съставени основно по слухове няма как да оспорват истината, която лично съм изпитала на гърба си все пак! Имат телефон и може да се пита допълнително.
Специално за шофьорска книжка, в КАТ Варна няма глоба. Не е от слухове, а личен опит. Peace

Явно не четете. За книжка се пита, за книжка отговарям. Не мисля, че е нужно да продължаваме със спама. Вие си имате ваш личен опит, аз си имам мой личен опит и го споделям, така че твърдения като "няма глоба" в отговор на мен, с удивителна, е напълно безсмислено да бъдат писани. Имаше само един конструктивен отговор по темата и тя вече е приключена.

desislava79, благодаря ти за информацията!

# 202
Трябва ми много добър часовникар,поръчах на мъжа ми доста скъп часовник,но нещо не се въти датата,ще трябва да го погледнат,а отворят ли го веднъж,май му отпада гаранцията...  Thinking

Скъп часовник не бих дала къде да е. В All Time в Гранд мол обаче спокойно сме оставяли такъв, нямаме забележки.

# 203
Здравейте, някой знае ли къде във Варна е по-евтино златото?

# 204
  • Варна
За ремонт на кожени дрехи - на ул.Шейново до Кукления театър, има кинкалерия и до него кожарско ателие. До баня Гъбата също има.

# 205
  • In transit
Момичета, кое от следните места бихте препоръчали за няколко дневна почивка около язовир Цонево?
- комплекс Овчага
- к-с Черни връх
- к-с Белведере
(Къщата при езерото е зает целия юни)
Ако има други приемам предложения Simple Smile

# 206
Явно не четете. За книжка се пита, за книжка отговарям. Не мисля, че е нужно да продължаваме със спама. Вие си имате ваш личен опит, аз си имам мой личен опит и го споделям, така че твърдения като "няма глоба" в отговор на мен, с удивителна, е напълно безсмислено да бъдат писани. Имаше само един конструктивен отговор по темата и тя вече е приключена.

Въпроса дали има глоба беше поставен от мен и днес стана ясно, че след 3 месеца изтекла шофьорска книжа, няма глоба, а стандартната такса от 25 лв. + таксата на банката, което е равно на 31,50 лв., обикновена поръчка.

# 207
  • Варна
Момичета, кое от следните места бихте препоръчали за няколко дневна почивка около язовир Цонево?
- комплекс Овчага
- к-с Черни връх
- к-с Белведере
(Къщата при езерото е зает целия юни)
Ако има други приемам предложения Simple Smile

Посещавали сме тази къща и е страхотна http://kitana.bg/bulgarian/ , но си е къща за гости, не комплекс Wink
За другите не мога да дам отзив ....

# 208
  • Варна
Някой има ли представа от къде мога да си купя пълнеж за пуф/барбарон? На дъщеря ми подарихме за Коледа един, от Аико, сега е направо наполовина, облегалката я няма. Искам да купя само пълнеж и да ѝ го допълня до предишните размери.

# 209
  • In transit
Някой има ли представа от къде мога да си купя пълнеж за пуф/барбарон? На дъщеря ми подарихме за Коледа един, от Аико, сега е направо наполовина, облегалката я няма. Искам да купя само пълнеж и да ѝ го допълня до предишните размери.
Онзи ден видях в една от уличките перперндикулярни на Баба Тонка магазинче, в което правеха и пълнеха пуфове с някакви топчета. Не съм сигурна за улицата, но мисля, че беше първата или втората след Неофит Бозвели като тръгнеш от към гърба на ДСК, посока пазара. (Дано ми разбра обяснението  Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт